Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света
Re: Re: Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света
Нападаш нас които ползваме Айфони и ни обиждаш. 100% истина са за тебе, за нормалния човек са пълни глупости. Начина по-който го казваш (пишеш) е невъзпитан и неприемлив, което говори какъв човек си. И да, можеш да ми теглиш тука една, но само тука, такива форумни нинджи много. Да сме лице в лице да видим кой е зомбиран, тъп, заблуден и на кого, какво ще теглиш. Е, и моето не е лична нападна, а 100% истина. Колко си смешен само "Аз ще ви обиждам, вие ще ме търпите" така ли? Изтрийси акаунта и на всички ни да е спокойно.
И кой е зомбирания? Този който не му пука другите какво ползват, или ненормалниците които мразят МАРКА.. Давате ли си сметка колко сте жалки само от това, че мразите ПРОДУКТ и от продукт обиждате хора..
Последен коментар който не е свързан с тема! Дано модераторите сами се усещат на кого да покажат червения картон, за да няма такива проблеми.
И кой е зомбирания? Този който не му пука другите какво ползват, или ненормалниците които мразят МАРКА.. Давате ли си сметка колко сте жалки само от това, че мразите ПРОДУКТ и от продукт обиждате хора..
Последен коментар който не е свързан с тема! Дано модераторите сами се усещат на кого да покажат червения картон, за да няма такива проблеми.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света
личните обиди винаги идват, когато човек не може да се защити по друг начин по дискутираната тема. Преди всичко си гледайте кефа на никой не му пука какви телефони предпочитате, и дали сте нагризани, зомбирани или фенове на китайците.
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света
Не ми е ясно за какво точно спорите. Ясно е че ейпъла са стигнали по продажби самсунга. Следващите тримесичия ще са по-трудни за самсунг защото продажбите ще продължат да падат. Не знам защо се хвалят тези които имат айфон? Какво повече има от Нокия 630 например? За мен нищо....
Re: Re: Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света
[Quote]А Ванка Ти, както цензурираш мен гледай да го правиш обективно и с другите, защото аз писах по темата, а индивида, който ме "критикува" използва лични нападки, които не знам защо си ги пропуснал[/Quote]
И кой съм пропуснал? М?
Много искам да ми теглиш една дипломатично. Ще ти бъда благодарен, наистина! Няма място във форума за хора, които обиждат, нападат и провокират. Ники, извинявай ако се чувстваш ощитен по някакъв начин, но гледам да съм обективен до колкото ми е възможно това. Ако погледнеш правилно в темата, ще видиш, че точно когато съм ти редактирал мнението, това се е случило и с почти всички след теб, които нападат по някакъв начин. Но все пак, използването на определения, като "зомбирани" е неприемливо. Ти започваш темата, като провокираш в последствие и другите да "сипват"!!!
Толкова ли е трудно да бъдете толерантни един към друг? Започвате новини за Samsung и Apple по един и същи начин. Само, че никовете са различни. Все едно сте едно и също лице, което се е разклонило...(whistle) Няма лоша ОС, или марка. Ползвайте си играчките със здраве, и ако нямате, какво да кажете си замълчете!!!
Приятно ми е да си контактувам с вас, защото знам, че вътрешно не сте лоши хора. Защо не бъдем приятели всички? Какъв е проблема? Защо не правим примерно годишни сбирки, както е по другите форуми? Скара-бира, па ще си направим едно сблъскване на устройствата, няма лошо...:)
И кой съм пропуснал? М?
Много искам да ми теглиш една дипломатично. Ще ти бъда благодарен, наистина! Няма място във форума за хора, които обиждат, нападат и провокират. Ники, извинявай ако се чувстваш ощитен по някакъв начин, но гледам да съм обективен до колкото ми е възможно това. Ако погледнеш правилно в темата, ще видиш, че точно когато съм ти редактирал мнението, това се е случило и с почти всички след теб, които нападат по някакъв начин. Но все пак, използването на определения, като "зомбирани" е неприемливо. Ти започваш темата, като провокираш в последствие и другите да "сипват"!!!
Толкова ли е трудно да бъдете толерантни един към друг? Започвате новини за Samsung и Apple по един и същи начин. Само, че никовете са различни. Все едно сте едно и също лице, което се е разклонило...(whistle) Няма лоша ОС, или марка. Ползвайте си играчките със здраве, и ако нямате, какво да кажете си замълчете!!!
