Apple представи iPhone 6 с два размера на екрана
Re: Apple представи iPhone 6 с два размера на екрана
Няма лошо. Всеки си има вкус.
Както написах, 6 ми харесва най-много от всички модели. Така че телефончето е хубаво. Сигурен съм и че ще се продава добре. Епъл са си хванали една ниша, която не е голяма , но носи огромни печалби. Всичко друго няма значение за тях... Другите само се опитват да отхапят малка част от тази ниша. Въпросът е, че ако изоставането нарасне до определен момент, е възможна главоломна загуба на клиентите в нишата. Което съм сигурен, че те го знаят много добре...
Моята пък прогноза е , че ще се повтори миналогодишното съотношение на продажбите между 5c и 5s. Може би затова отново се твърди че имало недостиг от флагмана. Няма обективни причини производството да е затруднено, просто заявките за 6 Pro са примерно 6 пъти по-големи от тези на 6. (woo)
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
[Quote]Телефоните имат и по-добри 4G възможности, но максималната скорост на изтегляне е 150 Mbps, а не 300 Mbps, каквато други смартфони. Все пак устройствата поддържат 20 LTE честотни ленти, което е повече от останалите телефони. Поддържа се и технологията VoLTE за пренос на глас през LTE мрежи като компанията работи с много оператори в цял свят за активирането й. iPhone 6 е снабден с Wi-Fi 802.11ac безжични възможности и се поддържа дори провеждане на разговори през Wi-Fi, което едва ли ще се погледне с добро око от операторите. Все пак технологията има зелена светлина от T-Mobile в Щатите и от EE в Англия.[/Quote]
Ей тука го пише. Още вчера го пишеше в новината. Четете де :D
Ей тука го пише. Още вчера го пишеше в новината. Четете де :D
Либопитно е да се види как е реализиран телефонен разговор през Wi-Fi. Виждал съм femtocell вързана към домашен интернет и VoIP приложение на мобилен оператор за ползване на национален номер през интернет, когато сте в чужбина. Apple са интегрирали в iOS плавен преход от обаждане през 3G модема към VoIp през Wi-Fi. Как е реализирано и каква поддръжка ще получи от операторите?
Ето го на живо:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QPV9s1LZXtw&feature=player_embedded[/Youtube]
Ами той 1:1 с Андроид, сега разбрах защо толкова ми харесва... (woo)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QPV9s1LZXtw&feature=player_embedded[/Youtube]
Ами той 1:1 с Андроид, сега разбрах защо толкова ми харесва... (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Малко цени от братска Русия:
[Quote]На сайте российского представительства Apple появилась информация о стоимости смартфонов iPhone 6 и iPhone 6 Plus, анонсированных на вчерашней презентации. Дата начала продаж новинок в нашей стране не названа, зато известен день официального открытия предзаказа — 26 сентября.
Базовая версия iPhone 6, комплектуемая 16 Гбайт встроенной памяти, будет стоить 32 тыс. рублей. За 64-гигабайтную версию придётся заплатить 37 тыс. рублей. В максимальной конфигурации, подразумевающей использование 128 Гбайт флеш-памяти, стоимость iPhone 6 составит 42 тыс. рублей.
Цены на 5,5-дюймовый фаблет iPhone 6 Plus стартуют с 37 тыс. рублей — во столько обойдется модификация с 16 Гбайт памяти «на борту». За удвоение ёмкости накопителя придётся доплатить 5 тыс. рублей. Купить iPhone 6 Plus 128 Гбайт можно будет за 47 тыс. рублей.[/Quote]
Read more: http://www.3dnews.ru/news/901555
п.п. И малко допълнение:
[Quote]26 сентября в салонах «МегаФон» начнутся продажи iPhone 6 и iPhone 6 Plus
Компания «МегаФон» объявила о том, что с 26 сентября в её салонах связи можно будет купить только что представленные смартфоны iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Предварительный заказ можно будет оформить в магазине shop.megafon.ru с 19 сентября.[/Quote]
Read more: http://www.3dnews.ru/news/901578
Тука в БГ 6+ преди 2015 ме съмнява да го видим... :)
[Quote]На сайте российского представительства Apple появилась информация о стоимости смартфонов iPhone 6 и iPhone 6 Plus, анонсированных на вчерашней презентации. Дата начала продаж новинок в нашей стране не названа, зато известен день официального открытия предзаказа — 26 сентября.
