Apple коментира проблема с картите на iOS 6
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: Apple коментира проблема с картите на iOS 6
asenna, оправи ми деня! Златка е шеф на Maps в Apple!!!
Хахахахахахахахаахахаха ай лост това, ще е страхотна навигация не смятате ли?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Nokia продължава да е враждебно настроена, атакува Apple
http://smartnews.bg/wp-content/uploads/920-vs-iphone5.png
http://smartnews.bg/wp-content/uploads/920-vs-iphone5.png
Мапса на Айшитнята5 е анекдота за 2012г.
Няма по голям провал да пуснеш нещо което е бета версия, но всички откачалки юруш на маслините, като не видели за толкова жалък и ограничен телефон, просто съм потресен колко ограничени и не разсъждаващи нормално хора има по света...:|(no)(no)(no):X(angry)
Няма по голям провал да пуснеш нещо което е бета версия, но всички откачалки юруш на маслините, като не видели за толкова жалък и ограничен телефон, просто съм потресен колко ограничени и не разсъждаващи нормално хора има по света...:|(no)(no)(no):X(angry)
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Е не това с Златка ме разбира, нищо чудно да е истина :D.
Срещнах един много хубав коментар:
[Quote]Nine years ago Safari was released: a fringe browser that didn't run sites for IE well. Today, its engine powers everything. Now think maps.[/Quote]
За незапознатите ще кажа, че engine-а на Apple, който задвижва Safari е open source и благодарение на него съществува Chrome.
[Quote]Nine years ago Safari was released: a fringe browser that didn't run sites for IE well. Today, its engine powers everything. Now think maps.[/Quote]
За незапознатите ще кажа, че engine-а на Apple, който задвижва Safari е open source и благодарение на него съществува Chrome.
И това какво общо има с картите и сегашното положение на Apple? Сам го каза, енджинът е open source. "за незапознатите ще кажа", че Apple в момента съди всичко живо за всяка глупост, която си изсмукат от пръстите. Така че в момента е крайно несериозно да се слага open source и Apple в едно изречение
Ако беше прочел цитата, щеше да разбереш какво общо има :)
Ние разбрахме какво имаш предвид, ама да пуснеш такова недоносче, като лишиш потребителя от основна услуга е доста тъпо. Да бяха го пуснали като допълнително beta приложение и да бяха помолили потребителите да го ползват и да дават feedback. Ама мислене в стил "Дай направо да го имплементираме, пък клиентите ще изтраят, какво друго да правят" не ми допада.
[Quote]Срещнах един много хубав коментар:
За незапознатите ще кажа, че engine-а на Apple, който задвижва Safari е open source и благодарение на него съществува Chrome.[/Quote]
Демек, потребителите на иФон сега ще трябва да чакат 9 години, за да получат нещо качествено ли? :D
Или искаш да ми кажеш, че Сафарито е по-добро от всички други браузъри в галактиката и затова има около само 2-3 % от дела на браузърите :)
За незапознатите ще кажа, че engine-а на Apple, който задвижва Safari е open source и благодарение на него съществува Chrome.[/Quote]
Демек, потребителите на иФон сега ще трябва да чакат 9 години, за да получат нещо качествено ли? :D
Или искаш да ми кажеш, че Сафарито е по-добро от всички други браузъри в галактиката и затова има около само 2-3 % от дела на браузърите :)