Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13
Няма лошо. Само 12 години след Nokia и Apple нааай-накрая да го внедрят! :)
Re: Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13
Епъл за пореден път са на път да открият колелото 5 години след Андроид. Както с уиджетите, голяма хвалба, че ги били добавили, голямо чудо......))
А, и да, авторите на новинарските статии в сайта, защо не пробвате да заменяте, от време на време макар, израза "може да" с "може би ще", чудя се.....?
А, и да, авторите на новинарските статии в сайта, защо не пробвате да заменяте, от време на време макар, израза "може да" с "може би ще", чудя се.....?
Pixel 8
Айде стига сте си чесали езиците с глупости..
Аз все още не мога да повярвам, че андроид няма надежден и бърз начин за прехвърляне на файлове доректно между два телефон (примерно 10гб за 2-3мин)..
Не мога да повярвам, че андроид още нямат споделяне на покупки и услуги между членове на семейството.. в момента каквото да се купи от един член на семейството (филми, музика, игри, приложения, всичко се ползва от жена ми, майка ми, тъщата, балдъзата и т.н...
Докога ще трябва да ги догонват андроидите...
Само чесане на езици, бах маа му...
Аз все още не мога да повярвам, че андроид няма надежден и бърз начин за прехвърляне на файлове доректно между два телефон (примерно 10гб за 2-3мин)..
Не мога да повярвам, че андроид още нямат споделяне на покупки и услуги между членове на семейството.. в момента каквото да се купи от един член на семейството (филми, музика, игри, приложения, всичко се ползва от жена ми, майка ми, тъщата, балдъзата и т.н...
Докога ще трябва да ги догонват андроидите...
Само чесане на езици, бах маа му...
Има семеен план за Google Play Успокой се и проблемът не е даже, че сега въвеждат AOD, а една марка, която е пътник вече според мнозина, въведе и EOD, а колко инвативно ще бъде представено това решение и какви дитирамби ще има от фирмата майка Има решение и за файловете, но това няма смисъл тук да се изтъква
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Отдавна не е идеята на Apple да бъдат “първи” в нещо! Повечето коментари тук са “чак сега” и прочие глупости....Хората предлагат високочаствен продукт с идеално балансиран хардуер-софтуер(аз също не мога да повярвам колко още време ще отнеме на за Андроид и всичките му производители-ползватели да направят същото)и никъде не се пънат че представят нещо “иновативно” или прочие щуротии! Всеки случай като ползвател знам едно! Когато внедрят нещо в телефоните си то работи! При това работи идеално!!! Ако варианта да почакам една година и да имам да речем 120херца дисплей който не ми точи батерията като луд,то тогава ОК ще почакам...
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Напротив, и не обикновените потребители, а корабът-майка се хвали И общо взето безсмислен спор, за пореден път, ако не беше поведението на Ябълката ! Харесвате, ползвате, даже не знаех, че Ябълката няма АОД, а си карам с EOD
IPhone от самото му създаване е бил, както идея за мултимедийно устройство с вграден GSM модул, такова си остава и до ден днешен. Когато, някой почва да оплюва андроид, явно има наблюдение на пръчки до 300-400 лв, ползването на такъв телефон си е жива мъка, но за флагман с андроид и дума не може да става за забиване, рестартиране или някое приложение да не работи както трябва.
Как ми липсваха твоите пасквили към Андроид и възхвали към айфонитеpretorianec написа: ↑16 фев 2021, 11:42Отдавна не е идеята на Apple да бъдат “първи” в нещо! Повечето коментари тук са “чак сега” и прочие глупости....Хората предлагат високочаствен продукт с идеално балансиран хардуер-софтуер(аз също не мога да повярвам колко още време ще отнеме на за Андроид и всичките му производители-ползватели да направят същото)и никъде не се пънат че представят нещо “иновативно” или прочие щуротии! Всеки случай като ползвател знам едно! Когато внедрят нещо в телефоните си то работи! При това работи идеално!!! Ако варианта да почакам една година и да имам да речем 120херца дисплей който не ми точи батерията като луд,то тогава ОК ще почакам...
Значи трябва да няма иновации, а само сляпо да вярваме, че щом айфон го няма, значи не става?
Страшно мъдро, направо гениално.
Ти тези 120Hz ще ги виждаш само на високосна година, но нали е айфон, няма проблем.
Същата работа и сега с тази невероятна екстра.
Пък това за перфектно работещия телефон без забележки, са нелепи мантри за фанатици.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
В случая говорим за новина която е само слух(тоест това не е официално потвърдена информация от фирмата)така че не виждам кой-с какво се хвали тук...
Последното “хвалене” което съм видял от тях е това на представянето на новите им модели което мисля е напълно нормално да отчитат предимствата им,но дори и тогава няма напъни че са имат нещо “ново” “революционно”и т.н.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
аRe: Apple може да добави функционалност Always-On Display към iPhone 13
Щом казваш така, така да е, но липсата на AOD при Ябълката ме изненада, тъй като не нещо, което не се нуждае от до развиване, както непрекъснато твърдиш под път и над път, макар че може да бъде EOD като при Huawei !