Apple разпрати покани за събитие на 12 септември

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Apple разпрати покани за събитие на 12 септември

Мнение от algor » 31 авг 2017, 20:01

Бутат се андроидите, надпреварват се кой повече модели да изкара и кой от кой по-бъгав и по-скъп...

И идва септември, Apple представя новия си продукт и без усилие удря в земята всичко де що е модел на телефон, излизал по-рано през годината.

И тази година няма да е по-различно, а само мястото и сценария ще са различни :D
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Re: Apple разпрати покани за събитие на 12 септември

Мнение от gog88 » 31 авг 2017, 20:14

С три изречения описа картината безкрайно точно. :D
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Мнение от Wallker » 31 авг 2017, 20:19

Нали не си вярваш сериозно? Кажи ми, че се майтапиш, защото мога да ти оборя твърдението веднага. Аз все още нямам айфон, както и още милиарди души по света. ;) И причината, повярвай ми, не е защото нямам пари за него. :)

П.П. Ама нека да излезне и да ви видим дали няма да мрънкате за сензора за пръстовия отпечатък. Главата си давам, че ще ви бъде мега неудобство да го няма, но Епъл като ви кажат, че не ви трябва и веднага ще свикнете. :D

П.П.2. И това твърдение дето го изпляска, може би щях да го повярвам, ако го чуех от устата на заклет фен на андроид. Но от уста на Епъл фен, това ми изглежда като виц. :D

Nasko9003
Регистриран: 06 май 2012, 16:13

Re: Re: Apple разпрати покани за събитие на 12 септември

Мнение от Nasko9003 » 31 авг 2017, 20:34

Боли ги гъза хората за оборванията ти , ползвах дълги години Android минал съм през различни марки: htc,samsung,lenovo,sony.... отскоро ползвам iphone и съжалявам , че по рано не бях направил промяната.
А и всичко е въпрос на вкус така , че не пълнете с коментари саита в които обеснявате как некав си телефон бил такъв а другия е онакъв....

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Apple разпрати покани за събитие на 12 септември

Мнение от Wallker » 31 авг 2017, 20:44

И също така има много хора които дълго време са ползвали айфон и са го сменили за телефон с андроид. ;) И ако трябва да бъдем честни, андроид не случайно е най-наложената мобилна ос на света. Но както и да е. Пожелавам ви и на 3-та да сте сред първите на опашката пред магазина им! :D

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 31 авг 2017, 21:03

[quote]Бутат се андроидите, надпреварват се кой повече модели да изкара и кой от кой по-бъгав и по-скъп...

И идва септември, Apple представя новия си продукт и без усилие удря в земята всичко де що е модел на телефон, излизал по-рано през годината.

И тази година няма да е по-различно, а само мястото и сценария ще са различни [/quote]
Това може да го напише само фанатично болен от фенщина човечец!
Твоя прехвален ябълков плод е сбирнщайн от части произведени от марките "ударени" в земята.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Apple разпрати покани за събитие на 12 септември

Мнение от sladyrko » 31 авг 2017, 21:09

Голямо самочувствие имаш за оборване, след като нищо не разбираш явно... Най-наложена ОС е, защото има и нисък и среден клас. Иначе нямаше дори на равно да е с iOS. 2 модела на година правят повече продажби от 5 производителя във висок и среден клас...

А относно Apple, да някой сменят на андроид като мен, после съжаляват от една страна, от друга са доволни. Но е истина, че Айфона много взе да изостава в хардуер - качество на камера, дизайн, дори, ако щеш водоустойчивост и безжично зареждане. Дори за човек като мен, който предпочита като производител Apple (заради ОС-то им и политиката за сигурност и бързите ъпдейти) е трудно да ги избере (понеже не ме интересува кой го произвежда,a дали си струва парите които давам). Аз предпочитам iOS пред Андроид, ако трябва да съм честен, но Айфона в момента който е на пазара, не си струва парите. За тея пари ще взема Андроид с по-добър хардъер от това което мен ме интересува - камера, дизайн... Да изчакаме да видим новия Айфонец, тогава ще стане ясно, има ли конкуренция или няма спрямо топ телефоните от Андроид. Тука много хора прекалено крайно се изказват и още преди да е показан новия модел. За бързина то е ясно, че ще бие на хартия всичко друго, както винаги, но Самсунг и ЛГ много напреднаха в камера и дизайн, а процесорите са им предостатъчни. Дано Apple тая година да покажат нещо наистина ново, иначе живот и здраве като дойде време за нов телефон, явно пак ще трябва да взема Андроид просто, защото повече си струва парите :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Nokia920
Регистриран: 06 дек 2012, 20:48

Re: Re: Apple разпрати покани за събитие на 12 септември

Мнение от Nokia920 » 31 авг 2017, 21:34

[Quote]Това може да го напише само фанатично болен от фенщина човечец!
Твоя прехвален ябълков плод е сбирнщайн от части произведени от марките "ударени" в земята. [/Quote]

Само се чудя, ти като не си "фанатично болен и дрън дрън" какво правиш в новина за новите телефони на Apple и с*реш наред.
Ама щото модераторите отдавна лансират андроида и оставят такива като теб да плюят по другите платформи. Сега очаквам останалите келеши дето бият табани пред андроид да бълват змии и гущери срещу Apple.
Но да са живи и здрави Apple, че ако стане нещо с тях, лагавия андроид ще го купувате не за 2000 лева ами за 12000 лева. А монопола не е хубаво нещо, ама дано не го разберете....
Чакам от началото на годината това събитие и новата осмица и с радост ще се разделя с 2,5К за ролс-ройса на телефоните.

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Re: Re: Apple разпрати покани за събитие на 12 септември

Мнение от Spikul » 31 авг 2017, 22:03

[quote]Само се чудя, ти като не си "фанатично болен и дрън дрън" какво правиш в новина за новите телефони на Apple и с*реш наред.
Ама щото модераторите отдавна лансират андроида и оставят такива като теб да плюят по другите платформи. Сега очаквам останалите келеши дето бият табани пред андроид да бълват змии и гущери срещу Apple.
Но да са живи и здрави Apple, че ако стане нещо с тях, лагавия андроид ще го купувате не за 2000 лева ами за 12000 лева. А монопола не е хубаво нещо, ама дано не го разберете....
Чакам от началото на годината това събитие и новата осмица и с радост ще се разделя с 2,5К за ролс-ройса на телефоните.[/quote]
И къде точно видя да плюя? Това, че е тема за айфон, не означава, че може да пишеш глупости и да плюеш по другите колко били зле.
Но то май толкова и разбираш от телефони, щом смяташ айфон за Ролс.
Пък келеш едва ли мога да съм, предвид възрастта ми, но все пак мерси, че ме подмлади (whistle)
Раздели се и 3 бона ако искаш, важното е да ти доставя удоволствие ;)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 31 авг 2017, 22:39

Алгор спор няма, че е така. В това тази компания е ненадмината. Въпросът е какво ще предложи на насреща. Както беше казано вече телефоните се състоят от същите части както останалите + едни около 700-800лв за логото.

Просто феновете на ИОС са наистина болни мозъци.
Когато Епъл не сложи слушалки се оказа, че са им излишни.
Като ви бодне на тема пространство за карта памет - отново ви е излишна. Вече о писах веднъж пак ще го напиша: Ако Епъл пусне черно-бял дисплей ще се окаже, че цветнияг е бил прекалено кичозен.

Някой засегна сигурност. Каква сигурност, какви 5 лева?
В Ютюб има клипове как се отключва от непознат за 15 секунди без каквото и да е допълнително оборудване... че и с една ръка.

Отговори