Apple получи патент за смяна на приложения по време на разговор
Apple получи патент за смяна на приложения по време на разговор
БРАВО! "Титаните" на мултитаскинга патентоваха нещото, което винаги им е куцало. Това за пореден път показва колко сбъркан е този свят. Утре поредният нагъл изрод с пари може да патентова въздуха, който дишаме. (no)
Re: Apple получи патент за смяна на приложения по време на разговор
Мдаа, нещо супер важно, особено с бизнес-цели (Като някой ти диктува нещо по телефона да имаш възможност директно да си го запишеш в "ноутпад"-а), което другите имат от цяла вечност и едва ли на някой, който не се е сблъсквал с ябълката, може изобщо да му хрумне, че може да не го е имало досега.
-
- Регистриран: 07 яну 2011, 17:48
Аз пък има идея как да се пътува до съедната галактика с междинна спирка на Марс. Ще я нарисувам с водни боички и ще я патентовам. Нека след това някой да посмее да лети с ракета...!!!
8)(no)
8)(no)
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
ПХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА брат ще черпа бира (beer)(yes)(yes)
Че и до Луната даже. Какво като ще е откриване на топлата вода - нали никой досега не е имал наглостта да го патентова.(no)
Хахах тея ябълки нещо са се умирисали,сега са във правото да спрат всички смартфони пък то и телефоните без ос също могат по време на разговор да влизат в меню и т н .Ама сега остава да патентоват и това че само те да имат право да имат Батерия в устройството и да спрат всичко :D.Къде са сега онея "креативни" личности дето нам си ко правели с извънземната технология на ейпъл да си дадат мнението и прогноза за следващия патент.
Аз като ви казвам, че се ориентират към патентното лихварство, вие не вярвате...
Просто акъла ми не го побира, що за съд ще уважи такъв патент.
Доста се позабавлявах да чета коментарите на читателите под статията в engadget :D
Просто акъла ми не го побира, що за съд ще уважи такъв патент.
Доста се позабавлявах да чета коментарите на читателите под статията в engadget :D
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
мразя Apple...най-големите п*тки на света... :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
пича с ракетата го каза много добре :D:D:D
хахахахаХАХАХахАхАхАХАХАХАХАХаха
хахахахаХАХАХахАхАхАХАХАХАХАХаха
Е тез се ус***а, що за патенти са това неща които всеки производител ползва така само се спъва прогреса после с глупави дела се съдят до безкрай. Както върви направо да патентоват че ако някой измисли нещо все едно те са го открили и е тяхно....(no)