Базовая версия iPhone 6, комплектуемая 16 Гбайт встроенной памяти, будет стоить 32 тыс. рублей. За 64-гигабайтную версию придётся заплатить 37 тыс. рублей. В максимальной конфигурации, подразумевающей использование 128 Гбайт флеш-памяти, стоимость iPhone 6 составит 42 тыс. рублей.
Цены на 5,5-дюймовый фаблет iPhone 6 Plus стартуют с 37 тыс. рублей — во столько обойдется модификация с 16 Гбайт памяти «на борту». За удвоение ёмкости накопителя придётся доплатить 5 тыс. рублей. Купить iPhone 6 Plus 128 Гбайт можно будет за 47 тыс. рублей.[/Quote]
Read more: http://www.3dnews.ru/news/901555
п.п. И малко допълнение:
[Quote]26 сентября в салонах «МегаФон» начнутся продажи iPhone 6 и iPhone 6 Plus
Компания «МегаФон» объявила о том, что с 26 сентября в её салонах связи можно будет купить только что представленные смартфоны iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Предварительный заказ можно будет оформить в магазине shop.megafon.ru с 19 сентября.[/Quote]
Read more: http://www.3dnews.ru/news/901578
Тука в БГ 6+ преди 2015 ме съмнява да го видим... :)
Оспбенно по начина по който отваря галерията със снимки и клипове, страшно си прилича със Андроид:-)
Виждам, че отново се спекулира с тази РАМ памет.
П.С. Честити че си си купил 4к телевизор и монитор и се наслаждаваш на заснетото с телефона видео пълноценно.
Така и не разбрахте, че Apple дава на потребителя си това, което ще ползва в момента и следващите 12 месеца.
Един сериозен въпрос:
Колко от вас направиха поне едно NFC разплащане или реален трансфер с вашите супер дупер смартове? Или разполагате с 4к телевизор и/или плеър за да се насладите пълноценно на опцията да заснемате 4к видео?
Ама честно?
Е за какво ми е? Да го платя на Самсунг или ЛГ без да го ползвам? Е не, мерси. Не си давам парите за нещо, което имам на хартия и стои непотребно. За да го изтъкна на маса или във форум.
П.С. Честити че си си купил 4к телевизор и монитор и се наслаждаваш на заснетото с телефона видео пълноценно.
Така и не разбрахте, че Apple дава на потребителя си това, което ще ползва в момента и следващите 12 месеца.
Един сериозен въпрос:
Колко от вас направиха поне едно NFC разплащане или реален трансфер с вашите супер дупер смартове? Или разполагате с 4к телевизор и/или плеър за да се насладите пълноценно на опцията да заснемате 4к видео?
Ама честно?
Е за какво ми е? Да го платя на Самсунг или ЛГ без да го ползвам? Е не, мерси. Не си давам парите за нещо, което имам на хартия и стои непотребно. За да го изтъкна на маса или във форум.
Много ви е къса паметта... Я си спомни колко неща откраднаха от андроид и WP за да направят iOS 7 що-годе прилична... :P
[Quote]Така и не разбрахте, че Apple дава на потребителя си това, което ще ползва в момента и следващите 12 месеца.[/Quote]
Не, Ябълките НЕ дават избор на потребителите си, компания която преценява вместо мен кое мога/не мога да използвам... у лево... :D:D:D
[Quote]Така и не разбрахте, че Apple дава на потребителя си това, което ще ползва в момента и следващите 12 месеца.[/Quote]
Не, Ябълките НЕ дават избор на потребителите си, компания която преценява вместо мен кое мога/не мога да използвам... у лево... :D:D:D