Apple спечели забрана и за продажбите на Galaxy Nexus в Щатите
Re: Apple спечели забрана и за продажбите на Galaxy Nexus в Щатите
Да, но също е факт и че голяма част от големите производители на висок клас смартфони се ориентираха към Android. А Apple просто с това бавене на Iphone 5 изостават все повече и повече. Голямото разочарование беше 4S, който не казвам, че е лош телефон, но дойде в момент, когато всички очакваха именно 5-цата. А за цената в България на Iphone просто не ми се говори. Че то Iphone 4 струва колкото One X и S3, че и повече дори, а е модел 2010. Интересно ми е само защо не коментира приликата на 4-ката с LG-то? Все пак в предпоследния си пост обвиняваше другите, че копират дизайна на Apple, пък като гледам то и Apple са поизкопирали.
Уау, човече.
Сочиш с пръст и кряскаш истерично кой колко голям Android фанатик е, докато ти в същото време си озверялo Apple фенбойче.
Apple са най - вече сила заради добрия маркетинг и поради факта, че дават на хората онова което не им трябва. iPod Touch е много добър пример. По принцип SanDisk Sansa Clip+ не отсътпва по нищо откъм аудио качество в сравнение с машината на Apple и преди да скочиш с обвинението "Какъв е този китайски боклук?" ще добавя само, че SanDisk са си изградили име като производителите на една от най - качествените флаш памети на пазара. До толкова, че Sony ги наемат да правят паметта за превзетите Memory Stick PRO Duo карти.
Та, добави малко тъч скриин, малко игри (които с физически контролери се играят по добре, но това е отделен въпрос), добави малко хвалби, колко велики и неповторими са, вкарай го в прайм часовете на телевизията и ще се скъсат да го купуват, макар че за тройно по малко пари, ще се радват на същото качество от музика... ама няма да е с пенизите.
Apple са статут за присъствие на пари, за изтъкване на егото през повечето време. Кифли и тузари се кичат с тях което допълнително подпалва интереса. Нито един от тях няма да хване Android поради простата причина, че е тъп и няма да се научи да борави с него като хората ( в повечето случай, пак говорим за кфилите и тузарите) плюс това модинга и тунинговането не ги касаят, нито имат желанието да ги научат.
Правят ли боклуци Apple?
Със сигурност не. Особено мобилните им компютри са прилично сглобени машинки.
Но значи ли това че са най - добрите?
Със сигурност не. На тях гледам като на другите Micro$oft с тази разлика, че не бълват повече боклуци за сметка на качеството. Надценени, арогантни, лицемерни и алчни. Но най - лошото от тях са определено фенбойчетата.
Аз залагам на Android, тъй като за разлика от iOS, не ми е забранено да правя каквото си искам, свободата е огромен подарък, където и да е и на каквото и да е.
Сочиш с пръст и кряскаш истерично кой колко голям Android фанатик е, докато ти в същото време си озверялo Apple фенбойче.
Apple са най - вече сила заради добрия маркетинг и поради факта, че дават на хората онова което не им трябва. iPod Touch е много добър пример. По принцип SanDisk Sansa Clip+ не отсътпва по нищо откъм аудио качество в сравнение с машината на Apple и преди да скочиш с обвинението "Какъв е този китайски боклук?" ще добавя само, че SanDisk са си изградили име като производителите на една от най - качествените флаш памети на пазара. До толкова, че Sony ги наемат да правят паметта за превзетите Memory Stick PRO Duo карти.
Та, добави малко тъч скриин, малко игри (които с физически контролери се играят по добре, но това е отделен въпрос), добави малко хвалби, колко велики и неповторими са, вкарай го в прайм часовете на телевизията и ще се скъсат да го купуват, макар че за тройно по малко пари, ще се радват на същото качество от музика... ама няма да е с пенизите.
