Българските продажби на HTC One M9 започват на 9 април
Re: Re: Българските продажби на HTC One M9 започват на 9 април
Момчета, не ми се влиза в излишни полемики, понеже новината е за HTC, но, все пак, искам да задам един единствен въпрос - защо великото LG G3, с великия QUAD дисплей, великата камера и великото пластмасово-метално тяло, падна толкова много, за толкова кратко време (беше представен два месеца след HTC M8, a в момента може да се намери за няколко стотин лева по-малко, в сравнение с М8)? Благодаря за вниманието и предварително се извинявам за спама :D
На този принцип сигурно за теб iphone6 е бюджетен :) Note4 за 1000лв? Къде това? Ти използвал ли си тези сензори, като говориш? И ги има само при Note4 и s5(вече и в s6). Сензора за пръстов отпечатък при Note4(и s5) работи от 3-4 път и вместо да те улеснява за по-бързо и сигурно отваряне на телефона, те бави и изнервя всеки път. Не е случайно, че почти никой не го ползва. Да не говорим и за сензора за кръвно. Вместо да сложат двойна светкавица, сложили този сензор, който си го ползвал веднъж на 2-3 месеца най-много.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Българските продажби на HTC One M9 започват на 9 април
Защото LG са тарикати и продават :) можеш да сравниш резултатите на LG G3 и тези на М8.
Аз нямам проблеми с моя M8 и макар че е падал, по корпуса няма никакви сериозни поражения, а само следи от ежедневна употреба. Досега го ползвах без калъф (понякога с Dot View), но отскоро му сложих гръб на Incipio.
По темата - аз лично нямам сериозен стимул за преминаване към M9, особено след като получих ъпдейти с повечето софтуерни екстри в новия модел. Продадох си и гривната Fitbit, за да ползвам интеграцията на телефона с услугата и отчитането на крачките чрез специалното low power ядро.
По темата - аз лично нямам сериозен стимул за преминаване към M9, особено след като получих ъпдейти с повечето софтуерни екстри в новия модел. Продадох си и гривната Fitbit, за да ползвам интеграцията на телефона с услугата и отчитането на крачките чрез специалното low power ядро.
Защо подяволите са ти крачкомер и сензор за кръвно налягане (който между другото е за пулс не за кръвно)
аз телефон без крачкомер,да си мера кръвното, камо ли без сензор за пръстови отпечатъци няма да си взема !как може хтц да пускат телефон без тези екстри!ама на инат ще ВЗЕМА да си го взема ,защото е единствения от тъй наречени смартфони флагмани с подчертано мъжки дизайн,без гланцирани гръбчета и пластмаси.само ме претеснява с тези близо 10 000 пункта по-малко на бенчмарковете от други тилифончета дали ще може да готви ,ама ще го приживея някък.
Всеки да си взима това, което му харесва и го позволяват финансовите възможности.
Телефона е скъп и май не си заслужава от М8 да се минава на него, според мен.
Дизайна или визията са почти идентични даже с М7 и реално не се вижда нищо друго ,което да ги различава съществено.
Процесора също е съмнително,дали е толкова добър...Повече от 1300 лева са твърде много дори за старт на продажбите. ..
Телефона е скъп и май не си заслужава от М8 да се минава на него, според мен.
Дизайна или визията са почти идентични даже с М7 и реално не се вижда нищо друго ,което да ги различава съществено.
Процесора също е съмнително,дали е толкова добър...Повече от 1300 лева са твърде много дори за старт на продажбите. ..
Re: Re: Re: Българските продажби на HTC One M9 започват на 9 април
За сметка на това One M8s се очаква да дойде на цена около 800 лв.
Re: Българските продажби на HTC One M9 започват на 9 април
Сега в момента и оттук насетне ще бъде голяма грешка , и то съдбоносна големи брандове да пускат флагманите си първоначално на безумно високи цени и после да свалят , защото не е като едно време когато на пазара във високия клас имаше 3-4 бранда та да могат да си прават тия номера , сега докъде решат да го свалят ще излезнат още 10-20 такива телефона със същите процесори , супер камери /SONY вече обяви че ще увеличи производството им/ .... и бързи като вятъра китайки модели на двойно и тройно по ниска цена , на никой вече не му пука за бранд , взимаш там този който ти идва евтино и даже се кефиш че другите плащат двойно за същото....
Теленор пускат HTC ONE M8S на българския пазар скоро. Това не го очаквах.
http://www.telenor.bg/bg/private/device/view/htc-one-m8s
http://www.telenor.bg/bg/private/device/view/htc-one-m8s