Бета на Skype Mobile
Re: Бета на Skype Mobile
Никъде Java не предлага никакво преимущество освен мултуплатформеност.Това е единственото предимство - всичко друго е недостатъци - пъти по-бавна производителност от т.нар натурални програми.
На практика за да се стартира такова приложение се създава виртуална машина - предполагам доста хора са пробвали да инсталират Windows на виртуална машина (VMWare,VirtualPC и тн) - принципа е подобен резултата също - драматично по-малко бързодействие.
За обобщение лично мое мнение е,че Java програмистите не трябва да се класифицират като програмисти а някаква по-ниска степен ..
На практика за да се стартира такова приложение се създава виртуална машина - предполагам доста хора са пробвали да инсталират Windows на виртуална машина (VMWare,VirtualPC и тн) - принципа е подобен резултата също - драматично по-малко бързодействие.
За обобщение лично мое мнение е,че Java програмистите не трябва да се класифицират като програмисти а някаква по-ниска степен ..
ползвам fring. Супер добра програма, позволяваща едновременно ползване на SIP VoIP, Skype, YahooMass, ICQ. Според мен това е Програмата.
Skype закъсняха с тази реализация. Освен това е орязана от към изх. Skype-Skype разговори, което е много жалко.
Относно това, че Skype ползва мрежата на оператора - това е частично вярно. Ако телефона има WLAN никакъв проблем не е да се посочи като вх.точка.
Skype закъсняха с тази реализация. Освен това е орязана от към изх. Skype-Skype разговори, което е много жалко.
Относно това, че Skype ползва мрежата на оператора - това е частично вярно. Ако телефона има WLAN никакъв проблем не е да се посочи като вх.точка.
@lemsa, защото ако инсталираш *.jad файла после ще можеш да зададеш на приложението да влиза в интернет без да те пита :)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
centur, при мен имаш ли идея защо не се виждат снимките на потребителите в скайпа, дали защото инсталирах jar файла?
И при мен е така.
И незнам защо така след като има опция да види човек снимката на отсрешния ;-)))
И незнам защо така след като има опция да види човек снимката на отсрешния ;-)))
@SX_1000 това не е от *.jad файла
@Capo_69 сигурно, защото е beta версия.
@Capo_69 сигурно, защото е beta версия.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
мерси centur, а това че няма снимки- при всичките ми нокии се получава, дори и нокиите на 2-ма приятели, значи е от самия скайп тогава
аха :) а има ли някаква давност?!?в смисъл да го ползваш седмица или месец и после...да ти предложат да си го закупиш?!?или да търсиш крак ;)
@lemsa има ли давност Skype, който ползваш на РС-то ? - НЕ, нали ?
След като те са пуснали официално тяхна beta версия за телефони предполагам, че ще е безплатна за ползване.
Може и да греша, но като излезе пълната версия ще видим.
След като те са пуснали официално тяхна beta версия за телефони предполагам, че ще е безплатна за ползване.
Може и да греша, но като излезе пълната версия ще видим.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Няма логика Скайп да е платен.Уиндоус потребителите си го ползват безплатно.Преди бях с Qtek8310 и си теглих версията на Скайп за моя телефон без проблеми от официалния сайт.