Чудя се дали си тъп по рождение или умишлено лъжеш?
Има си напълно официална информация какво правят тези коли и то е много далеч от "просто снимат". Под предлог "подобряване на услугите" се сканира и се записват ВСИЧКИ безжични мрежи с име, локация и т.н., отбелязват се клетките на мобилните оператори, на кои честоти работят и т.н., изключително подробно и внимателно се маркират и се отбелязва състоянието на обектите от т.нар. "критична инфраструктура" като пътни възли, водоеми, далекопроводи...
И събирането на данни за тези неща се обявява спокойно и никой не се притеснява. В същото време ако аз отида у ФАЩ и почна да събирам дори 1/3 от тези данни не ми мърда обвинение в шпионаж, тероризъм и т.н. и като нищо ще отпътувам за Гуантанамо. А защо част от тези данни са в категория "шпионаж" може да ти обясни всеки с 3 мозъчни гънки
Жокер: изключил си локацията на телефона за да не те следят от Гугъл, но като се прибереш се закачваш за домашният рутер- колко е трудно мислиш да се изчисли ти къде се намираш?
Жокер 2: вкъщи на телефона виждам едни реклами, в офиса виждам съвсем други реклами на телефона- единствената разлика е за кой рутер съм закачен и бай Гугъл изчислява бързо "вкъщи показваме реклами за развлечения, в офиса реклами свързани с работата"
Нямаш аргументи и минаваш на нападки, а? Колко типично за недоклатен нещастник с голямо самочувствие и НИКАКВИ знания и умения.