Apple иска да спре продажбата на устройства на HTC в Щатите
Re: Apple иска да спре продажбата на устройства на HTC в Щатите
Мале, какво простаци и неграмотни хора са се наредли след мен, кой въобще им чете мненията???
Може ли да прекръстя темата на "Сборище на неграмотни селяни"? Моля ви, моля ви, моля ви.
Действай, горното ми мнение явно те подкрепя!
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
Трудно можех да го кажа по-добре -> +1 (yes)
Така като гледам феновете на сифоня им свършиха доводите и го подкараха на лични обиди.. :D Много сте ми забавни, а ситуацията 100% напомня на поведението на Apple срещу HTC...
Така като гледам феновете на сифоня им свършиха доводите и го подкараха на лични обиди.. :D Много сте ми забавни, а ситуацията 100% напомня на поведението на Apple срещу HTC...
То в тази тема доводи няма, само някакво хейтърско мрън-мрън.;)
Честно, не разбирам какъв ви е проблема с айфона? Какво толкова ви бърка в очите? Защо постоянно се опитвате да обяснявате какви били потребителите на айфон и по какви причини го купували?
[Quote]Който знае за какво става въпрос директно подминава... Помежду другото Android мина iOS по безплатни приложения още Април, платените се очаква да станат повече до края на Август. [/Quote]
"Помежду другото", Android нямаше да е това, което е днес, ако не беше iOS. Щеше да е BlackBerry-clone.
Много обичам да вадите "факти" от г*за си.
Факт е, че iPhone промени пазара на смартфони и то сериозно. И аз не исках да го призная преди време, но е така.
"Помежду другото", Android нямаше да е това, което е днес, ако не беше iOS. Щеше да е BlackBerry-clone.
Много обичам да вадите "факти" от г*за си.
Факт е, че iPhone промени пазара на смартфони и то сериозно. И аз не исках да го призная преди време, но е така.
Въпросът с приложенията е обсъждан, качеството е важно, а не количеството.
Иначе специално в случая много хора, които имат htc или просто ги харесват, се дразнят, защото другата компания съди тяхната компания без основание.
Същото се наблюдава и когато някой съди епъл, тогава ролите са разменени както в съда, така и във форума и почват масови атаки срещу самсунг или хтц. Тогава може да се постави въпросът защо феновете на епъл не харесват и мразят другите марки :)
Всичко е безсмислено, но поне е интересна загуба на време :)
Иначе специално в случая много хора, които имат htc или просто ги харесват, се дразнят, защото другата компания съди тяхната компания без основание.
Същото се наблюдава и когато някой съди епъл, тогава ролите са разменени както в съда, така и във форума и почват масови атаки срещу самсунг или хтц. Тогава може да се постави въпросът защо феновете на епъл не харесват и мразят другите марки :)
Всичко е безсмислено, но поне е интересна загуба на време :)
Това е генерален извод. Мен лично въобще не ме грее кой кого съди, въпреки че харесвам продуктите на Apple и най-вече iPhone. И да ги осъдят за 1 млрд., какво ме бърка мен това? Нищо.