Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Направо да му спират продажбите на тоя боклук. Аз не познавам нито един човек, който да го харесва. 2-ма, 3-ма приятели си го купиха и сега всички го продават с идеята да спечелят пари от продажбата му. :D
Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
тел е добър чaк боклук, даже е красив само дето е скъп
Пак ли звъниш без да те натискат ? Коментирай си там умрялата ОС и не мисли , щот неможеш ! Тела е чук без дръжка (уникален) !
Е нормално , като няма търсене....(no)(no)(no)(no)
И аз гледам дори "известните" ютубари си ползват 8 Plus вместо X-a... Което много ме изненадва, явно нещо му куца наистина. Дано да е много слаба продажбата (най-слабата досега), че да се усетят колко се у*раха с цената. Аз лично колко клипа/ревюта гледах и тея жестове хич не ми изглеждат удобни. За първи път Айфон да не ме привлича и дори да ме отблъсква. Иначе дизайна ми харесва, само да сложат един Touch ID, на мен не ми пречи да има малко по-широка долна част... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Цената спира доста хора , това е факт !
Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Цената спира разумните хора, но не и овцете. Ако Apple продължава да живее като паразит с тази нагла политика, след няколко години и овце няма да има.
Re: Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 10:59, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Изобщо не са същите цени. А и дори да са същите, устройствата им предлагат мнооооого повече. И да не са същите, по-ниски са!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple намали поръчките за компоненти за iPhone X
Едните овце, другите папагали...