Apple e предоставил в съда некоректни изображения на Galaxy Tab 10.1
Apple e предоставил в съда некоректни изображения на Galaxy Tab 10.1
циганска работа..
Re: Apple e предоставил в съда некоректни изображения на Galaxy Tab 10
Че има ли по-голям циганин от Стийв Джобс?
А в германския съд някой беше писал, че всички нацита се разхождат с айфони...
А в германския съд някой беше писал, че всички нацита се разхождат с айфони...
Сигурно 80% от немците, даже и много голям процент от децата над 10 години, имат поне по един айфон. Не знам как е по-другите държави, но в ДЕ айфона е издигнат в култ :)
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Аз работя в Германия след някой ден пак се връщам там. Изобщо няма никакъв култ към Епъл и айфоните. Даже последната година няма друга фирма с толкова оплаквания срещу тях. Масово се връщаха Айфон 4. Аз лично си взех телефона за 149 евро, но съм абонат в Германия над 1 година. Някой на бизнес-план абонати го вземат за 0 лева. Това се отнася не само за Айфон а и за всички марки телефони. За съжаление в България са най-алчните оператори на планетата Земя. Аз говоря на 11 евроцента с всички оператори а с тези на моя оператор (E-Plus) za 8 евроцента и то след като изчерпя 300 минути безплатно на месец.....В предната тема казах, че това дело е с рекламна цел за двете фирми Епъл и Самсунг. Подозренията ми се оправдаха (yes)
То и аз следвам и живея в Германия от 6 години вече, но култа към епъл съм забелязал предимно от по-необразованите младежи, които бъркат нормалното галакси за айфон :). За цените отдавна съм се изказвал и аз, имам към всички оператори договори без е-плюс, някакси не могат да ме примамят нещо, а и не познавам нито един към тях, с който да си говоря минутите :) Но конкретно айфон 4 до преди 8-9 месеца излизаше по на сметка да се купи с договор в БГ от мтел или глобул отколкото в ДЕ.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Аз съм в Бюлертал до германо-швейцарската-френска граница. От медиа-маркет си взех телефончето, но сега си купих Галакси 2 и айфона почти не го ползвам. Аз не съм избирал Е-плюс а фирмата, в която работя имат договор с тях затова :)
[Quote]Не знам как е по-другите държави, но в ДЕ айфона е издигнат в култ :)[/Quote]
Всеки си има право да се вманиачава по каквото си иска.
Идеята е да няма толкова дела и всичко да се продава свободно. Конкуренцията да не е в съда, а в цените и качеството. Имам чувството, че Епъл се подплашиха, че ще се наложи да смъкнат малко цените.
Всеки си има право да се вманиачава по каквото си иска.
Идеята е да няма толкова дела и всичко да се продава свободно. Конкуренцията да не е в съда, а в цените и качеството. Имам чувството, че Епъл се подплашиха, че ще се наложи да смъкнат малко цените.