Apple представи iPhone 6 с два размера на екрана
Re: Apple представи iPhone 6 с два размера на екрана
Макар и да не съм им почитател, телефоните са крачка напред. Най-много ми допада, че са намалили потреблението на енергия в новия процесор - поне на хартия. Иначе нещо друго в технически аспект чак толкова впечетляващо няма. Камера и звук - далеч след Nokia и то от времето на N90, екран - посредствен като повечето телефони - тук \"samsonite\" се кефят яко, барометър - че на кой му пука? някой да се сеща за друго? - но в крайна сметка ще избият рибата, защо ли? - стабилна ОС и много тъпанари.
Най после увеличиха екрана но...грозен обикновен дизайн и 4.7 е малко.поне 5 инча трябваше да го направят. Нищо не ме грабна. Предният им телефон беше по изпипан.
Ами вземи си Plus модела, след като 4.7 инча ти е малко. Други казват, че 4,7 инча са много и искат 4,3 . Няма угодия. :D
Относно цената по света и у нас - направете справка на att.com за плановете с iPhone 5s. Аз видях предложение за $99 телефона и месечни планове : $40 за неограничени гласови обаждания и SMS-и +$25 за 1GB LTE данни. Има възможност данните да се споделят с още 5 други устройства на at&t. Интернета идва скъпичко, но пък $99 за 5S?
След като не се предлага официално в БГ, сивият внос може да определи каквито цени иска. :P Виждате каква е разликата , сравнение с iPad и iPod Touch, където има официален внос и съпоставими с европейските цени.
Относно цената по света и у нас - направете справка на att.com за плановете с iPhone 5s. Аз видях предложение за $99 телефона и месечни планове : $40 за неограничени гласови обаждания и SMS-и +$25 за 1GB LTE данни. Има възможност данните да се споделят с още 5 други устройства на at&t. Интернета идва скъпичко, но пък $99 за 5S?
След като не се предлага официално в БГ, сивият внос може да определи каквито цени иска. :P Виждате каква е разликата , сравнение с iPad и iPod Touch, където има официален внос и съпоставими с европейските цени.
Ето цените в Германия без договор:
iPhone 6 - 699, 799, 899 евро
iPhone 6 Plus - 799, 899, 999 евро
iPhone 6 - 699, 799, 899 евро
iPhone 6 Plus - 799, 899, 999 евро
Note 4 стартира на същата цена от 799 Евро. Край не спекулациите за скъп iPhone 6
След като Note 4 се продава на 799 Евро, защо iPhone 6 Plus да не може? Apple е топ-марка. :P Тенденцията при утвърдените производители е такава - цената расте. Който не му харсева да си вземе един RedMi Note Pro или Mi3 за 200 Евро и да не се оплаква повече. Смартфони има за всеки джоб.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
А защо нищо не казват за РАМ-а да не би да ги е срам да кажат, че е само 1 гб :D.
Толкова смешно и жалко представяне не съм виждал. Някакъв дъртак дрънка хвалебствени лъжи няколко часа. Най-смешна ми беше частта за камерата. Видеозаснемането е 1080р 60 и 30 кадъра, 720р е 120 кадъра и 240 :D Няма 4к няма нищо. Ама като каза 240 кадъра и глупаците в залата пощуряха все едно ще имат високоскоростна камера :D Пък то си е прах в очите. Конкурентите им също заснемат 120 кадъра обаче и 4к видео и резолюцията на камерата е почти двойна :D Дисплеите не са 2к и яркостта отново е по-слаба от конкуренцията, но реално разлика почти няма. Дори водещия не каза колко РАМ има щото се уплаши да не го освиркат :D Процесора смешна работа от 1.3 става 1.4 голям ъпдейт само дето заемал по-малко място пък място колкото щеш сега е по-голям размера. Дизайна пък е направо за присмех - за първи път репликите на айфон ще са по-красиви от оригинала :D И всичко това на ненормални цени. Че то всяко мини на топфлагманите е по-добре от тая гротеска Айфон 6
Толкова смешно и жалко представяне не съм виждал. Някакъв дъртак дрънка хвалебствени лъжи няколко часа. Най-смешна ми беше частта за камерата. Видеозаснемането е 1080р 60 и 30 кадъра, 720р е 120 кадъра и 240 :D Няма 4к няма нищо. Ама като каза 240 кадъра и глупаците в залата пощуряха все едно ще имат високоскоростна камера :D Пък то си е прах в очите. Конкурентите им също заснемат 120 кадъра обаче и 4к видео и резолюцията на камерата е почти двойна :D Дисплеите не са 2к и яркостта отново е по-слаба от конкуренцията, но реално разлика почти няма. Дори водещия не каза колко РАМ има щото се уплаши да не го освиркат :D Процесора смешна работа от 1.3 става 1.4 голям ъпдейт само дето заемал по-малко място пък място колкото щеш сега е по-голям размера. Дизайна пък е направо за присмех - за първи път репликите на айфон ще са по-красиви от оригинала :D И всичко това на ненормални цени. Че то всяко мини на топфлагманите е по-добре от тая гротеска Айфон 6
:D:D:D:D:D:D
А мамоооо....Само това мога да напиша, че иначе трябва да си докарам бан на главата за такова сравнение... :D
А мамоооо....Само това мога да напиша, че иначе трябва да си докарам бан на главата за такова сравнение... :D
Няма как да снима 4K видео защото камерата е 8MP. :D Един 4K кадър е ~ 9MP. За 4K трябва и +32GB свободно място, щото на 16GB (12 свободни) се събират ~20 минути 4K видео. RAM паметта все още не се знае колко е. 6 Plus може да е с повече RAM от 6.
Джиесемарена са писали 1 GB Ram nе 4.7 (woo)(woo):X:X