Кой си ти, че да ме пращаш в Русия, пък и да ми обясняваш към какво ме влече?Nilson написа: ↑30 окт 2022, 21:05Нямах време и желание да ти чета предългите излияния на любимата ти тема еврогейството.
Всички разбрахме, че това е основната ти фрустрация, като не мога да разбера защо най-накрая не пробваш, след като толкова те влече.
Ако не ти харесва еврогейското робство, нали знаеш..чамодан, вокзал и Москва, там ще се погрижат за теб!
Също така явно не си забелязал, че това е технологичен форум и тъпите ти лозунги и всестранната ти логорея нямат място. Ходи се изразявай във фейсбук под страниците на другаря Копейкин.
Референдум ли проведе за членство в ЕС и НАТО, че обявяваш всички за врагове и ги пращаш в Гулаг?
Не, че нямаш желание да четеш, ами явно си се разпознал че си продажен плазмодий, та си тръгнал да пращаш хората наляво и надясно.
Срам ме е, че има такива продажници като теб, които са готови да отричат очевдиното, за да си пазят собствените гъзове, точно както е било с чорбаджиите по турско време.
Като ти гледам пък твоите мнения, направо "блика" от технически коментари в тях, ама скачаш на амбразурата да защитаваш великия ни прогрес сега!