България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
Re: Re: Re: Re: Re: Re: България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
Може ли без политика в този форум, МОЛЯ!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
Смях в залата. Смених 10+ телефона, но и до ден днешен ми се случват чести прекъсвания и разпадания на разговорите (на ментел съм). Оплаквал съм се десетки пъти - никаква промяна. А преди няколко дни цялата си наглост ми звънят, за да ме питат дали искам флашка за данни като допълнителна услуга. А познайте дали приех :)
Re: Re: Re: Re: Re: България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
Извинявай, ама по тази твоя изчанчена логика, как изобщо вярваш на тестовете, които сам правиш? Сигурен ли си, че операторът ти не бута на производителите на апа?
Или cи мислиш, че българските оператори са бутнали на open signal, та да им изкара резултати по-добри от тези на операторите в Щатите, Англия, Швеция?
Усещаш ли изобщо какви феноменални глупости пишеш? Не се опитвам да те обидя (нямам никаква полза от това), просто те каня малко да се замислиш пък и да прочетеш преди да напишеш нещо толкова нелепо.
Или cи мислиш, че българските оператори са бутнали на open signal, та да им изкара резултати по-добри от тези на операторите в Щатите, Англия, Швеция?
Усещаш ли изобщо какви феноменални глупости пишеш? Не се опитвам да те обидя (нямам никаква полза от това), просто те каня малко да се замислиш пък и да прочетеш преди да напишеш нещо толкова нелепо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
О, остави. Омръзна ми от хора, които ми обясняват, че не трябва да вярвам на това, което виждам и използвам. Твоята логика е наистина неоспорима. Хайде, дано се чувстваш по-добре. Лек ден.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
И изобщо не ти минава през ума, че може това, което виждаш и използваш да не е меродавно?
Или понеже не виждаш как Земята се заобля, мислиш, че е плоска?
Ако беше прочел новината щеше да видиш на базата на колко тестове и от колко потребители са формирани тези данни, но не - око да види, ръка да пипне...
Или понеже не виждаш как Земята се заобля, мислиш, че е плоска?
Ако беше прочел новината щеше да видиш на базата на колко тестове и от колко потребители са формирани тези данни, но не - око да види, ръка да пипне...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
А мен какво ме интересуват някакви данни, когато не се пренасят в нов полза? Да се бия в гърдите, макар и за мен да не е така?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
Тоест, като не ти харесва резултата от изследването, решаваш, че е грешно?
Това не са ли две различни неща?
Това не са ли две различни неща?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
Т.е. не можеш да ме накараш да повярвам в резултати, които по мой личен опит не са верни. Ако ще там да пише, че интернетът в българия е 100 пъти по-бърз от този в Дания, когато аз не го виждам, нито ще повярвам, нито ще се радвам. Тези сухи числа не ме свързват с интернет, нали?
Демек, за да ти го обясня с прости думи, това е като да кажеш, че в южна Африка има повече кг. храна на човек от Европа, например. Хубаво си го написал, ама кой се храни с някакви числа?
Демек, за да ти го обясня с прости думи, това е като да кажеш, че в южна Африка има повече кг. храна на човек от Европа, например. Хубаво си го написал, ама кой се храни с някакви числа?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: България сред страните с най-бързи 4G мрежи в света в проучване на OpenSignal
Благодаря за отговора. Изясни ми се всичко.