Apple коментира проблема с картите на iOS 6

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Re: Apple коментира проблема с картите на iOS 6

Мнение от nmnikolov » 25 сеп 2012, 12:24

Аз пък на моя Android така и така не му ползвам google-ската навигация. Apple-ска също никога не бих ползвал. Има много по-добри приложения с адски много възможности, така че не знам кой мазохист би ползвал предложенията на тези 2 компании.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Мнение от samoznai » 25 сеп 2012, 12:35

Аз имам iGO и си го ползвам него, но в случая пътувах по до болка познат маршрут, можех да направя сравнение между реалност и картата и ми беше интересно...

nmnikolov

Мнение от nmnikolov » 25 сеп 2012, 12:37

Точно и аз ползвам iGO за Android, който е на светлинни годими пред навигацията на Google. При iOS е същото положение. Това обаче, което не мисля, че в близките 10 години изобщо биха стигнали google е street view възможността, която няма аналог и е едно от най-ценните неща. Съвсем скоро и България ще бъде включена в тази функция и съм сигурен, че масово ще бъде използвана от много българи.

samoznai

Мнение от samoznai » 25 сеп 2012, 12:51

Съгласен съм напълно за Street View, макар че никога няма да ми хрумне да го ползвам в движение.
Не знам как е iGO с Андроид, но съм го ползвал на три генерации айфон в БГ и чужбина и е бил почти на 100% перфектен. Имат само малко да го избацат по въпроса с POI.

nmnikolov

Мнение от nmnikolov » 25 сеп 2012, 12:58

Не става въпрос да използваш street view докато шофираш примерно. Макар че ако имаш спътник в колата той много лесно би се разровил и би намерил това, което ти трябва. iGO за Android е страхотен, картите на Navteq са много добри. Poi точки за България специално има много, защото има хора, които ги конвертират от други навигации, така че е доста пълна базата. Поддържат се всякакви poi точки - speed камери, забележителности, бензиностанции, туристически атракции и т.н.

samoznai

Мнение от samoznai » 25 сеп 2012, 13:05

за картите дума да не става - добри са си, даже много добри. За ПОИ исках да кажа, че е малко тегаво менюто. Има много за България, факт, но често не и тези, които търся - най-вече хотели и исторически забележителности. В Лондон примерно обаче нямах никакъв проблем - там нямаше нещо, което да не намеря, освен някакви съвсем нови неща покрай олимпиадата. Но пък имаше инфо за промените в трафика, при това без ъпдейт. не знам как го правеха.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 25 сеп 2012, 14:01

ok, прав си за webkit (yes)

Отговори