Автобусите на "Юнион Ивкони" с безплатен Wi-Fi от VIVACOM
Автобусите на
Точно тези стикери ми грабнаха вниманието... Но нямаше нищо такова... Навсякъде стикери Wi-Fi спот, но всъщност пак се наложи да използвам 3g (no)(no)(no) Именно в автобус на споменатата фирма пътувах, но уви, явно всичко е рекламен трик...
Re: Автобусите на
И при мен така - стикери wifi навсякъде а де факто мрежа йок.
Статията е в бъдеще време, така че малко задръжте с палците надолу.
Кой въобще се вози по автобусите.. Не знам как са им градските автобуси, но международните им са толкова зле, че никога не бих се качил пак :)
[Quote]Кой въобще се вози по автобусите..[/Quote]Кой ли не, аз примерно този уикенд.
а ти с какво се возиш само да питам... със самолет ли ? или със совалка ?
С влак, не живея постоянно в БГ, въпреки че сега съм тук. А когато си идвам до БГ със самолет. Но и в БГ бих се движил с влак, защото съм сигурен, че автобусите са по-зле и само заради това, че бих стигнал 30 минути по-бързо не бих се качил :) След последното ми пътуване преди 4 години с Ивкони до Германия си казах, че никога повече няма да им се кача на автобусите и гледам да си го спазвам :)
[Quote]Навсякъде стикери Wi-Fi спот, но всъщност пак се наложи да използвам 3g (no)(no)(no)[/Quote]
Е, то лепенето на стикери е лесна работа :D:D:D, рекламата преди всичко.
Е, то лепенето на стикери е лесна работа :D:D:D, рекламата преди всичко.
[Quote]Но и в БГ бих се движил с влак, защото съм сигурен, че автобусите са по-зле[/Quote]
Съжалявам, но грешиш. Влаковете са много зле в България - мизерни и флегматични.
Съжалявам, но грешиш. Влаковете са много зле в България - мизерни и флегматични.
А автобусите какви са? Като им знам какви са международните не ми се и мисли какви са междуградските. Говоря за Ивкони, при Eurolines е по-различно положението. Във влака поне може да станеш, да се поразходиш, да се наместиш, не си задължен да търпиш миризмите на околните през целия път. Миналото лято пътувах Бургас-София на връщане от морето и влака по нищо не отстъпваше на EC-тата в Германия, които са на второ място заедно с IC-тата по цени все пак след ICE-тата. Може би в тоалетните е има разлика обаче :)
П.С. Нали казаха, че и във влаковете ще пускат безплатен нет. Само да сложат контакти, за да не падат батериите, оправят гарите, защото те наистина са в окаяно състояние и на някои гари разстоянието между най-ниското стъпало на влака и перона е около метър!!! и за майки с колички или възрастни хора е почти невъзможно да се качат или слезнат..
П.С. Нали казаха, че и във влаковете ще пускат безплатен нет. Само да сложат контакти, за да не падат батериите, оправят гарите, защото те наистина са в окаяно състояние и на някои гари разстоянието между най-ниското стъпало на влака и перона е около метър!!! и за майки с колички или възрастни хора е почти невъзможно да се качат или слезнат..