Английските потребители на iPhone са по-бедни от ползващите Android и BlackBerry

fonoteka
Регистриран: 05 апр 2011, 19:29

Английските потребители на iPhone са по-бедни от ползващите Android и

Мнение от fonoteka » 05 апр 2011, 20:05

За мен не е изненада-телефон ,който масово се ползва от лапета на невръсна възраст и разглезени тийнове е нормално да нямат пари,четох в темата на айфон подобни фенски изказвания от рода,че може хляб и сол да яде,но пак ще си купи аифон,какво повече от това.За да си купиш айфон трябва да си лесно маниполируем и естествено,че си даваш парите и за други неща,защото и други компании те маниполират и няма да имаш пари.Кой нормален човек би си купил нещо на петорна цена,като може да купи същото на по-ниска цена и да му върши същата работа.Естествено мнението неважи на 100% за всички потребители на аифон,но за 90% със сигурност.(whistle)

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: Английските потребители на iPhone са по-бедни от ползващите Androi

Мнение от keyone » 05 апр 2011, 20:07

Не знам, но ти определено си неграмотен. Това не говори добре и за хейтърите, нали?

tcvetko
Регистриран: 10 яну 2009, 10:21

Мнение от tcvetko » 05 апр 2011, 20:26

А ти си промит мозък на Apple

keyone

Мнение от keyone » 05 апр 2011, 20:32

Ама разбира се, всяка вечер седя и се моля, нали? Как не ви омръзнаха едни и сщи глупости?

fonoteka
Регистриран: 05 апр 2011, 19:29

Мнение от fonoteka » 05 апр 2011, 20:39

[Quote][Quote][Quote]А ти си промит мозък на Apple[/Quote][/Quote][/Quote]

(yes)(yes)(yes) бих казал-много промит мозък,вероятно е хлапе на 15-16 годинки,на което мама и тати му купуват ай глезотиики,да се радва,но за това компаниите печелят много пари благодарение на тези хлапета,точно такива потебители визирам в мнението си,за това не намирам за нужно да му отговарям(whistle)

keyone

Мнение от keyone » 05 апр 2011, 20:49

Първо, да, на 17 съм. Но великите ти познания по моя живот спират до тук. Аз сам съм спечелил пари, с които да си купя айПод и айПад. Представи си, личните обиди не ти свършиха работа. Сега се връщай в първи клас и престани да се правиш на велик, защото е явно, че познанията ти по темата са нулеви, не представяш никаква защита на мнението си, а за капак и се представяш за велик психолог- нещо, в което определено не те бива.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 05 апр 2011, 20:59

Бойс, вие пишете за "фешън" телефона iPhone, а той има и друга страна - технологичният лидер. Естествено тази друга страна се оценява по достойнство от хора, които знаят какво да гледат. Ако сте от тези хора , би трябвало да знаете, че микроелектрониката е точна наука и всичко в нея се измерва и пресмята. Не става въпрос за фенство - аз съм от Левски, а ти от ЦСКА.

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 05 апр 2011, 21:31

Тъпа статистика като цяло, още повече, че на запад всеки може да си позволи айфон, което се и вижда по разпространението му. Нормално е на потребилите с блекбери да са по-заможни, все пак не всеки си купува блекбери ако не му е нужно. Но това да съдят за някого по телефона му е малко глупаво. Със сигурност има и бедни и богати и средни с айфон, все пак е само един телефон. Да сравняват колите :)

YZ
Регистриран: 11 юни 2010, 23:31

Мнение от YZ » 05 апр 2011, 22:10

Хахахахаха, навремето чувах такива изказвания в училище: " Хлаб и сол ще ям, но ще си купя маратонки Nike" Сега само акцента се е изместил от маратонките към телефоните.

Toshko-bg
Регистриран: 25 май 2007, 13:39

Мнение от Toshko-bg » 05 апр 2011, 22:40

В UK iPhone-ите ги раздават без пари и ги дават само с договора за абонамент. Тогава каква е идеята на тази статистика? Логично е повечето хора да са бедни, а богатите да са по-малко и щом дават на всички е логично и повечето притежатели да са по-бедни.
Предполагам и телефоните с Android ги раздават без пари, така че какво излиза - повече хара са си взели iPhone.

Отговори