Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Нищо ново и интересно поредния телефон който не се различава от предишния или от конкорентен модел да живее царя на смарт фоните на 2015година и това е Самсунг с6 едж
Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
iPhone ти представи нов начин за интеракция с телефона, който сигурно ще навлезе като multi-touch преди няколко години, но вероятно това не представлява интерес, докато Samsung не пуснах S7 или 8 с тази функция, прав си.
Супер са новите модели, и най-важното на същите цени, като старите, а старите стават почти без пари. Говоря за САЩ, което ме вълнува, за БГ ще са пак по 2000 лв, тъй като живеят само милионери :)
Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Абсолютно! Ще почакат година-две, за да видят нещо
подобно от любимия им производител на прахосмукачки.
подобно от любимия им производител на прахосмукачки.
Ето и реалните цени с 2 годишен договор към оператор, преди да сте се затичали към Теленор.
Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Тъй като не си виждам снимката, която прикачих ще ги напиша. iPhone 5S (Free). iPhone 6 ($99). iPhone 6 Plus ($199). iPhone 6S ($199). iPhone 6S Plus ($299). Познайте с каква цена ще ви зарадват от Теленор и Мтел и Виваком.
Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Забравяш подробността, че това се цените с 2г договор към оператор и такса от минимум 50 долара на месец.
Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Цената остава като на iPhone 6, така че в Теленор би трябвало да е същата. Ще видим.
Страхотно представяне! Всичко беше на ниво и останах без дъх. Вече знам какво ще си позволя за коледа и това е iPad Pro. А новия айфон е страхотен и не говоря за външен вид, защото на всички е ясно, че няма да има козметични промени от първия до втория през годината. С 12мп камера, а какви снимки прави - просто невероятно. Отлична графика, която си пролича и в играта, дължащ се на новия процесор А9. Жалко че имам още десет месеца до края на договора с Теленор. Заслужава си всяка стотинка за новите им продукти.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Да, написал съм че е с 2 г. договор. Но и без договор цените пак са същите за план с неограничени минути, SMS и няколко GB Data. В Бг ще ти направят цена 1200 лв. + план 100 лв.