Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
[Quote]sladyrko:
Явно само ти си чувал за iTtransmission в AppStore [/Quote]
Предполагах, че ще "изкривиш" думите ми в твоя полза, но целта ми беше да разкрия тайната: МОЖЕШ ДА ТЕГЛИШ ТОРЕНТИ НА IPHONE (макар и неофициално с външно приложение).
Явно само ти си чувал за iTtransmission в AppStore [/Quote]
Предполагах, че ще "изкривиш" думите ми в твоя полза, но целта ми беше да разкрия тайната: МОЖЕШ ДА ТЕГЛИШ ТОРЕНТИ НА IPHONE (макар и неофициално с външно приложение).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Има и друг вариант за международните торенти -Www.zbigz.com - качвате торента там и си сваляте готовите файлове. Безплатната версия е ограничена на Макс. 1гб торент и 150кб скорост.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Нормално, казах от Play Store.
А тея извън за Apple я работят, я лиценза изтекъл. С импактора на всяка седмица реактивация... Сложна работа.
А за сеедбоксовете бях пуснал тема преди време (като ползвах Айфон) http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/494807/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D1%81-ipadiphone-%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%BA . Върши работа. Но е наполовина, сега не съм пробвал, но преди не можеше да се добавят субтитри по този начин.
Излизаме извън темата обаче. :)
А тея извън за Apple я работят, я лиценза изтекъл. С импактора на всяка седмица реактивация... Сложна работа.
А за сеедбоксовете бях пуснал тема преди време (като ползвах Айфон) http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/494807/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D1%81-ipadiphone-%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%BA . Върши работа. Но е наполовина, сега не съм пробвал, но преди не можеше да се добавят субтитри по този начин.
Излизаме извън темата обаче. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Седнах да чета мненията от любопитство и всъщност никой не коментира темата. Аз предпочитам Андроид, но ми харесват компактните размери на iPhone и ще е следващия ми телефон,именно поради тази причина. Всяка от двете системи си има предимства и недостатъци, не знамм защо трябва да се стига до обиди и нападки. А по отношение на новината, мисля че пак няма да имат успех с по-евтиниа си модел, просто очакването към Епъл е друго. Премиум изработка, усещане за перфекционизъм в детайлите, което не може да се отрече.
Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
С 6,5” вариант на айфон...разбиват всички граници, които беше поставил Джобс приживе. Ще въведат и модели с две сим карти, които ще се предлагат основно на азиатския пазар. Този път вече мисля, че ще ударят здраво китайските производители по продажби и на техен терен. Като се абстрахираме от фенщината на някои драскачи по форумите, почти всеки човек по света иска да притежава продукти на епъл, но в държави като нашата основна спирка е цената. И не защото са прекалено скъпи, а защото заплатите ни са мизерни! В държави като нашата виреят евтини китайски марки.
Иначе тази година предвиждам много силни продажби за новите айфони. Не, че досега не са ги имали, но като се вземе в предвид, че конкуренцията е голяма, а пазарът пренаситен, с новите издания на айфон - особено големия вариант, ще се разцепят от продажби. Тази година, ще им е най-силната за всички времена! Това е моето мнение. :)
Иначе тази година предвиждам много силни продажби за новите айфони. Не, че досега не са ги имали, но като се вземе в предвид, че конкуренцията е голяма, а пазарът пренаситен, с новите издания на айфон - особено големия вариант, ще се разцепят от продажби. Тази година, ще им е най-силната за всички времена! Това е моето мнение. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Абсолютно си прав! Ако наистина пуснат 6.5" със 2 сим карти направо ще разцепят азиатския пазар. Липсата на голям дисплей и модел със 2 сим карти до сега донякъде възпираше част от китайските потребители и даваше място на техните си марки...
Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Че повече от две години айфона е с 5.5" екран. Въпреки това едва 15% от световния пазара е с iOS, останалите 85 са с дроид...
Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
5.5” беше стандарт при всички марки няколко години, но всичко от 5.8” влизаше в категорията фаблет. Колко бързо се менят нещата. Навремето, когато имах Ноут 2 се водеше фаблет. На азиатския пазар се ползват повече 6” инчови телефони от години, а сега, след като се премахнаха рамките могат да ги правят и над 6”, като се запази компактният размер.
По света се ползват колко, 5 млрд. смартфона или греша? Само населението на Китай и Индия прави повече от половината от пазара. Там са заляти с евтини андроиди и затова тази ос е толкова разпространена. Не забравяй обаче, че най-големите фенове на епъл са точно азиатците. Показват го всячески. Плюс това е важен крайният резултат. Печалбите които правят ежегодно са недостижими за всяка една китайска компания по отделно, освен може би корейските Самсунг. С това издание на най-големият айфон, ще избият рибата.
По света се ползват колко, 5 млрд. смартфона или греша? Само населението на Китай и Индия прави повече от половината от пазара. Там са заляти с евтини андроиди и затова тази ос е толкова разпространена. Не забравяй обаче, че най-големите фенове на епъл са точно азиатците. Показват го всячески. Плюс това е важен крайният резултат. Печалбите които правят ежегодно са недостижими за всяка една китайска компания по отделно, освен може би корейските Самсунг. С това издание на най-големият айфон, ще избият рибата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Ако му праснат $1500 цена, тогава и в по-богатите цени ще го усетят. Ще дойде време дори при Apple ще стане трудно да са толкова силни в продажбите. Между флагшиповете и средния клас доста се затваря гапа и разликите в телефоните. Лично аз наблюдавам все по-малко хора сменящи си телефона всяка година. А гледай точно китайците какво правят, Шаоми все повече набира сили... Което значи, че все повече хора се ориентират към по-евтини телефони. На всичкото отгоре са и качествени. Всичко е до време.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple готви най-голямото издание на iPhone досега
Аз не познавам човек, който е ползвал скъп телефон да си е взел след това Xiaomi или някакъв друг китайски телефон. Тези телефони се взимат от хора, които до преди това са ползвали нисък клас телефони и Xiaomi-то им се виждат като космически кораби след тях. Но да си бил със последен модел на Samsung, Apple, LG или подобен и да минеш на китайска марка ми се струва невъзможно.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm