Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света

Мнение от sladyrko » 30 яну 2015, 23:11

Нападаш нас които ползваме Айфони и ни обиждаш. 100% истина са за тебе, за нормалния човек са пълни глупости. Начина по-който го казваш (пишеш) е невъзпитан и неприемлив, което говори какъв човек си. И да, можеш да ми теглиш тука една, но само тука, такива форумни нинджи много. Да сме лице в лице да видим кой е зомбиран, тъп, заблуден и на кого, какво ще теглиш. Е, и моето не е лична нападна, а 100% истина. Колко си смешен само "Аз ще ви обиждам, вие ще ме търпите" така ли? Изтрийси акаунта и на всички ни да е спокойно.
И кой е зомбирания? Този който не му пука другите какво ползват, или ненормалниците които мразят МАРКА.. Давате ли си сметка колко сте жалки само от това, че мразите ПРОДУКТ и от продукт обиждате хора..
Последен коментар който не е свързан с тема! Дано модераторите сами се усещат на кого да покажат червения картон, за да няма такива проблеми.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

IPS_IPS
Регистриран: 07 май 2014, 14:04

Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света

Мнение от IPS_IPS » 31 яну 2015, 00:32

личните обиди винаги идват, когато човек не може да се защити по друг начин по дискутираната тема. Преди всичко си гледайте кефа на никой не му пука какви телефони предпочитате, и дали сте нагризани, зомбирани или фенове на китайците.

NIkolay Nuk
Регистриран: 26 апр 2013, 14:42

Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света

Мнение от NIkolay Nuk » 31 яну 2015, 09:07

Не ми е ясно за какво точно спорите. Ясно е че ейпъла са стигнали по продажби самсунга. Следващите тримесичия ще са по-трудни за самсунг защото продажбите ще продължат да падат. Не знам защо се хвалят тези които имат айфон? Какво повече има от Нокия 630 например? За мен нищо....

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света

Мнение от Ванката » 31 яну 2015, 11:30

[Quote]А Ванка Ти, както цензурираш мен гледай да го правиш обективно и с другите, защото аз писах по темата, а индивида, който ме "критикува" използва лични нападки, които не знам защо си ги пропуснал[/Quote]
И кой съм пропуснал? М?
Много искам да ми теглиш една дипломатично. Ще ти бъда благодарен, наистина! Няма място във форума за хора, които обиждат, нападат и провокират. Ники, извинявай ако се чувстваш ощитен по някакъв начин, но гледам да съм обективен до колкото ми е възможно това. Ако погледнеш правилно в темата, ще видиш, че точно когато съм ти редактирал мнението, това се е случило и с почти всички след теб, които нападат по някакъв начин. Но все пак, използването на определения, като "зомбирани" е неприемливо. Ти започваш темата, като провокираш в последствие и другите да "сипват"!!!
Толкова ли е трудно да бъдете толерантни един към друг? Започвате новини за Samsung и Apple по един и същи начин. Само, че никовете са различни. Все едно сте едно и също лице, което се е разклонило...(whistle) Няма лоша ОС, или марка. Ползвайте си играчките със здраве, и ако нямате, какво да кажете си замълчете!!!
Приятно ми е да си контактувам с вас, защото знам, че вътрешно не сте лоши хора. Защо не бъдем приятели всички? Какъв е проблема? Защо не правим примерно годишни сбирки, както е по другите форуми? Скара-бира, па ще си направим едно сблъскване на устройствата, няма лошо...:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света

Мнение от Ванката » 31 яну 2015, 12:43

[Quote]Re: Re: Re: Анализатори твърдят, че Apple вече е най-големият производител на смартфони в света [RE:nikolaiii]
sladyrko
Последен коментар който не е свързан с тема! Дано модераторите сами се усещат на кого да покажат червения картон, за да няма такива проблеми.
Редактирано от sladyrko на 30.01.2015 23:13.[/Quote]
Не, на никого не искам да показвам червен картон. Не става с лошо! Вярвам, че всички сме разумни хора и няма нужда от крайности.:)
Хора, няма нужда да се карате за компании, които са натрупали безсрамно - огромни състояния на ваш гръб. Не виждате ли, че всичко е ПР? Дори самото заглавие на новината е такова. По този начин се създават лагери от фенове, които си дават и гащите от задника с извинение за любимата си марка. Не им робувайте, това е тяхната цел. Ползвайте, каквото искате и се радвайте на разнообразието!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

loseyourselff
Регистриран: 05 яну 2011, 17:04

Re: Мнението е изтрито.

Мнение от loseyourselff » 31 яну 2015, 14:05

В интерес на истината 5 инчовият дисплей спаси ябълката,иначе за изработка,хард,софт,въпреки че съм със ноте 3(н9005)apple са по-добри(без значение процесор,рам)софта им е перфектно напаснат спрямо харда,за самсунг докато не отстранят тонове излишни пачове които тормозят кернела а оттам и рама,няма спасение,освен може би caygenmode.Странно ми защо се получава този парадокс,самсунг доставят не един два компонента за ябълката а действително въпреки здравият хард,андроид доста куца,но май гуглето има доста вина за това,това е мое мнение и не ангажирам никого с него

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Мнението е изтрито.

Мнение от buttman » 31 яну 2015, 14:11

[Quote]самсунг доставят не един два компонента за ябълката [/Quote]
Произвежда ги, но разработката им е дело на Apple.
Аз ползвам Андроид и вече мисля, че с всяка нова версия става все по-тромав и тежък. Въпреки полезните нови възможности.

gangren
Регистриран: 06 юли 2007, 21:00

Re: Re: Мнението е изтрито.

Мнение от gangren » 01 фев 2015, 15:57

Ябълката не се спасява с нищо, просто хората яно иммат акъл в главата, и добра политика. Не забравяйте драги ми смехурковци че ябълката произвежда само два модела. Самсунг и другите репликатори които не влагат грам мозък в това което правят бълват десетки модели и всеки от тях вече е смартфон. Затова тези анализи са смехотворни, когато Самсунг започне да продава само двата си модела галакси S еди колко си и ноут да ги сравняват. Вече 7 години са в бизнес който те създадоха а ония нещастинци нокия примерно не можаха да изкарат толкова след като откриха нишата за N серията си. Затова не говорете кой и какво спасявал ябълката.

loseyourselff
Регистриран: 05 яну 2011, 17:04

Re: Re: Re:

Мнение от loseyourselff » 02 фев 2015, 10:48

[Quote]публикувано от gangren
a ония нещастинци нокия примерно не можаха да изкарат толкова след като откриха нишата за N серията си[/Quote]
Ей нещастник не говори за н-серията на нокиа,когато всички взети жалки подобия на прозводители на телефони достигнат съвършенство като нокиа н900,тогава вече мога да рискувам да си взема ябълка или круша.
Не е по темата,но неграмотници на този свят колкото искаш

mod edit: Едноседмично наказание.
vladovn

Отговори