Трябва ли да се правят трикове (като тези на Vivacom) с поставяне на SIM картата в "съвместимо устройство", т.е. единствено Huawei/Samsung (определени модели)?
A1 започва да предлага VoLTE
Re: A1 започва да предлага VoLTE
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Как да разбера разликата ? Някаква икона да излиза допълнително ? Иначе, като опция мога да го активирам от менюто, но нищо не се променя.
Явно още не е активирано за iPhone.
Xs с 14.3 beta и eSIM
Xs с 14.3 beta и eSIM
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Ако си на wi-fi го спираш за да се вижда какъв вид мрежа е, набираш произволен номер и ако си останеш на LTE/4G, а не те прехвърли на 3G, значи имаш активно VoLTE. Ако те прехвърли на 3G значи все още няма активно VoLTE.
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
При мен на iPhone 11 превключи от 4G на 3G.
[/quote]
Предполагам си на А1 ( предвид поста ) ?
Аз с А1 и iPhone 11 Pro Max, не остана на 4G ( Пловдив ), тоест, не е активно.
[/quote]
Включих го, дори рестартирах телефона, но при опит за обаждане веднага падна на 3G.veskopanov написа: ↑26 ное 2020, 18:18
тоя надпис стоеше на виваком поне няколко месеца,ако не и повече.в началото и на теленор беше така.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Неща като VoLTE, VoWiFi, eSim, 5G са много трудни за интеграция в България! Не технически, а просто операторите не искат да ги предложат! Правят всичко възможно това да се сведе само до шепа модели и се държат като сърдити деца - никой да не си играе с играчките им!
За да активираш някоя от услугата трябва да имаш точно определен модел, да пратиш СМС да активираш, бла-бла-бла само и само да не е лесно и удобно! Това са технологии (без 5G) които абонатите в нормалните страни ги имат от над 5 години, а при нас се въвеждат като МЕГА екстрите и видиш ли, ние трябва да сме доволни и да благославяме негово величество алчния телеком, че е благоволил да ни активира тази услуга!
За да активираш някоя от услугата трябва да имаш точно определен модел, да пратиш СМС да активираш, бла-бла-бла само и само да не е лесно и удобно! Това са технологии (без 5G) които абонатите в нормалните страни ги имат от над 5 години, а при нас се въвеждат като МЕГА екстрите и видиш ли, ние трябва да сме доволни и да благославяме негово величество алчния телеком, че е благоволил да ни активира тази услуга!
[/quote]
[/quote]
Да, на А1
[/quote]
[/quote]
Да, на А1