Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Остави го бе, тоя е редовен във всяка тема за Apple продукти, и все едни и същи глупости говори ;)
Минимален ъпгрейд :D
Като спецификация може би, като функционалност, убиха рибата. Догодина като Самсунг добави същото, ще им пляскат дупетата, ама сега недоволни (flower)
Андроид телефоните стигнаха до 10 ядрени процесори и 4ГБ рам, и още не работят като хората.. Е какво да говорим за тоя тип спецификации.. Единствено ми се искаше iPhone 6S да е с 1080p екран, това за мен е единствения минус, но каквото, такова :)
Гледайте само сега наплив на Андроид юзъри преминаващи към iPhone. Сигурно Самсунг газ пикаят в момента, а и не само те.. Сега ще почнат сваляне на цени, подаръци ала бала.. Честно казано аз харесвам телефоните на Самсунг, последните им модели които наистина изглеждат добре. Но в момента Apple като клиент ме печели от всякъде. Най-вече заради сигурноста и ъпдейтите на Ос-то + 4 годишната поддръжка на софтуера.
Всички Apple потребители сме свикнали с "минималните" ъпгрейди. Въпреки, че тоя е един от може би най-големите след iPhone 3GS.. Ама като направят нещо, го правят като хората. Мен и милиони други ни устройва. Не хакат всичко което измислят вътре и да се чудят после що не работи както трябва.. Тука едни и същи кучета си лаят, кервана мачка все повече.. :)
Минимален ъпгрейд :D
Като спецификация може би, като функционалност, убиха рибата. Догодина като Самсунг добави същото, ще им пляскат дупетата, ама сега недоволни (flower)
Андроид телефоните стигнаха до 10 ядрени процесори и 4ГБ рам, и още не работят като хората.. Е какво да говорим за тоя тип спецификации.. Единствено ми се искаше iPhone 6S да е с 1080p екран, това за мен е единствения минус, но каквото, такова :)
Гледайте само сега наплив на Андроид юзъри преминаващи към iPhone. Сигурно Самсунг газ пикаят в момента, а и не само те.. Сега ще почнат сваляне на цени, подаръци ала бала.. Честно казано аз харесвам телефоните на Самсунг, последните им модели които наистина изглеждат добре. Но в момента Apple като клиент ме печели от всякъде. Най-вече заради сигурноста и ъпдейтите на Ос-то + 4 годишната поддръжка на софтуера.
Всички Apple потребители сме свикнали с "минималните" ъпгрейди. Въпреки, че тоя е един от може би най-големите след iPhone 3GS.. Ама като направят нещо, го правят като хората. Мен и милиони други ни устройва. Не хакат всичко което измислят вътре и да се чудят после що не работи както трябва.. Тука едни и същи кучета си лаят, кервана мачка все повече.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
[Quote]Ей елфичния герой, хвани порасни малко, властелине на пръстените. Престани да говориш простотии, а хвани седни на площата в с. Устина и си лъскай самсунгчето любимо. Какво коментираш в тема, която няма нищо общо с precious samsung!!![/Quote]
Ха-ха, пикаенето на газ започна.
Не знам само как комплексари като теб ще покажат по заведенията, че са се обзавели с новия айфон - то като стария. Предлагам ти да си сложиш лепенка на челото 6S.
Да живее неграмотността - площаТа :D
Ха-ха, пикаенето на газ започна.
Не знам само как комплексари като теб ще покажат по заведенията, че са се обзавели с новия айфон - то като стария. Предлагам ти да си сложиш лепенка на челото 6S.
Да живее неграмотността - площаТа :D
Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Ей празнодумко, кога ще научите, че когато се прави софтуеър за конкретен хардуеър е грандиозно по-различно, от това да търкашяш джава виртуална машина и на 16 ядрен процесор с една кофа рам?
И им пиши на Самсунг как се казва казва тяхната технология 3D тъч, че и те още нямат идея.
И им пиши на Самсунг как се казва казва тяхната технология 3D тъч, че и те още нямат идея.
Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
От доста време използвам китайски смартфон с Андроид, но от няколко месеца вече започнах да се заглеждам към Епъл те ме накараха да променя своя мироглед и начин на усещане към заобикалящата ме среда. Мисля да си закупя новият ъпгрейднат смартфон за да мога по добре да усетя заобикалящата ме среда. Благодаря ви Епъл!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
[Quote]Ей празнодумко[/Quote]
Типично. Казва го човек без нито една смислена дума в този форум (woo)
Типично. Казва го човек без нито една смислена дума в този форум (woo)
-
- Регистриран: 23 фев 2009, 12:16
Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Голяма иновация това 3Д тъч ...
Същите неща ги прави Ноте4 с писалката като минеш през съобщения и Мейли ти ги отваря на превю....
Същите неща ги прави Ноте4 с писалката като минеш през съобщения и Мейли ти ги отваря на превю....
Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Телефоните са добри. Добавили са някои функции от конкурентните ОС, което е добре дошло за потребителите. Разочароващо за мен е непроменения дизайн. Сигурен съм, че хардуерни и софтуерни дефекти и бъгове ще има. Все пак е електроника, неизбежно е. Новия цвят много ще допадне на женската аудитория.
Force технологията няма да коментирам, съществува от много време. Кой кого копира и следва не е важно.
Ipad-а много прилича на Surface pro 3, който имам. Ще ми е интересно да ги съпоставя, като излезе на пазара спрямо i7 процесора, който е вече на повече от 2 години. Интересно ще е дали писалките могат да се разменят и ползват на двата продукта. Специалните бутони ме съмнява да работят, но поне прецизността при двете писалки да се запази.
Force технологията няма да коментирам, съществува от много време. Кой кого копира и следва не е важно.
Ipad-а много прилича на Surface pro 3, който имам. Ще ми е интересно да ги съпоставя, като излезе на пазара спрямо i7 процесора, който е вече на повече от 2 години. Интересно ще е дали писалките могат да се разменят и ползват на двата продукта. Специалните бутони ме съмнява да работят, но поне прецизността при двете писалки да се запази.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
И къде точно си видял force touch до момента? А това, че Ноут има стщата функционалност-да, но само с писалка и само в определени приложения. При iphone ще е интегрирано в цялата система и приложения.
По темата-единственото, което ме дразни в 6S, е по-малката батерия и 720p дисплея.
Аз лично мисля да изчакам 7.
По темата-единственото, което ме дразни в 6S, е по-малката батерия и 720p дисплея.
Аз лично мисля да изчакам 7.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Доходи а ше видим ForceTouch и от Samsung, пък тогава ще ми обясняваш пак как вече я имали тази функция. Честно, понякога пишеш толкова малоумни, че се чудя дали не си пуснал 5-то филмче на телефона и просто не можеш да се концентрирам върху думите си.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Не съм писал "force touch", а "Force технологията", защото се основава на силата на натиск. Кой както иска да си я кръщава и колкото иска да си я интегрира. Важното е, че технологията се развива и усъвършенства.
Започна от Note серията, сега Apple я надградиха. След година-две може да стискаме самите устройсва за да правят разни неща. Ще видим до къде ще доведе прогреса.
Започна от Note серията, сега Apple я надградиха. След година-две може да стискаме самите устройсва за да правят разни неща. Ще видим до къде ще доведе прогреса.