Apple е продала 48 милиона броя iPhone за тримесечието
Apple е продала 48 милиона броя iPhone за тримесечието
Apple отново разбива конкуренцията. Това е показателно за качеството на продуктите им.
Re: Apple е продала 48 милиона броя iPhone за тримесечието
мхм, докато хората мислят по същия начин и обвързват качеството с цената и модните тенденции, ще продължават да разбиват конкуренцията...
И чалгата значи била по-качествена от класическа музика, както и сапунките - по-качествени от който и да е нормален филм/сериал.
В днешно време масовостта по-често е показател за обратното - за липса на качества у котиращия се продукт.
В днешно време масовостта по-често е показател за обратното - за липса на качества у котиращия се продукт.
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Телефоните им не са особено издържливи. При изпускане често имат проблеми.
Re: Re: Apple е продала 48 милиона броя iPhone за тримесечието
Принципно , металните телефони са няколко пъти по-здрави механически от пластмасовите, тъй като метала е ~ 50 пъти по-здрав от пластмасата. Проблемите при изпускане са с екрана. Той може да се счупи дори при падане от 30см , ако удари остро камъче. Тогава е важно колко лесно може да бъде сменен екрана и дали компонента е евтин. Айфоня е евтин за обслужване, тъй като предлагането на резервни части и аксесоари за този телефон е голямо и цените винаги са абсурдно ниски. Ето оферта за 10 броя стъкла : http://www.aliexpress.com/item/Top-NEW-Replacement-LCD-Front-Touch-Screen-Glass-Outer-Lens-for-iphone-6-4-7-inch/2048714942.html?ws_ab_test=searchweb201556_9_71_72_73_74_75,searchweb201527_5,searchweb201560_9
Отделно , подмяната на екрана при Айфон става за 2 минути, тъй като това е първия компонент, които се отделя от телефона. Също така няма пластмасови рамки да се остъргват и т.н.
Отделно , подмяната на екрана при Айфон става за 2 минути, тъй като това е първия компонент, които се отделя от телефона. Също така няма пластмасови рамки да се остъргват и т.н.
Re: Re: Re: Apple е продала 48 милиона броя iPhone за тримесечието
Той металът е здрав, но въпросът не е в здравината на самия корпус - подозирам, че комбинацията от унибоди и здрав, негъвкав и усилващ вибрациите материал, праву телефоните най-уязвими отвътре, включително дисплея.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: Re: Re: Apple е продала 48 милиона броя iPhone за тримесечието
Тази новина може само да радва. Поклон пред Епъл как успява да изстиска от простолюдието и последната им стотинка (yes)
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Re: Apple е продала 48 милиона броя iPhone за тримесечието
Интересно е, на какво основание определяш тези 48 милиона като "простолюдие"?
Re: Re: Re: Re: Re: Apple е продала 48 милиона броя iPhone за тримесечието
"Простолюдието" не беше ли със Самсунг?
Всяка положителна новина за Епъл мобилизира невероятна негативна енергия за омаловажаването и и темата задължително се превръща във война, в която и аз се включвам сега, въпреки че знам че е глупост.
Всяка положителна новина за Епъл мобилизира невероятна негативна енергия за омаловажаването и и темата задължително се превръща във война, в която и аз се включвам сега, въпреки че знам че е глупост.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple е продала 48 милиона броя iPhone за тримесечието
Много се радвам, че не съм от масата...,която си купува телефон само за да бъде "фешън"...
Болшинството хора с такава "ценностна" система са ми до болка познати ,като манталитет и обща култура ...
Да си купуват и по 2 айфона все тая...
Болшинството хора с такава "ценностна" система са ми до болка познати ,като манталитет и обща култура ...
Да си купуват и по 2 айфона все тая...