Английските потребители на iPhone са по-бедни от ползващите Android и BlackBerry
Re: Английските потребители на iPhone са по-бедни от ползващите Androi
Поправка: първият масов компютър. Мисля че дори ОС бяха пропуснали даму сложат. Затова IBM ги изместиха. А графичния интерфейс го откраднаха от Xerox. Не е техен.
Мишока също не е инвентед от Епъл.
Както важдаш, написал съм масов. Нищо, че е с печатна грешка.
Твърдението, че пропуснали да му сложат ОС, е толкова абсурдно, че ще пропусна да го коментирам. Относно Xerox - не бих казал, че идеята за GUI е открадната. Бих ви посъветвал да се запознаете малко повече.
Твърдението, че пропуснали да му сложат ОС, е толкова абсурдно, че ще пропусна да го коментирам. Относно Xerox - не бих казал, че идеята за GUI е открадната. Бих ви посъветвал да се запознаете малко повече.
Ако влезем в детайли - нито е Епъл, нито е Ксерокс:
http://www.computeractive.co.uk/pcw/pc-help/1925325/the-invented-gui
http://www.computeractive.co.uk/pcw/pc-help/1925325/the-invented-gui
Да им имам фешън аксесоара на всички, които ползват iPhone само заради това. Ако хората имаха достатъчно акъл биха си взели например http://www.porsche-design.com/europe/en/products/p9000electronics/communication/mobilephones/4046901420963/ , същите пари но според мен много по-имиджов.
Не съм казал, че го ползват само за това, но предимно за това (да кажем около 80% от случаите)..
Така е, но е неизвестен. А и не го дават евтино с договори :)
Да де аз това казах, че са изобретили [i]само[/i] първият масов компютър. Но GUI-to си е дело на Xerox.
Значи не е самодо фешъна, работата е там че американците просто не знаят друго. За тях останалите марки, известни в Европа са почти напълно непознати. Все едно някой в Булгария да си купи Саджем, при положение че има Нокия и Самсунг. Другото е че всички производители по някаква свръхабстрактна причина се надпреварват да произвеждат аксесоари за айфон. Където и да цъкне човек все за айфон се говори. Като добавим и добрия им дизайн, хората са склонни да се излъжат много лесно. Желанието да притежаваш една толкова красива вещ независимо от недостатъците й е неустоимо. Същото както в случая една жена би пищяла на съпруга си или докато не го умори или не го накара да й купи онази чанта от бутика на Прада за 1000 $
Значи не е самодо фешъна, работата е там че американците просто не знаят друго. За тях останалите марки, известни в Европа са почти напълно непознати. Все едно някой в Булгария да си купи Саджем, при положение че има Нокия и Самсунг. Другото е че всички производители по някаква свръхабстрактна причина се надпреварват да произвеждат аксесоари за айфон. Където и да цъкне човек все за айфон се говори. Като добавим и добрия им дизайн, хората са склонни да се излъжат много лесно. Желанието да притежаваш една толкова красива вещ независимо от недостатъците й е неустоимо. Същото както в случая една жена би пищяла на съпруга си или докато не го умори или не го накара да й купи онази чанта от бутика на Прада за 1000 $
С това искаш да кажеш, че операционната система е на Xerox? Няма да е лошо да е информираш.
Не, не е на Ксерокс