Apple представи два нови модела iPhone
Re: Apple представи два нови модела iPhone
[Quote]Онемяха при представянето на първия смарт с 64 битова архитектура[/Quote]
Първо, пише се "64-битова", а не "64 битова" ;)
Второ, виж какво съм ти отговорил в другата тема - процесорът може и да е 64-битов, но ОС-ът е 32-битов, иначе няма да работи на старите телефони, а се твърди, че ще работи от 4 насам... Така че си прави сам изводите...
Същото е да имаш 64-битово ПЦ и да му сложиш 32-битов Windows...
Това за отпечатъците - имах такова на един лаптоп, който си купих някъде преди 10-на години... Пробвах го и го зарязах... Ще го ползват точно толкова хора, колкото си отключват андроида с разпознаване на лицето им ;)
Отпечатъците не се пращат на техните сървъри... И от NSA нямат достъп до тях... ВЕРВАЙТЕ МИ!
Първо, пише се "64-битова", а не "64 битова" ;)
Второ, виж какво съм ти отговорил в другата тема - процесорът може и да е 64-битов, но ОС-ът е 32-битов, иначе няма да работи на старите телефони, а се твърди, че ще работи от 4 насам... Така че си прави сам изводите...
Същото е да имаш 64-битово ПЦ и да му сложиш 32-битов Windows...
Това за отпечатъците - имах такова на един лаптоп, който си купих някъде преди 10-на години... Пробвах го и го зарязах... Ще го ползват точно толкова хора, колкото си отключват андроида с разпознаване на лицето им ;)
Отпечатъците не се пращат на техните сървъри... И от NSA нямат достъп до тях... ВЕРВАЙТЕ МИ!
ще се избият за \"златния\" няма страшно...само дето в китай няма да им обърнат особенно внимание веке...за половината пари подаряват фулл ХД,8 ядра и тн...
[Quote]поддържа запис на 720р видео с кадрова честота 120 fps[/Quote]
Не че нещо, ама Ноте2 снима точно 720п със 120 фпс ;) А излезе преди почти година...
Така че айде да не им приписваме \"иновации\", които отдавна присъстват в конкуренцията....
Не че нещо, ама Ноте2 снима точно 720п със 120 фпс ;) А излезе преди почти година...
Така че айде да не им приписваме \"иновации\", които отдавна присъстват в конкуренцията....
-
- Регистриран: 16 юли 2007, 12:16
не, че нещо но никъде не съм споменал иновация. И в случая става въпрос за смартфон note2 си е таблет ;)
Не знам какво толкова те \"впечатлява\", при положение че другите го имат от 1 година...
Ноте2 си е телефон - по-голям, но телефон... Таблетите са на практика от 7 инча нагоре...
Пък и СГС4 също снима 720п/120фпс... Или и той не е телефон?
Но ако говориш за телефони до 4 инча - да, прав си, наистина има много иновации за такъв малък размер :D
Ноте2 си е телефон - по-голям, но телефон... Таблетите са на практика от 7 инча нагоре...
Пък и СГС4 също снима 720п/120фпс... Или и той не е телефон?
Но ако говориш за телефони до 4 инча - да, прав си, наистина има много иновации за такъв малък размер :D
Ноут 2 е таблет? :D Не знаех. Ами какъв е тогава Huawei Ascend Mate със 6.1\"? Нормалните флагмани за сега са с 5\" екрани нагоре. Границата според мен, ще е на 6\". Ти си разваляй очите с тая ябълкова въшка.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Много жалък телефон с много грозен като детско блокче боички интерфейс, дори на места блед с жалки напъни на иновации.
Кой е тоя луд дето с пръстови отпечатъци ще иска да си отключва телефона, просто нямам думи и 4 инча и толкова гросно дълго направени, общо взето нищо интересно, станал е по грозен от всякога телефона ...аа можело и пласмасови за по 600$ виж ти ама самсунг като пусне нещо пластмаса се усират всички, хайде деца радвайте се на новата бебешка книжка с боичките на ябълката.(no)
Кой е тоя луд дето с пръстови отпечатъци ще иска да си отключва телефона, просто нямам думи и 4 инча и толкова гросно дълго направени, общо взето нищо интересно, станал е по грозен от всякога телефона ...аа можело и пласмасови за по 600$ виж ти ама самсунг като пусне нещо пластмаса се усират всички, хайде деца радвайте се на новата бебешка книжка с боичките на ябълката.(no)
-
- Регистриран: 16 юли 2007, 12:16
понякога забравям, че тук сте все глухи професори.
Личи си, че не си правил скоро секс баце..кой не ти пуска жена ти или приятелката ти?? мда....има заюо тя си имала любовник и ти си разбрал затова си толкова злобен,ами живот майка кво да се прави,лъсни си една за лека айде ;) (kiss)
Имах предвид \'\'Beчния\'\' по долу... ! :|