Apple са статут за присъствие на пари, за изтъкване на егото през повечето време. Кифли и тузари се кичат с тях което допълнително подпалва интереса. Нито един от тях няма да хване Android поради простата причина, че е тъп и няма да се научи да борави с него като хората ( в повечето случай, пак говорим за кфилите и тузарите) плюс това модинга и тунинговането не ги касаят, нито имат желанието да ги научат.
Правят ли боклуци Apple?
Със сигурност не. Особено мобилните им компютри са прилично сглобени машинки.
Но значи ли това че са най - добрите?
Със сигурност не. На тях гледам като на другите Micro$oft с тази разлика, че не бълват повече боклуци за сметка на качеството. Надценени, арогантни, лицемерни и алчни. Но най - лошото от тях са определено фенбойчетата.
Аз залагам на Android, тъй като за разлика от iOS, не ми е забранено да правя каквото си искам, свободата е огромен подарък, където и да е и на каквото и да е.
[Quote]Правилно решение на съда. Самсунг е фирма индиги-т.е. копират всичко!! Много пъти съм го писал. трябва да се забранят не само смартфоните и таблетите им, а цялата им продуктова гама за пазарите на Европа и САЩ[/Quote]
А на теб трябва да ти забранят да пишеш!;)
Поради системно повишаване на напрежението във форума!
А на теб трябва да ти забранят да пишеш!;)
Поради системно повишаване на напрежението във форума!
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Огромната част от 400-те милиона андроиди с които се хвалят Гугъл са най-нисък клас смартфони, които се купуват от хора без технически познания[/Quote]
Айде сега ако ми кажеш, че всички айФенове са супер технически специалисти и вече ще падна от стола от смях :)
Айде сега ако ми кажеш, че всички айФенове са супер технически специалисти и вече ще падна от стола от смях :)
То аз се съмнявам да има и 10 % от българските потребители на iPhone,които да го правят пълноценно и интелигентно...:);):D
Ползват го много пълноценно - клипват, защото нямат кредит, и браузват през безплатни ВиФи-та, също така играят на безплатните игри... Днес една колежка с иФон ме помоли на Стрийка да си сваля пълната платена версия на някаква игра за иФон, защото там трябвало да я плати, а на моя телефон може да я играе без да плаща :D
А защо направо не и джейлна телефона за да си я играе на нейния?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
предложих й, ама не иска заради гаранцията
Пишете по темата.
[Quote]Нестихващата патентна война между Apple и Samsung придобива съвършено нов обрат. Явно без дори да забележи, чрез постоянните си патентни претенции компанията от Купертино си е навлякла гнева на корпорацията Google, която за първи път реши да покаже характер и да премине в настъпление. Както съобщава вестник The Korea Times, водещият южнокорейски производител на електроника и най-голямата интернет търсачка се обединяват, за да "изстискат всички сокове от ябълката".
Според публикуваната информация, Google и Samsung са разработили съвместен план за действие срещу Apple, чиято крайна цел е сключване на крослицензионно споразумение за всички спорни патенти. С други думи, двете компании възнамеряват да обединят интелектуалната си собственост, за да принудят Apple да заплати колкото е възможно повече средства. При това от Samsung дори не крият този факт.[/Quote]
http://www.androidbg.com/forum/topic39820-samsung-i-google-se-obedinyavat-sreshchu-apple.html
Крайно време беше Гугъл да включи тежката артилерия и да пресече наглите патентни претенции на ябълката!!
Според публикуваната информация, Google и Samsung са разработили съвместен план за действие срещу Apple, чиято крайна цел е сключване на крослицензионно споразумение за всички спорни патенти. С други думи, двете компании възнамеряват да обединят интелектуалната си собственост, за да принудят Apple да заплати колкото е възможно повече средства. При това от Samsung дори не крият този факт.[/Quote]
http://www.androidbg.com/forum/topic39820-samsung-i-google-se-obedinyavat-sreshchu-apple.html
Крайно време беше Гугъл да включи тежката артилерия и да пресече наглите патентни претенции на ябълката!!