Apple патентова отключването на телефон с плъзване на пръст

mr_j
Регистриран: 05 апр 2005, 12:10

Re: Apple патентова отключването на телефон с плъзване на пръст

Мнение от mr_j » 28 окт 2011, 16:32

Големи патентни специалисти станахте всички. Измислете нещо полезно за човечетвото и го дарете на света и ще ви аплодирам и ще ви се кланям дъги години, ама май нещата няма да се случат точно така. Лесно е да се плюе, но доста по-трудно да се измисли нещо иновативно! Невръстни тинейджъри, ходете гонете мацките, сега ви е времето, не си играйте с телефоните... :)

agroman12
Регистриран: 29 апр 2011, 14:42

Мнение от agroman12 » 28 окт 2011, 17:11

Добре чиче,кажи аджеба какво са измислили "Apple" което да е променило света и траекторията на планетите в слънчевата ни система.
Преди да започнеш с тяхния тъч скриин:
http://prikachi.com/images/451/3975451H.jpg
Прототип на Samsung 2006 за телефон с тъчскриин технология,година преди това Apple са мислели да влязат в телефонния бизнес като модела им тогава е бил направен от Motorola(хах и ми е смешно когато iфенобойчетата плюят Moto).Година по късно Apple показват iPhone-а си което като за първи модел е iPod с GSM модем и погват мало и старо от бранша за да си спечелят монопол.
Мойте уважения към Стиив Джобс,той не е изобретател,а умел търговец и бизнесмен който знае за какво си мечтаят комерсилните главички.Нали съзнаваш,че всички тук в момента саркастично се присмиваме на страха който Apple изпитва и по типичен Apple маниер,щом те го правят-никой друг не може.
Хах умрял съм им за отключващия се екран,като че ли други алтернативи.
Затова си направи услуга и престани да защитаваш лакома корпорация която не е показала нищо революционно през последните години.
PS:Не знам защо мислиш,че всички са дечурлига.Това някаква тежест на коментара ти ли цели?

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 28 окт 2011, 17:44

По-скоро не знае за какво си мечтаят комерсиалните тикви, а как да ги накара да си мечтаят за точно определено нещо.;) Предлагането определя търсенето, поне когато е подплатено с толкова агресивна мозъкопромивка.

А иначе който твърди, че за да се "изобрети" подобен механизъм за отключване, са необходими изключителни усилия и гениалност, е жестоко скаран с реалността (Да не отваряме дума и колко безсмислени и незначителни са подобни "иновации").

То и разни цапаници се продават за милиони долари, ама това не означава, че аз за 2 минути не мога да "нарисувам" нещо подобно, което ще е по-лошо само защото:
1. Не съм известен
2. Не съм добър в промивката на мозъци, така че да убедя зомбираните консуматори какво точно трябва да видят в цапаницата.;)

mr_j
Регистриран: 05 апр 2005, 12:10

Мнение от mr_j » 28 окт 2011, 18:40

Първият прототип на iPhone е създаден 2001 година, не е имало достъпни и развити технологии за масовото му пройзводство, така че епъл изчакват подходящия момент. Тази моторола не знам защо я показваш, тя не е на епъл, просто ползва алгоритъм на iPod навигация и синхронизация с iTunes (имал съм такъв телефон, ако те интересува питай). Колко време отне на другите производители на телефони, след като се появи iPhone да изкарат на пазара нормално работещ капацитивен мултитъч дисплей, когато си отговориш на този въпрос, ще разбереш и технологичното изоставане на останалите марки в тогавашния момент.
"iфенобойчетата плюят Moto" е изключително некоректно, виж всички теми свързани с Apple и всички останали и кажи кой къде плюе и сере

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 28 окт 2011, 21:49

Все пак става въпрос за отключване с плъзгане;) не за капацитивни дисплеи.Ако се съсредоточим върху това май издишат
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tj-KS2kfIr0[/Youtube] Neonode N1m-2005г.
и мисля,че айфона излиза 2007,но тогава е и Neonode N2 един симпатичен мъник;)
Така,че който е...л е....л буля Самсуня си вдигна гащите:D:D:D

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Мнение от behroozwolf » 29 окт 2011, 19:38

Аууу, недей казва че да вземат наистина да им направят патент :D.

Отговори