Ъпдейтът за дисплея на Samsung Galaxy S8 е наличен и в Европа

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Ъпдейтът за дисплея на Samsung Galaxy S8 е наличен и в Европа

Мнение от buttman » 30 апр 2017, 21:28

[Quote]живо транзистор[/Quote]
[Quote] и други телефони са имали проблеми с рестартите
[/Quote]
Е, щом и други са имали рестарт, значи всичко е ОК. Собствениците на S8 с произволен рестарт вече са спокойни. :)
Транзистори няма вече. Има ИС,в които трудно ще видиш транзисторите.

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Re: Re: Ъпдейтът за дисплея на Samsung Galaxy S8 е наличен и в Европа

Мнение от Spikul » 30 апр 2017, 21:52

Човече, ти май дори не може да четеш?! Какъв е този цитат: "живо транзистор"???
И транзистори има все още, но ти откъде да знаеш:
http://www.tme.eu/bg/katalog/#id_category=17&page=1&s_field=artykul&s_order=ASC

И кой ти каза, че проблемът не е решен с рестартите при 950??? Да си беше направил труда да прочетеш поне линка ми!
Малко от малко трябва да разбираш, за да осъзнаеш, че рестартите не са заради хардуера, а заради софтуера, в случая Android-a.

buttman

Re: Re: Re: Re: Ъпдейтът за дисплея на Samsung Galaxy S8 е наличен и в Европа

Мнение от buttman » 30 апр 2017, 22:00

:)Наживо, човече, не се прави на малоумен.
Благодаря, за линка, чудех се къде мога да видя транзистор. Ти си просто чудесен !
[Quote]Малко от малко трябва да разбираш, за да осъзнаеш, че рестартите не са заради хардуера, а заради софтуера, в случая Android-a.

[/Quote]
Не се обиждай, но ти си наивен и злобен човек. Как не се сетих, че причината може да е в софтуера? Много съм недосетлив. Какво ме топли дали рестартите са от софтуер или хардуер. Нали S8 е технологично бижу, не е евтин.
По твоята логика няма никакъв проблем, защото и другите телефони се рестартират заради софтуер.
Колата ми гасне, няма проблем, другите коли също гаснат.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Ъпдейтът за дисплея на Samsung Galaxy S8 е наличен и в Европа

Мнение от Вито » 30 апр 2017, 22:02

Аз за година и половина с последния ми телефона и мрежата на Виваком не съм имал нито един рестарт. Мисли си, че съм хейтър колкото искаш. Това е форум за телефони и няма проблем който и да било потребител да обсъжда дефектите свързани с тях! Никой не е задължен да купи даден модел, за да го коментира.

buttman

Re: Re: Re: Re: Re: Ъпдейтът за дисплея на Samsung Galaxy S8 е наличен и в Европа

Мнение от buttman » 30 апр 2017, 22:14

Не съм имал рестарт на телефон от 2013г. - след S3.

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Re: Re: Re: Re: Ъпдейтът за дисплея на Samsung Galaxy S8 е наличен и в Европа

Мнение от Spikul » 30 апр 2017, 22:45

Бутманчо, ако аз съм злобен и наивен, то ти какъв ли трябва да си?
Затвърждаваш напълно максимата: "Крадеца вика, дръжте крадеца".
Жалкото е, че дори не може да осъзнаеш собствената си дребнавост и невежество!
Давайте, оплюването на нещо, което никога не сте виждали и е непонятно за вас, говори единствено за уникален дефицит на интелект!
Повече не мога да се занимавам с низост и елементарщина!

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Ъпдейтът за дисплея на Samsung Galaxy S8 е наличен и в Европа

Мнение от apolon25 » 30 апр 2017, 23:48

Напълно съм съгласен с теб, само едно му липсва, и това е стерео говорители. Да се надяваме Note 8 да има.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Re: Ъпдейтът за дисплея на Samsung Galaxy S8 е наличен и в Европа

Мнение от LegolasElf » 01 май 2017, 01:59

Като притежател на един от най-хулените и оплювани телефони в цялата история на смартфоните, note 7, мога да кажа само едно : не всичко, което пишат по форумите е истина. Ако бях слушал хората, щях да се откажа нещо, което от първия ден и чак досега, не е спряло да ми носи удоволствие. Като изключа проблема с червенеенето на дисплея, всичко друго е фалш. 90% от проблемите са в следствие от някакво действие на самия потребител. Най-често нелегален софтуер, или нещо прихванато от интернет, както и изпускания или дори експерименти.
Да се вярва, че камерата на телефона не се стартира, или че телефона се рестартира е нелепо : веднага ти го подменят или ремонтират. Донякъде съм изненадан от огромната омраза и атаките към двата модела, не само в този форум, но из целия интернет. И то от хора, които изобщо нямат намерение да го купуват.
@Вито, в моите очи, ти деградира страшно много. Преди уважавах мнението ти, но напоследък бълваш само отрова. Това е според мен, някой друг може и да ти ръкопляска. Съчуствам ти за проблемите с G4, но това не ти дава право да хвърляш кал по другите смартфони.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Мнение от muamamu1 » 01 май 2017, 09:14

[Quote]Донякъде съм изненадан от огромната омраза и атаките към двата модела, не само в този форум, но из целия интернет. И то от хора, които изобщо нямат намерение да го купуват.[/Quote]

Разбира се, а ти какво очакваш да стане? След Note 7 беше ясно, че следващия флагман на компанията ще се гледа под лупа.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 01 май 2017, 10:48

Каква отрова те гони? Коментират се проблемите на телефон, това, че на теб не ти харесва това е твой тревога. Виж си форума на самсунг. Кажи им колко са деградирали там, че са си купили чисто нов рестартиращ се телефон. Проблемите с Г4 са всеизвестни нито ги крия, нито защитавам некадърността на ЛГ в последните им флагмани. След сервиза за сега нямам ядове, но трябва ли телефон за 1500 лв. с купуването да има проблеми?! Е, за вас явно това не е проблем. Успех с великия ти ноут който само ти и още 20 човека в света ползвате. Хвалете си компанията и се радвайте на живота. Не те задължавам да четеш деградиралите ми мнения.

Отговори