Бета на Skype Mobile
Re: Бета на Skype Mobile
с SEW810i съм не иска да ме свърже дава "failed to conect" ? :(
провери си настройките за интернет на телефона ;)
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
Това нещо няма смисъл - за да звъниш на Skype<->Skype си плащаш като за нормален разговор -> LAME... Fring определено е по-добър, единствения проблем е че няма J2ME версия...
ммм да проверих си настроиките сиг съм че са така .... но пак ми казва"Skype couldn't connect over your phone connection" и след тва .. "Filed to connect to skype server" Некфи идеи
@SuXxX първо се обади на *88 да ти активират GPRS!
След това си прати настройките от сайта на M-Tel: http://www.mtel.bg/customer/wap/phone_det.php?gsm_id=589 ( няма никакво значение, че са за К800 - те са 1:1 с тези на К850 )
И променяш това:
1. Меню > Настройки > Свързване > Комуникация данни > Акакунти за данни > M-Tel > Редакт. > APN > inet-gprs.mtel.bg > Запиши
2. Меню > Настройки > Свързване > Комуникация данни > Акакунти за данни > M-Tel > Редакт. > Искане парола > Изключено
3. Меню > Настройки > Свързване > Интернет настр. > Интернет профили > M-Tel > Още > Настройки > Чрез прокси > Не > Запиши
4. Меню > Настройки > Свързване > Интернет настр. > Настройки Java > M-Tel
Ако менюто е на английски:
1. Menu > Settings > Connectivity > Data communication > Data accounts > M-Tel > Edit > APN > inet-gprs.mtel.bg > Save
2. Menu > Settings > Connectivity > Data communication > Data accounts > M-Tel > Edit > Login request > Off
3. Menu > Settings > Connectivity > Internet settings > Internet profiles > M-Tel > More > Settings > Use proxy > No > Save
4. Menu > Settings > Connectivity > Internet settings > Settings for Java > M-Tel
След това си прати настройките от сайта на M-Tel: http://www.mtel.bg/customer/wap/phone_det.php?gsm_id=589 ( няма никакво значение, че са за К800 - те са 1:1 с тези на К850 )
И променяш това:
1. Меню > Настройки > Свързване > Комуникация данни > Акакунти за данни > M-Tel > Редакт. > APN > inet-gprs.mtel.bg > Запиши
2. Меню > Настройки > Свързване > Комуникация данни > Акакунти за данни > M-Tel > Редакт. > Искане парола > Изключено
3. Меню > Настройки > Свързване > Интернет настр. > Интернет профили > M-Tel > Още > Настройки > Чрез прокси > Не > Запиши
4. Меню > Настройки > Свързване > Интернет настр. > Настройки Java > M-Tel
Ако менюто е на английски:
1. Menu > Settings > Connectivity > Data communication > Data accounts > M-Tel > Edit > APN > inet-gprs.mtel.bg > Save
2. Menu > Settings > Connectivity > Data communication > Data accounts > M-Tel > Edit > Login request > Off
3. Menu > Settings > Connectivity > Internet settings > Internet profiles > M-Tel > More > Settings > Use proxy > No > Save
4. Menu > Settings > Connectivity > Internet settings > Settings for Java > M-Tel
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
ама аз съм на Глобул ... писах СМС за автоматични настроики ... вкл ги ... и пак ми показва същото
@SuXxX провери това дали е така:
4. Меню > Настройки > Свързване > Интернет настр. > Настройки Java > Globul WAP GPRS
4. Menu > Settings > Connectivity > Internet settings > Settings for Java > Globul WAP GPRS
4. Меню > Настройки > Свързване > Интернет настр. > Настройки Java > Globul WAP GPRS
4. Menu > Settings > Connectivity > Internet settings > Settings for Java > Globul WAP GPRS
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
мм да и това съм го настроил ... :( и ми показва тфа ... а Иначе там като влезеш в скаип има да въвеждаш телл... моя номер се въвежда там нали
Разгледай това gif-че: http://img178.imageshack.us/img178/5411/skypeme8.gif
Представлява скрийншоти как се влиза в skype с тяхното приложение, явно там някъде бъркаш нещо.
Представлява скрийншоти как се влиза в skype с тяхното приложение, явно там някъде бъркаш нещо.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Всичко си е ОК сиг съм ;( ...
"Menu > Settings > Connectivity > Streaming settings" ? тук как трябва да е ... и също да ми кажете "port number" на мен ми е 8004 така ли трябва да е ?
"Menu > Settings > Connectivity > Streaming settings" ? тук как трябва да е ... и също да ми кажете "port number" на мен ми е 8004 така ли трябва да е ?