Apple iPhone SE е компактен и мощен

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от Вито » 23 мар 2016, 07:56

Е как няма да е най-скъпата компания в света? :D

[Youtube]https://m.youtube.com/watch?v=-C0dJOrBHzY&feature=youtu.be[/Youtube]

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от Nistel » 23 мар 2016, 08:16

[Quote]Залагам една щайга кафета със сметана, че колкото и да плювате/плюваме Apple и Samsung, те ще продължат да доминират в този сегмент още дълги години.
Надявам се по някое време да влязат в първата петица поне още 2-3 компании като тях, [/Quote]

Те вече влязоха, че и изместиха Apple в Европа от 2-рото място. Тепърва ще се увеличава инвазията на много китайски производители към Европа и щатите.

Консервативната стратегия "на час по лъжичка" и всяка година по-малко повече от същото на по-висока цена изяде главата на недостижимите за времето си лидери Нокия, Ериксон, Сименс. Стратегията на Тим Кук за увеличаване на продуктовата гама с нови разновидности на продуктите с все повече буквички напомня много на периода след оттеглянето на Стив Джобс пред миналия век и достигането почти до фалит.

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от Holon » 23 мар 2016, 09:04

Хората вече не са толкова прости като преди.
Аз съм жив пример за това.

Вдяка година им давах по 2200лв за нов Айфон.
Взех си андроид за 1000лв, еми то във всяко едно отношение е по-добър.
Ниска цена и не чакаш на опашка като идиот часове- отиваш в магазина има го.
Буташ му кабешче от 50 стотинки- зарежда.
Айфон- ако не е оригинален кабел от 30лв, забрави да синхронизирваш както трябва.

И с тоя Айтунс и само един компютър.
Хубави телефони, ама големи гимнастики с тоя айтунс.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от Ванката » 23 мар 2016, 10:16

Така като гледах клипа, май пак ще имат едни 40-50 милиона продажби. :D Толкова промити мозъци не бях виждал на едно място, при това млади хора. И да, като повечето хора и аз съм на мнение, че този модел е безсмислен, и който иска да си купи по-евтин айфон, ще вземе предишната 6-ца. Всъщност, това би станало само ако някой обясни на хората, какво си купуват, какво печелят и какво губят. Губят едни 0,7", печелят по-мощен процесор, който ще им върши същата работа и няма да усетят разлика - неоправдана инвестиция. Поддръжката е равна за всички 4-5 години. Сигурно и в България има много хора, които не харесват по-големите дисплеи, но един 5S върви вече по 600-700лв. който също е с 64бит процесор.
Сигурно е само едно, че пак ще има многомилионни продажби, а това се дължи най-вече на името на компанията (градено вече 9-години) и добре промитите мозъци на хората спящи пред магазините и. Лично аз никога не бих се върнал назад, свикнал съм с голям екран, по-удобно и практично е с всичкия тоя мултитаскинг. Всяка една компания прави впечатляващи продукти и избора става все по-труден, и по-труден. Смартфона е вече нещо повече от просто телефон. Това за мен е асистент, който ми помага в различни ситуации... Ако ми трябваше просто телефон - слушалките на Нокиа са непобедими!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra

polarr31
Регистриран: 07 дек 2011, 14:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от polarr31 » 23 мар 2016, 10:39

Според мен този телефон се цели в дамската част, особено в Китай.

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от gog88 » 23 мар 2016, 10:43

Викторе,
моля те да ми обясниш как успя да си купиш айфон за 2200 лв, и Самсунг галакси 7 едж (предполагам, че визираш него за андроид апарат)за 1000 лв. Ако се купуват кеш, разликата между флагманите на епъл и самсунг е от порядъка на 400 лв, и то при положение, че сравняваме айфон 6s+ 64гб версия със SGS7 едж 32 гб. При закупуване на апаратите с договор, разликата е още по-малка. Много те уважавам, но разликата от 1200 лв, която си посочил е несериозна.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от Вито » 23 мар 2016, 10:55

В Китай мнозинство ползва над 5 инча диагонал, по-голямата част даже са 5.5...

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от gergoff » 23 мар 2016, 11:31

Аз бих добавил че даже и 5.5 инча не ползват а направо масово ползват фаблети с 6 инча че дори и повече , и не само китайците а и другите жълтурковци покрай тях ...Това са жълтурковци- имат акъл в главата ...

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от gergoff » 23 мар 2016, 11:35

И за дамската чат не е - с тая 1.3 мп селфи камера .. ТоЗи телефон е плод на едно извратено чувство от страна Ейпъл към своите фенове - да те убеждават колко е добър и къкви преимущества има а самите те да знаят че не е така ...

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен

Мнение от board » 23 мар 2016, 11:46

Седи си един ден Тим Кук и си мисли, мамка му в скалда ни в Китай имаме няколко милиона изостанали панелчета от 5S, освен това сме направили огромна поръчка за процесори към Самсунг, а продажбите не са толкова добри... ех какво да направя.... а сетих се SE. :D

Отговори