Apple спечели забрана и за продажбите на Galaxy Nexus в Щатите
Apple спечели забрана и за продажбите на Galaxy Nexus в Щатите
Let the hate begin in 3, 2, 1!
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Re: Apple спечели забрана и за продажбите на Galaxy Nexus в Щатите
С нетърпение чакам деня в който Apple престане да съществува. Жалко за хубавата компания, но просто прекалиха с техните патентни войни. Вместо да подпомагат развитието те го спъват, защото виждаш ли някой е по-добър от тях и те не могат да го преживеят, и трябва да си присвоят заслугите му. Абсолютни нещастници.
Доста има да чакаш,мой човек...Не виждаш ли накъде върви светът-все повече и повече безплатни неща,а с плащане на патенти безплатното е невъзможно.Жалко за мозъците,които ги измислят,но това е реалността,иначе няма оборот,без тъпите американци всички АЙ-продукти отдавна да са в миналото.Те и затова са затънали до гуша де,дават луди пари за неща,които в останалия свят са почти безплатни.
Много съжалявам,не знам защо прочетох,че чакаш ANDROID да спре да го има и се хабих толкова да пиша(blush)(blush)(blush)Напълно съм съглсен с теб(yes)
Интересно ми е някой, който следи пазара и стойността на определни фирми, ако прочете какво пишете, дали ще ви се смее един или два часа.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
И антихейтъра (по същество най-големия хейтър тук към другите във форума) не става от компютъра за да дебне кой ще се изкаже против мозъкопромивачката която си е свършила перфектно работата със неговия мозък и да скочи в защита.Ако насочиш енергията от проклетията си другаде чудеса ще направиш.Ама откъде да знаеш че извън стаята с компютъра има друг свят.
Скоро ще махнат забраната с решение на друг съд.
Скоро ще махнат забраната с решение на друг съд.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Мой човек кога ще проумееш,че има хора и с право,които не харесват специално айфон-а пък ако ще компанията да продава милиарди бройки включително и на извънземни.И това не е омраза -така както искаш ТИ да го представиш.
-
Пазара и стойността на "определени" фирми не е факторът, който ще ме накара да закупя определен продукт, и това че в момента са на върха не означава, че са безгрешни и че клонът им не може да се счупи, а от високото се пада много лошо и този момент за Apple наближава все повече и повече - въпрос на време. Нали знаеш - Който се смее последен се смее най-добре.
Преди говореше за фалит, сега говориш за определящ фактор в избора на телефон. Сам не знаеш какво искаш да кажеш, нали? И кой ще се смее последен? Светът не е към края си, мисля?
-
Блажени са слепците (flower)