Бъдещ ъпдейт на Windows 8.1 може да комбинира двата интерфейса на платформата
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Бъдещ ъпдейт на Windows 8.1 може да комбинира двата интерфейса на плат
Има и хубави неща в 8.1 , но като цяло изобщо не работи добре. Забавя, зацикля, увисва, бавноработеща...:S Започвам да се замислям дали да не я заменя с уин7. Засега ме възпира единствено, че ми е законно копие и се надявам в бъдеще да я оправят (angry)
Re: Бъдещ ъпдейт на Windows 8.1 може да комбинира двата интерфейса на
Мен и това не спря да махна осмицата... един път да имам лицензиран, а той да се окаже такъв боклук.
Иначе ще добавят в метрото елементи присъщи на десктоп интерфейса - не се изненадвам, след връщане на \"псевдо\" старт менюто в тази os, следват още отстранявания на идиотщини.
Чудя се дали чак в win9 ще слеят контролните панели, че във осмиците са два.
Иначе ще добавят в метрото елементи присъщи на десктоп интерфейса - не се изненадвам, след връщане на \"псевдо\" старт менюто в тази os, следват още отстранявания на идиотщини.
Чудя се дали чак в win9 ще слеят контролните панели, че във осмиците са два.
Тоест най-доброто подобрение, което може да се направи на 8 е да се превърне в 7.
Интересно, и аз съм с (легална) 8.1 и мога да кажа само противоположни неща... От къде идва разликата???
S9+
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
И при мен е така. Работи си по-пъргаво от Win 7 и не съм имал зависвания.
Ами аз съм с Gentoo Linux и нямам проблеми с интерфейса :) имам невероятната Свобода да променям каквото си поискам по графичната среда и въобще за каквото се сетите :) това е един от голямите плюсове на Линукс-а - имаш пълна Свобода да променяш и преконфигурираш в операционната система...и не на последно място си напълно легален! :)
Известно е, че версиите на уинбоза са ПРЕЗ ЕДНА... 7 беше ОК, значи следващата читава ще е 9...
Не съм виждал Линукс със същия ux като windows - и.. колкото и смешно може да звучи, го казвам в полза на windows. Просто по-гладко ми работи. :( Но Линукс нямат равни при сървърите - в това съм се убедил. Но както и да е - темата е само за windows) !
S9+
Mobilmind, само един недостатък има линукса: кара те да досаждаш на околните с тиради колко е страхотен линукс.
Противоположни? Хм... Може би искаш да кажеш положителни...