Apple може да представи iPhone 5S през юни 2013 г.
Apple може да представи iPhone 5S през юни 2013 г.
Може би най-сетне тази компанията е разбрала, че е нужно да заслужи продажбите си с истински иновации и да спре да гледа на клиентите си като на овце, които могат да бъдат \"остригани\" повече от един път с един и същи номер. Благоприятно може да се окаже и ако рекламния им отдел спре използва клиширани реплики като \"The fastest iPhone yet\", \"The best quality display up to date\" и т.н.
-
- Регистриран: 23 фев 2009, 12:16
Re: Apple може да представи iPhone 5S през юни 2013 г.
Е сега е момента Нокия да патентова цветните корпуси ....
Всяка година излизат слухове, че следващия айфон ще излезе по-рано от предвиденото, затова малко се съмнявам
От друга страна, тази година новия айпад наистина излезе по-рано, така че може същото да се случи и с телефона. Би било хубаво...:D
От друга страна, тази година новия айпад наистина излезе по-рано, така че може същото да се случи и с телефона. Би било хубаво...:D
След като се сринаха акциите им и всички издънки около телефона им, взеха да пускат нови слухове, но да видим, след 2 години може да покажат нещо ново наистина 5S ще е същия боклук за 6 може да има нещо по интересно.;)
[Quote]За какво сриване на акции говориш бе Ванкоооо?Това,че са паднали акциите им с 30 долара за един ден не означава срив!Срив е от 600 долара да паднат на 300-400![B]В момента акциите на Епъл се котират за 541 долара[/B],има покачване с 14 долара от както падна с 30!Така,че не ми говори за срив!Ти цифката не можеш да си обършеш ма тръгнал тука да ми се прави на анализатор,за акции ми говори,за това как Епъл ше фалират ми говори!Епъл не е нокия и много трудно ще фалират или ше стигнат дъното както го направиха финландците....имат 100 млрд долара в кеш,тези пари им стигат да си купят нокия,НТС,Моторола и може би Ел Джи,взети заедно,а ти бургаски неориентирано типче си тръгнал да ми говориш за фалити и за тва,че акциите им били се сринали!Земи се осъзнай и не плюй при появата на всяка,новина за Епъл...и мен ме дразнят с тези патентни войни,и мен ме дразнят с това,че интерфейса ОС не е мръднал от години,но тва е положението!Джингъл белс ваньо,и да не прекалиш с лапането на \\\"саламчета\\\" по празниците![/Quote]
Не знам как му викаш на това, но при положение, че преди не много време се търгуваха за 700 долара, сегашната цена от 541 си прилича на.... лек срив.
Не знам как му викаш на това, но при положение, че преди не много време се търгуваха за 700 долара, сегашната цена от 541 си прилича на.... лек срив.
Да разбирам, че избирайки iPhone 5, след като се разделих с iPhone 4S съм овца, която не отчита подобренията в новият им продукт? Или съм овца, защото андроид конкуренцията не ми предложи това, което искам? Не разбирам тези твой твърдения.....
(woo) абе Три, Жорков га те пуснаха от лудницата бря, веднага се усети психичното ти разтройство в темата :D поне си забавен....
Чети новините редовно и ще си в час....(yes)
Чети новините редовно и ще си в час....(yes)
Таратора станал борсов анализаторъ, (woo):D
абе къде са модераторите един банан да му сложат, че да си седне на задмикъ:P;)
абе къде са модераторите един банан да му сложат, че да си седне на задмикъ:P;)
Страшни разбирачи.... на киселото грозде:)
Не ви познавам и двамата, но никой не отрече сексуалните нападки от другия и си правя извода, че и двамата обичате да сядате на твърдо.