Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
И кво излезе Хамериканците по хитри от нас- купуват по евтинкия iphone 8 вместо "бруталния" XR...в другата новина му закриват линиите на последния...
Re: Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
В една друга тема го предвидих, като написах, че Xs Max, ще засенчи по продажби Xr. И, че бюджетният и най-продаван като такъв, ще е 8/8+. Явно не съм бил далече от истината. Най-добрата покупка на айфон, за който няма много възможности е точно 8+. Страхотно телефонче е наистина, въпреки големите рамки.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
И снимки мога да ти кача тук се водят смешни спорове вземи попътувай малко и ще видиш сам за какво говоря
Re: Re: Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
[Quote]И, че бюджетният и най-продаван като такъв, ще е 8/8+.[/Quote]
Всъщност новината не казва подобно нещо.
Пише 25 милиона на тримесечие за 8 и 8+.
[Quote]Според Nikkei това означава, че компанията ще прави с около 100 000 броя по-малко на ден, което е 20-25% по-малко от първоначалните прогнози.[/Quote]
Щом 100к са 20-25% намаление, значи все пак произвеждат 300-400к XR на ден. Или 27М - 36М на тримесечие. И това е само от Foxconn, а като се сложи и продукцията на Pegatron, XR e далеч по-продаван от 8/8+. И така е нормално да бъде.
Всъщност новината не казва подобно нещо.
Пише 25 милиона на тримесечие за 8 и 8+.
[Quote]Според Nikkei това означава, че компанията ще прави с около 100 000 броя по-малко на ден, което е 20-25% по-малко от първоначалните прогнози.[/Quote]
Щом 100к са 20-25% намаление, значи все пак произвеждат 300-400к XR на ден. Или 27М - 36М на тримесечие. И това е само от Foxconn, а като се сложи и продукцията на Pegatron, XR e далеч по-продаван от 8/8+. И така е нормално да бъде.
Re: Re: Re: Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
Не е важно толкова колко произвеждат, а колко доставят. Пък колко реално ще продадат е друг въпрос. Аз не бих залагал на тези данни. Според мен нещата са по-зле от очакваното.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
А защо смяташ, че 8+ е по-добро предложение от XR, като са на сходни пари?
Re: Re: Re: Re: Re: Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
Едно нещо, което ме подразни е ниската резолюция в Xr, а парите му са като на най-висок клас андроид смартфон.
Относно цената - отварям олх и веднага намирам няколко чисто нови 8+ по 256 ГБ, което ценово е без аналог, ако сравняваме с нисък план и Xr 64 ГБ. Аз самия замалко да си купя един, но това означаваше да имам още една карта, а честно казано не ми се занимава.
Edit: Намерих само три останали Плюса по 256 ГБ. За съжаление свършват бързо - бързо...
Относно цената - отварям олх и веднага намирам няколко чисто нови 8+ по 256 ГБ, което ценово е без аналог, ако сравняваме с нисък план и Xr 64 ГБ. Аз самия замалко да си купя един, но това означаваше да имам още една карта, а честно казано не ми се занимава.
Edit: Намерих само три останали Плюса по 256 ГБ. За съжаление свършват бързо - бързо...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
Е Ванка, не е сериозно да сравняваме цени от OLX(още повече на ползвани телефони) с такива от официален магазин.
Но така де, при този избор от "безрамкови" телефони, поне аз никога не бих се замислил за подобен телефон. Но за всеки влак си има пътници.
Но така де, при този избор от "безрамкови" телефони, поне аз никога не бих се замислил за подобен телефон. Но за всеки влак си има пътници.
Re: Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
https://www.ixbt.com/news/2018/11/08/pomimo-nevysokogo-sprosa-u-iphone-xr-obnaruzhili-nekachestvennye-pechatnye-platy.html Тази година се състезават за кой НОВ продукт най-бързо ще му се сринат продажбите. Щом и в периода до Коледа, където са всички отстъпки и промоции, и хората масово пазаруват, няма да успеят поне да задържат интереса, значи много е зле положението ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple спира допълнителното производство за iPhone XR
Безмислено е да купиш iphone 8 + xr е по добър и не е такава тухла относно сравнението а андроида просто е безмислено