Apple: Ние вдъхновихме Анди Рубин за Android
Apple: Ние вдъхновихме Анди Рубин за Android
Тая плюе а оная гълта, гюбеци всеки ден, iPhone-ц да си е реноме за всеки ден. (woo)
Re: Apple: Ние вдъхновихме Анди Рубин за Android
Тези вече се самозабравиха.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Що не си наврът гнилата ябълка някъде!(woo) и топлата вода, ще кажат, че са открили.
Не мисля, че някой ще се осмели да каже, че този път Apple наистина се самозабравиха. С тези спорове и патентни битки ще стигнат до под кривата круша ...
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
ба,не ги ли е срам Apple вече такива глупости да говорят................... (angry)
Според мен Apple са достигнали до фазата на безумието.То бива бива идиотщини,ама това тяхното вече ще създаде нов раздел в клиничната лудост!!
Ако нямаше иОС, не знам дали щеше да има и Андоид... Според мен известна правота в думите. :)
Правала им не им мърда, след като гурото им си отиде това ще повлече фирмата до фалит. Господ си ги наказва заради гордоста им.
Блажени са вярващите. В моментното си състояние трябва примерно 5 години да се дънят непрекъснато(както примерно Нокия) за да се отрази това сериозно на компанията. Историята показва обаче, че се справят всяка година по-добре от старата.
Стив направи поредния си перфектен ход като предаде поста в най-добрия възможен вариант. Дори акциите не паднаха трайно а това е най-сигурния знак за бъдещи тенденции.
Знам, че много ти се иска да стане това, което си писал, но просто е нереално да се мисли за нещо такова към момента. Всяка друга компания би фалирала преди това да стане с Apple в сегашното състояние на пазара.
Стив направи поредния си перфектен ход като предаде поста в най-добрия възможен вариант. Дори акциите не паднаха трайно а това е най-сигурния знак за бъдещи тенденции.
Знам, че много ти се иска да стане това, което си писал, но просто е нереално да се мисли за нещо такова към момента. Всяка друга компания би фалирала преди това да стане с Apple в сегашното състояние на пазара.
Като има търсене - има и предлагане. Ако нямаше Андроид, щеше да има нещо друго. Просто смартфоните (И като цяло техниката) и най-вече мобилният интернет стават все по-достъпни - разбира се, че и търсенето ще се увеличава, и ще му бъде отговорено. Никоя фирма няма общо с това, това са си естествени процеси.