Apple обвинява слуховете за премиерата на iPhone 5 за слабите продажби

asdfvcxz
Регистриран: 12 сеп 2008, 09:11

Apple обвинява слуховете за премиерата на iPhone 5 за слабите продажби

Мнение от asdfvcxz » 26 юли 2012, 13:35

Омръзна ми да чета за тоя телефон,то не бяха предполагаеми снимки,предполагаеми размери на екрана,на телефона,на буксата за зареждане,на зарядното,на ябълката отзад...на всичко....как е възможно подобна простотия да вълнува толкова много хора.Вече много месеци във всеки един сайт има реклами за това как ще изглежда,как нямало да изгелжда,как според еди кой си щял да изглежда...болни мозъци такива,идете на психиатър!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нищо и никакъв телефон.....

Cawo
Регистриран: 16 яну 2006, 18:44

Re: Apple обвинява слуховете за премиерата на iPhone 5 за слабите прод

Мнение от Cawo » 26 юли 2012, 16:15

- Съгласен съм с колегата. Големи боклуци са тези от Апле (no)

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 26 юли 2012, 16:23

Напълно съгласен, едва ли има нормален човек да не му се повдига от Апле.(no)(angry):X

vYv
Регистриран: 03 май 2011, 23:23

Мнение от vYv » 26 юли 2012, 20:54

има
феновете им със задължително хакнатата ос

нека да попитам някой от тези фенове
ако не е джейлбрейкнат айТелефона Ви
кое му е по-хубавото нещо, което другите телефони от средния клас да не предлагат ?

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 26 юли 2012, 21:15

Моят не е брейкнат и предлага невероятно бърза работа, интуитивен интерфейс, страхотен живот на батерията, добра камера, но най-важното е качеството на многобройните приложения. Други въпроси имаш ли? А, и не ме карай да започвам с дисплея, защото отново ще има фенове на преекспонираните цветове, които ще ме сядът.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 26 юли 2012, 21:23

Хайде да не започваме с огромния дисплей от цели 3.5 инча, какво ще кажеш? А като бързина на работа Галакси С3 се справя доста по добре от великия Айфон, също така качествените приложения, които ползваш ти ползвам и аз!
Samsung GALAXY S22 Ultra

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 26 юли 2012, 21:28

Недей!
Започваш безсмислен спор със стената.
Всъщност по скоро тя ще те разбере.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 26 юли 2012, 21:34

Разправяй го това на някой, който не изпозлва и двете платформи, а? Пък и как реши да сравняваш S3 с 4S и да се гордееш с това хич не знам. И искренно се извинявам, че обичам да изпозлвам телефона си в движение, а не да стоя и да го ползвам с две ръце, два крака и още нещо. Разбира се, че айФоун не е перфектен, но с нищо не отстъпва на моделите с Андроид, като в някои отношения може да е по-зле, но в много други се справя и по-добре. За мен е по-добрият избор, защото приложенията са написани добре, наистина има мисъл в тях, докато при Андроид има множество такива, които или не са оптимизирани, или са правени набързо. Факт е. Но да кажеш, че категорично Андроид е номер едно, е също толквоа тъпо, колкото да кажеш, че айФоун е едноличен лидер. За мен, както ти знаеш, може да е така, но ти сам виждаш, че не е. И какво излиза? Май ти, както и вече 90% от форума по цял ден си повдигате самочувствието като вършите това, в което обвинявате несъгалсните с вас, а?

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 26 юли 2012, 21:41

[Quote]Пък и как реши да сравняваш S3 с 4S и да се гордееш с това хич не знам. И искренно се извинявам, че обичам да изпозлвам телефона си в движение, а не да стоя и[u] да го ползвам с две ръце, два крака и още нещо[/u].[/Quote]
Какво възмущаваш се че допускам такова кощунство да сравнявам такъв прост телефон с божествената марка.
Няма да споря с теб само ще ти кажа ползвам S3-ката с една ръка без проблем а съм и сложил силиконов кейс който уголемява още повече и имам много малки ръце като за мъж.Всичко е въпрос на адаптация.Но ти продължавай със старата песен не се притеснявай вярвай си.
[Quote]Но да кажеш, че категорично Андроид е номер едно[/Quote]
Намери ми и ми покажи къде съм казал такова нещо.Не си измисляй само за да се хванеш за нещо!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 29 юли 2012, 09:46

Леле, не е за вярване! Как си позволяват потребителите да чакат следващия иФон без да си купят междувременно поне няколко от сегашния?!?! :D

Няма значение, това, че потребителите не купуват, не означава, че продуктът е скапан, а че те чакат нещо по-добро... Което, като се замисли човек, най-малкото означава, че сегашното не е достатъчно добро :)

Отговори