Apple патентова отключването на телефон с плъзване на пръст
Re: Apple патентова отключването на телефон с плъзване на пръст
Именно. Повечето фанбойс не разбират, че това води до забавяне на развитието. Все едно Гугъл да бяха патентовали нотификейшъна и никой друг да няма право да плъзва лентичка надолу.
Аз пък искам да патентовам плъзването с *** :D :D :D
Май скоро ще сменят името от iPhone на iPatent.
Май скоро ще сменят името от iPhone на iPatent.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
А могат ли от Нокиа със задна дата да патентоват заключването Меню+* :D Или пък от Сони страничния клавиш заклч.отклч (woo) Или пък от Самсунг клавиша заключване при задържане на диез 8)
Леле колко са жалки тея ейпъл :D а колкото до патентите откривателя на нещо ако не го патентова а по късно някой друг подаде патент за това това с какво променя факта кой е измислил въпросното нещо?(whistle)(whistle)
А ти явно не схващаш сарказма на колегите :D
Честно,iфенбойчетата са най големите мрънкачи...
Колкото до патента,не се изненадвам iКомплексарите от отдавна се опитват да присвоят всичко което правят и "измислят" та да духат другите супата.
С това ми стават смешни,какво следва?Патент за думата "телефон" или когато тръгна да си купувам ябълки да плащам патент за интелектуална собственост?
Честно,Apple са бахти клоуните :D:D Като гледам USA са им най лоялния пазар :D
Да се надяваме,че iфеновете няма да ме погнат с факлите заради тези слова...
Честно,iфенбойчетата са най големите мрънкачи...
Колкото до патента,не се изненадвам iКомплексарите от отдавна се опитват да присвоят всичко което правят и "измислят" та да духат другите супата.
С това ми стават смешни,какво следва?Патент за думата "телефон" или когато тръгна да си купувам ябълки да плащам патент за интелектуална собственост?
Честно,Apple са бахти клоуните :D:D Като гледам USA са им най лоялния пазар :D
Да се надяваме,че iфеновете няма да ме погнат с факлите заради тези слова...
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
ако се занимаваха повече с телефоните си,вместо да съдят другите ,че им дишат въздуха,може би новият айфоун щеше да е по як,а не просто по голяма камера,и по бърз процесор... (no)
Ъм, не само процесор, ами и GPU. Какво повече искаш? По-голям екран? Бих жертвал големия екран за хубава ОС и страхотни приложения. А ти?
Патетни тролове. Лика-прилика с m$.
смешна работа... Да патентоват тоалетната хартия iPaper и да си серат на воля...
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Много си прав Анонимчо. Точно така е както си казал. Аз знам за няколко действителни случая и за няколко разкрити. Въпроса тук е друг. За глупостта да се патентова такова нещо. Представи си света ако всичко почне да се патентова - ножицата, колелото, акумулаторът и т.н. Навремето Хенри Форд е искал да патентова автомобила - представи си какво би станало сега ако го бяха позволили. Разбирам да се патентова нещо реално да го приемем - Блутут, Wifi, 3G и т.н. Аз предлагам на Епъл да патентоват картинката със капките вода която е основен wallpaper от години на техните телефони :)