Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Мнение от Holon » 08 дек 2015, 18:02

НЕ спорете, просто си купувайте каквото ви харесва и бъдете щастливи.

Избихте се с тези спорове...Епъл - Андроид, Епъл - Андроид....

Голямата работа какво си купуваме....

Пс.
Кейса е грозен да...и аз няма да си купя.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Мнение от PoceH_BS » 08 дек 2015, 18:31

[Quote]Ти и от ергономия ли разбираш вече?[/Quote]

Разбирам от много неща за разлика от теб, можеш само да завиждаш. :P

[Quote]Твоето Леново има страшна ергономия, като на дървена летва. Защо го взе, след като гледаш ергономията?[/Quote]

Пак намесваш първи моето Леново, после аз съм го "бутал" във всяка тема. Този път ще ти отговоря, защото ми писна от твоята некомпетентност. В началото на годината (м. Март) Lenovo P70 нямаше конкуренция за това което търсех: Екран НЕ повече от 5", мощен процесор, поне 2GB RAM, две сим карти и най-важното ГОЛЯМА батерия. Всичкото това задължително с Андроид.

@[B]Holon[/B]
[Quote]Кейса е грозен да...и аз няма да си купя.[/Quote]

Евалата за обективното мнение! (yes)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Nuckito
Регистриран: 01 авг 2008, 19:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Мнение от Nuckito » 08 дек 2015, 18:38

#teamseemsugly

Но пък името на Apple навярно ще продаде няколко милиона. Това е положението :)

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Мнение от A4i » 08 дек 2015, 19:17

Калъфа си е много добър даже. Винаги съм се чудил защо до сега се оставя кухина в калъфа, където няма батерия. Така телефона изглежда като тухла-четворка. Дори обикновено оформят нещо като пластмасов монокъл около обектива на камерата. Ето едно удачно решени - тънко TPU калъфче, следващо контура на батерията. Ще видите как всички копират този дизайн на Apple.

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Мнение от PoceH_BS » 08 дек 2015, 19:33

Какво да копират, като другите са го направили преди тях (виж прикачените снимки):

1. Galaxy S5
2. LG G4
3. BlackBerry Z10

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Мнение от sladyrko » 08 дек 2015, 19:45

[Youtube]https://m.youtube.com/watch?v=r0rNVLNafFI[/Youtube]

И аз казах, че е грозен на пръв поглед, но това не го прави лош кейс, ако дава повече заряд от останалите.
Ти не ползваш дори iPhone, а Леново за което може би не правят и кейсове.. Не разбирам, как може да си толкова заблуден, че във всяка тема на iPhone да се опитваш да се налагаш.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Мнение от PoceH_BS » 08 дек 2015, 19:53

Ето ти мнението на Forbes:

[Quote]Apple's iPhone 6S Battery Fix Is An Angry, Ugly Mess[/Quote]

http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2015/12/08/apple-iphone-smart-battery-case-is-ugly/

Можеш да продължаваш на лична основа и без това друго не знаеш и не можеш... :D:D:D

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Мнение от Wallker » 08 дек 2015, 20:05

Аз ще кажа само - е*ахти грозотията!!! Тъпо, грозно и непрактично!!! Нищо чудно, че пише apple на гърба му, само те могат да създадът нещо толкова тъпо. Създадоха един що годе красив телефон и сега с този калъф го ос*аха тотално!!! Те си противоречат на собствената политика!!! За пореден път се убеждавам, че нещо не е наред в тази компания! Същото важи и за другите марки с такива грозни калъфи с батерии... Извода е следния - вместо да правиш нещо хубаво и после да го осираш (и след това да му махнеш и жака за слушалки за да го осереш още повече), по добре го направи маааалко по-дебело и напъхай двете батерии вътре. След това като бонус сложи гумени ръбове, които да абсорбират удар... Елементарно!

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple пусна официален калъф с батерия с iPhone 6 и iPhone 6s

Мнение от PoceH_BS » 08 дек 2015, 20:20

[Quote]че нещо не е наред в тази компания[/Quote]

На компанията всичко си е наред, по-скоро на политиката и. Видяха, че им минава номера да взимат много $$$ за памет която струва "жълти стотинки" (16GB -> 64/128GB) и сега им го направиха с батерията, нарочно им сложиха малки в големите телефони (при 4 инчовите имаха оправдание за малките батерии) за да им вземат още "само" $99, гледай сега как ще се избият да купуват, ама било грозно, било неудобно, на кой му пука, нали е "премиум". И за да направят продукта по-привлекателен са вградили и допълнителна антена за "по-добър обхват"... Т.е. получаваш - iPhone 6s Service Pack 1 :D:D:D

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 08 дек 2015, 21:12

Много ми е интересно как с капацитет 1877 mAh тази батерия ще даде 20 часа гледане на видео. Чакам с нетърпение, за да разбера къде точно лъжат. :)

Отговори