Абонатите на Spotify надхвърлиха 40 милиона
Абонатите на Spotify надхвърлиха 40 милиона
Като горд представител на "Безпарко лимитид ООД" аз използувам FREE версията :D
Re: Абонатите на Spotify надхвърлиха 40 милиона
Тя е достатъчно добра стига да имаш добър план. Искаш нещо да слушаш. Правиш си плейлист от 1 или 2 песни и слушаш точната песен. После триеш, и други които ти се слишат и така. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Абонатите на Spotify надхвърлиха 40 милиона
Плащам си 10 кинта на месец и си пускам каквото има, с високо качество и ако има смисъл - запазено на телефона. Каталогът им обаче твърде често губи стойностни песни и в плейлиста ти се отваря дупка.
Re: Re: Re: Абонатите на Spotify надхвърлиха 40 милиона
Дадах пример ако си на безплатна как може да си улесниш живота. Знам предимствата на Премиума, но не всеки може да отдели 10лв. Или иска... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Не разбирам какъв е смисълът от правенето на точно такива плейлисти.
Какъв емпроблема да се съберете няколко човека и да плащате един акаунт, излиза по 2,50 на човек... А предимствата са несъизмерими.
Това с "Безпарко лимитид ООД" бе закачка към един готин човек с много профили тук, когото много обичаме :D
Иначе не съм фен на услугата, качил съм я само веднъж и не ми допадна, а и израздходва много батерия.
Web player-ът им е приятен, но не чак толкова интуитивен като YouTube, например.
Сега ще излязат някои да обясняват, че няма база за сравнение межу двете услуги, като Spotify предлага 320 kbps звук :D не слушам толкова музика, максумим 5-10 песни на ден, така че за мен е без значение :P
Иначе не съм фен на услугата, качил съм я само веднъж и не ми допадна, а и израздходва много батерия.
Web player-ът им е приятен, но не чак толкова интуитивен като YouTube, например.
Сега ще излязат някои да обясняват, че няма база за сравнение межу двете услуги, като Spotify предлага 320 kbps звук :D не слушам толкова музика, максумим 5-10 песни на ден, така че за мен е без значение :P
Най-добрата услуга за слущане на музика. Препоръчвам премиум версията.