Анализатори очакват рекордни продажби на iPhone 4S през тримесечието
Re: Анализатори очакват рекордни продажби на iPhone 4S през тримесечие
Откриваш темата с
[Quote]Колко ли още ще продължи ерата на айебанмазохистите?[/Quote]
Правилно ли е това според теб?
Защо не отидеш пак до офиса на mobilebulgaria, от Бургас до София, за да се молиш да ти махнат бана? Или вече откри, че става и по телефона?
Бтв, внимавай, че всевишния Иисус, в който толкова много вярваш (макар да ми намирисва на някаква секта) проповядва мир, разирателство и т.н. Като нищо след тези заплахи да гориш ада за вечни времена. :D
[Quote]Колко ли още ще продължи ерата на айебанмазохистите?[/Quote]
Правилно ли е това според теб?
Защо не отидеш пак до офиса на mobilebulgaria, от Бургас до София, за да се молиш да ти махнат бана? Или вече откри, че става и по телефона?
Бтв, внимавай, че всевишния Иисус, в който толкова много вярваш (макар да ми намирисва на някаква секта) проповядва мир, разирателство и т.н. Като нищо след тези заплахи да гориш ада за вечни времена. :D
Имидж се гради само с ретро PDA-та. Аз правя бизнес само с такива хора.
Оу, не така... не ме изпускай в списъка.
Скука..
Дежурните троллски коментари в действие както обикновено.
Дежурните троллски коментари в действие както обикновено.
Не ти ли омръзна с това mda? Първите милион пъти беше весело.
КОЙ го казва. Човек, който коментира в темите за всички платформи, без да ползва нито една от тях. Пълииииийз.
@vladovn, честно казано, на мен ми става все по-забавно.
@vladovn, честно казано, на мен ми става все по-забавно.
[Quote]Тема: Re: Анализатори очакват рекордни продажби на iPhone 4S през тримесечие
Автор: deezel
Публикувано: 11.12.2011 01:17
Коста, каква скрита реклама? Да не би да мислиш, че Apple плаща на mobilebulgaria?[/Quote]
:D Ех, мечти!
Автор: deezel
Публикувано: 11.12.2011 01:17
Коста, каква скрита реклама? Да не би да мислиш, че Apple плаща на mobilebulgaria?[/Quote]
:D Ех, мечти!
-
- Регистриран: 20 юли 2011, 00:51
Ах колко приятно беше във форума, в дните без нафтата-дизел.
Относно новината, Епъл не е задължително да плащат на мобиле - те плащат на няколко големи медии в САЩ и от там се почва превеждане-преписване...
Относно новината, Епъл не е задължително да плащат на мобиле - те плащат на няколко големи медии в САЩ и от там се почва превеждане-преписване...
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
тцтцтцтц все се заричам да огранича писането си, една тема няма свързана с iphone или android смартфони да е без обиди, кво толкова делите не ми е ясно.(angry)
Относно темата политиката и на едните, и на другите е еднаква, използват се едни и същи прийоми за печалба.
Относно темата политиката и на едните, и на другите е еднаква, използват се едни и същи прийоми за печалба.
Това имах предвид...Успокойте страстите,пичове.Всеки тук е ясен със своите предпочитания,така че нека се търпим...