Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от sladyrko » 10 сеп 2015, 09:58

Остави го бе, тоя е редовен във всяка тема за Apple продукти, и все едни и същи глупости говори ;)

Минимален ъпгрейд :D
Като спецификация може би, като функционалност, убиха рибата. Догодина като Самсунг добави същото, ще им пляскат дупетата, ама сега недоволни (flower)
Андроид телефоните стигнаха до 10 ядрени процесори и 4ГБ рам, и още не работят като хората.. Е какво да говорим за тоя тип спецификации.. Единствено ми се искаше iPhone 6S да е с 1080p екран, това за мен е единствения минус, но каквото, такова :)

Гледайте само сега наплив на Андроид юзъри преминаващи към iPhone. Сигурно Самсунг газ пикаят в момента, а и не само те.. Сега ще почнат сваляне на цени, подаръци ала бала.. Честно казано аз харесвам телефоните на Самсунг, последните им модели които наистина изглеждат добре. Но в момента Apple като клиент ме печели от всякъде. Най-вече заради сигурноста и ъпдейтите на Ос-то + 4 годишната поддръжка на софтуера.

Всички Apple потребители сме свикнали с "минималните" ъпгрейди. Въпреки, че тоя е един от може би най-големите след iPhone 3GS.. Ама като направят нещо, го правят като хората. Мен и милиони други ни устройва. Не хакат всичко което измислят вътре и да се чудят после що не работи както трябва.. Тука едни и същи кучета си лаят, кервана мачка все повече.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Мнение от LegolasElf » 10 сеп 2015, 10:25

[Quote]Ей елфичния герой, хвани порасни малко, властелине на пръстените. Престани да говориш простотии, а хвани седни на площата в с. Устина и си лъскай самсунгчето любимо. Какво коментираш в тема, която няма нищо общо с precious samsung!!![/Quote]

Ха-ха, пикаенето на газ започна.
Не знам само как комплексари като теб ще покажат по заведенията, че са се обзавели с новия айфон - то като стария. Предлагам ти да си сложиш лепенка на челото 6S.
Да живее неграмотността - площаТа :D

mr_j
Регистриран: 05 апр 2005, 12:10

Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от mr_j » 10 сеп 2015, 10:27

Ей празнодумко, кога ще научите, че когато се прави софтуеър за конкретен хардуеър е грандиозно по-различно, от това да търкашяш джава виртуална машина и на 16 ядрен процесор с една кофа рам?
И им пиши на Самсунг как се казва казва тяхната технология 3D тъч, че и те още нямат идея.

shikata6
Регистриран: 02 юни 2011, 23:28

Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от shikata6 » 10 сеп 2015, 10:34

От доста време използвам китайски смартфон с Андроид, но от няколко месеца вече започнах да се заглеждам към Епъл те ме накараха да променя своя мироглед и начин на усещане към заобикалящата ме среда. Мисля да си закупя новият ъпгрейднат смартфон за да мога по добре да усетя заобикалящата ме среда. Благодаря ви Епъл!

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Мнение от LegolasElf » 10 сеп 2015, 10:34

[Quote]Ей празнодумко[/Quote]

Типично. Казва го човек без нито една смислена дума в този форум (woo)

hristonikolov
Регистриран: 23 фев 2009, 12:16

Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от hristonikolov » 10 сеп 2015, 11:59

Голяма иновация това 3Д тъч ...

Същите неща ги прави Ноте4 с писалката като минеш през съобщения и Мейли ти ги отваря на превю....

Stanislaw
Регистриран: 31 юли 2011, 23:53

Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от Stanislaw » 10 сеп 2015, 12:01

Телефоните са добри. Добавили са някои функции от конкурентните ОС, което е добре дошло за потребителите. Разочароващо за мен е непроменения дизайн. Сигурен съм, че хардуерни и софтуерни дефекти и бъгове ще има. Все пак е електроника, неизбежно е. Новия цвят много ще допадне на женската аудитория.
Force технологията няма да коментирам, съществува от много време. Кой кого копира и следва не е важно.
Ipad-а много прилича на Surface pro 3, който имам. Ще ми е интересно да ги съпоставя, като излезе на пазара спрямо i7 процесора, който е вече на повече от 2 години. Интересно ще е дали писалките могат да се разменят и ползват на двата продукта. Специалните бутони ме съмнява да работят, но поне прецизността при двете писалки да се запази.

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от xpuc4o » 10 сеп 2015, 12:26

И къде точно си видял force touch до момента? А това, че Ноут има стщата функционалност-да, но само с писалка и само в определени приложения. При iphone ще е интегрирано в цялата система и приложения.
По темата-единственото, което ме дразни в 6S, е по-малката батерия и 720p дисплея.
Аз лично мисля да изчакам 7.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от muamamu1 » 10 сеп 2015, 12:48

Доходи а ше видим ForceTouch и от Samsung, пък тогава ще ми обясняваш пак как вече я имали тази функция. Честно, понякога пишеш толкова малоумни, че се чудя дали не си пуснал 5-то филмче на телефона и просто не можеш да се концентрирам върху думите си.

Stanislaw
Регистриран: 31 юли 2011, 23:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от Stanislaw » 10 сеп 2015, 13:02

Не съм писал "force touch", а "Force технологията", защото се основава на силата на натиск. Кой както иска да си я кръщава и колкото иска да си я интегрира. Важното е, че технологията се развива и усъвършенства.
Започна от Note серията, сега Apple я надградиха. След година-две може да стискаме самите устройсва за да правят разни неща. Ще видим до къде ще доведе прогреса.

Отговори