Apple представи евтин и мощен наследник на iPhone SE
Re: Apple представи евтин и мощен наследник на iPhone SE
Мда.
Не само защото е малък, просто и цена под 1000лв си е дежа вю от 2014
Търсенето ще е високо, въпреки някои коментари тук, че под 5 инча е умрял влак и никой няма да го пипне
Не само защото е малък, просто и цена под 1000лв си е дежа вю от 2014
Търсенето ще е високо, въпреки някои коментари тук, че под 5 инча е умрял влак и никой няма да го пипне
Вече толкова се развиха операционните системи, че актуализациите най-често носят някакви несъществени промени. Дори и един ъпдейт да не дойде за телефона ти никога, нищо няма да ти пречи да си го ползваш както си го изкарал от кутията. А след като всеки дава няколко години актуализации, проблема е ниакъв.
Но така де, е който смята да ползва 4,7 инчов телефон следващите 5 години, с кеф да се радва на промяната не едни цифрички на версиите.
Цената наистина е добра за продукт на Епъл и точно за това ще се купува.
Истината е, че Епъл и телефон с дизайна на първия айфон да пуснат с 3,5 инчов дисплей, пак ще има добри продажби.
Не отричам добрата поддръжка от Apple, но не вярвам, че хората които държат на тази ОС ще дадат 900-1000 лв за този архаично изглеждащ телефон. Аз не бих го направил! Бих взел XR, X или 11 за още някой лев отгоре, ако искам да е Айфон. А ако държа на компактност за тези пари С10е е в пъти по-доброто устройство! Все си мисля, че трябваше да е около 5.5" дисплей и малко по-съвременно изглеждащ...
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 15:28, променено общо 1 път.
-
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Понякога “простото” е по-добро! Особенно сега наистина оценявам ползите от Touch ID,защото когато носиш маска на лицето си,и(или)слънчеви очила Face ID не работи,и трябва да отключвам телефоните ми всеки път с въвеждане на паролата(което понякога е адски неудобно!
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
-
Ако става за въпрос не само софтуера,но и хардуера в самите телефони се разви толкова през последните години че отдавна вече го няма този “Уау” ефект,от преди години,когато излезе нова машина на пазара! Колкото до ъпдейтите-това е субективен фактор...Има неща които ползваш в тях(когато ги получиш) има и такива които не ти трябват(но някой друг ги ползва) и тук не става въпрос само за работата на самото устройство. На мен лично ми харесва получавайки ъпдейти с години за iPhone,да виждам как се променя iOS в основните си версии,и да знам че не се налага да сменям телефона си за тази цел!board написа: ↑17 апр 2020, 21:50Вече толкова се развиха операционните системи, че актуализациите най-често носят някакви несъществени промени. Дори и един ъпдейт да не дойде за телефона ти никога, нищо няма да ти пречи да си го ползваш както си го изкарал от кутията. А след като всеки дава няколко години актуализации, проблема е ниакъв.
Но така де, е който смята да ползва 4,7 инчов телефон следващите 5 години, с кеф да се радва на промяната не едни цифрички на версиите.
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
-
pretorianec написа: ↑18 апр 2020, 08:52Ако става за въпрос не само софтуера,но и хардуера в самите телефони се разви толкова през последните години че отдавна вече го няма този “Уау” ефект,от преди години,когато излезе нова машина на пазара! Колкото до ъпдейтите-това е субективен фактор...Има неща които ползваш в тях(когато ги получиш) има и такива които не ти трябват(но някой друг ги ползва) и тук не става въпрос само за работата на самото устройство. На мен лично ми харесва получавайки ъпдейти с години за iPhone,да виждам как се променя iOS в основните си версии,и да знам че не се налага да сменям телефона си за тази цел!board написа: ↑17 апр 2020, 21:50Вече толкова се развиха операционните системи, че актуализациите най-често носят някакви несъществени промени. Дори и един ъпдейт да не дойде за телефона ти никога, нищо няма да ти пречи да си го ползваш както си го изкарал от кутията. А след като всеки дава няколко години актуализации, проблема е ниакъв.
Иначе казано:По-добре е да имаш нещо което не ти трябва-отколкото да ти трябва,но да го нямаш! Та същото и с ъпдейтите....
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Точно пък на S10E изобщо не му е конкуренция тоя SE,Самсунг-а е по-добър във всяко отношение.По-добър дисплей,по-голяма батерия,3.5mm жак за слушалки,reverse wireless charging,двойно повече рам и памет за сходна цена в приблизително същите размери...Ще се продава добре със сигурност,заради цената най-вече и заради размера.Иначе не е нищо особено,аз леко съм разочарован,тъкмо обмислях да поръчам един въпреки куция ios...scenic написа: ↑17 апр 2020, 18:29Значи направо никой самсунг, не само S10e, не би ми бил алтернатива за чисто нов айфон, най-вече с оглед на огромните различия относно софтуерната поддръжка на моделите, ами по-скоро силно се замислям и колебая между SE2 и Пиксел 4.... Напоследък използвам ротативно тъкмо един Пиксел 2 и един Айфон 7 и твърдя, че от андроидското царство ЕДИНСТВЕНО Пикселите са истинска конкуренция на Айфоните...!