Приятно ми е да си контактувам с вас, защото знам, че вътрешно не сте лоши хора. Защо не бъдем приятели всички? Какъв е проблема? Защо не правим примерно годишни сбирки, както е по другите форуми? Скара-бира, па ще си направим едно сблъскване на устройствата, няма лошо...:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света
[Quote]Re: Re: Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света [RE:nikolaiii]
sladyrko
Редактирано от sladyrko на 30.01.2015 23:13.[/Quote]
Не, на никого не искам да показвам червен картон. Не става с лошо! Вярвам, че всички сме разумни хора и няма нужда от крайности.:)
Хора, няма нужда да се карате за компании, които са натрупали безсрамно - огромни състояния на ваш гръб. Не виждате ли, че всичко е ПР? Дори самото заглавие на новината е такова. По този начин се създават лагери от фенове, които си дават и гащите от задника с извинение за любимата си марка. Не им робувайте, това е тяхната цел. Ползвайте, каквото искате и се радвайте на разнообразието!:)
sladyrko
Редактирано от sladyrko на 30.01.2015 23:13.[/Quote]
Не, на никого не искам да показвам червен картон. Не става с лошо! Вярвам, че всички сме разумни хора и няма нужда от крайности.:)
Хора, няма нужда да се карате за компании, които са натрупали безсрамно - огромни състояния на ваш гръб. Не виждате ли, че всичко е ПР? Дори самото заглавие на новината е такова. По този начин се създават лагери от фенове, които си дават и гащите от задника с извинение за любимата си марка. Не им робувайте, това е тяхната цел. Ползвайте, каквото искате и се радвайте на разнообразието!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
Re: Мнението е изтрито.
В интерес на истината 5 инчовият дисплей спаси ябълката,иначе за изработка,хард,софт,въпреки че съм със ноте 3(н9005)apple са по-добри(без значение процесор,рам)софта им е перфектно напаснат спрямо харда,за самсунг докато не отстранят тонове излишни пачове които тормозят кернела а оттам и рама,няма спасение,освен може би caygenmode.Странно ми защо се получава този парадокс,самсунг доставят не един два компонента за ябълката а действително въпреки здравият хард,андроид доста куца,но май гуглето има доста вина за това,това е мое мнение и не ангажирам никого с него
Re: Re: Мнението е изтрито.
[Quote]самсунг доставят не един два компонента за ябълката [/Quote]
Произвежда ги, но разработката им е дело на Apple.
Аз ползвам Андроид и вече мисля, че с всяка нова версия става все по-тромав и тежък. Въпреки полезните нови възможности.
Произвежда ги, но разработката им е дело на Apple.
Аз ползвам Андроид и вече мисля, че с всяка нова версия става все по-тромав и тежък. Въпреки полезните нови възможности.
Re: Re: Мнението е изтрито.
Ябълката не се спасява с нищо, просто хората яно иммат акъл в главата, и добра политика. Не забравяйте драги ми смехурковци че ябълката произвежда само два модела. Самсунг и другите репликатори които не влагат грам мозък в това което правят бълват десетки модели и всеки от тях вече е смартфон. Затова тези анализи са смехотворни, когато Самсунг започне да продава само двата си модела галакси S еди колко си и ноут да ги сравняват. Вече 7 години са в бизнес който те създадоха а ония нещастинци нокия примерно не можаха да изкарат толкова след като откриха нишата за N серията си. Затова не говорете кой и какво спасявал ябълката.
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
Re: Re: Re:
[Quote]публикувано от gangren
a ония нещастинци нокия примерно не можаха да изкарат толкова след като откриха нишата за N серията си[/Quote]
Ей нещастник не говори за н-серията на нокиа,когато всички взети жалки подобия на прозводители на телефони достигнат съвършенство като нокиа н900,тогава вече мога да рискувам да си взема ябълка или круша.
Не е по темата,но неграмотници на този свят колкото искаш
mod edit: Едноседмично наказание.
vladovn
a ония нещастинци нокия примерно не можаха да изкарат толкова след като откриха нишата за N серията си[/Quote]
Ей нещастник не говори за н-серията на нокиа,когато всички взети жалки подобия на прозводители на телефони достигнат съвършенство като нокиа н900,тогава вече мога да рискувам да си взема ябълка или круша.
Не е по темата,но неграмотници на този свят колкото искаш
mod edit: Едноседмично наказание.
vladovn