Бета на Skype Mobile
Re: Бета на Skype Mobile
оправих го :) Мерси че ми обърна внимание !!!
хмм имам нокиа 6233 изтеглил сам скупе за моя модел . на Глобул сам имам настройки за GPRS, но все пак ми пише че неможе да се конектне. ПОМОЩ
Извинявайте, но нямам време да прочета цялата тема. Искам да попитам ка кда го инсталирам на Samsung Z400, защото ми дава че е неподдържан файл.
@Illidan94
"хмм имам нокиа 6233 изтеглил сам скупе за моя модел . на Глобул сам имам настройки за GPRS, но все пак ми пише че неможе да се конектне. ПОМОЩ "
Здр. знаеш ли че GPRS настройките са 2 вида ? За трите оператора се отнася.
За ГлоБул:
Първи вариянт: internet.globul.bg
Втори.....: wap.glibul.bg
Това се коригира като влезеш в настройки на връзката и ........, ще се поровиш там и току-виж нещата са станали ;-))
"хмм имам нокиа 6233 изтеглил сам скупе за моя модел . на Глобул сам имам настройки за GPRS, но все пак ми пише че неможе да се конектне. ПОМОЩ "
Здр. знаеш ли че GPRS настройките са 2 вида ? За трите оператора се отнася.
За ГлоБул:
Първи вариянт: internet.globul.bg
Втори.....: wap.glibul.bg
Това се коригира като влезеш в настройки на връзката и ........, ще се поровиш там и току-виж нещата са станали ;-))
@keyone на Samsung само през WAP.
Пишеш това в браузъра на телефона: www.skype.com/m
@Illidan94 трябва да влезеш в меню настройки и да зададеш интернет профил на Java-та ( приложенията ).
Пишеш това в браузъра на телефона: www.skype.com/m
@Illidan94 трябва да влезеш в меню настройки и да зададеш интернет профил на Java-та ( приложенията ).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
АА за U600 за кой модел трябва да го сваля? :)
@keyone приложението е съвместимо с всеки samsung с резолюция 320 х 240, т.е. ще тръгне на U600 без проблем.
Това е за D900: http://www.skype.com/download/skype/mobile/choose/downloading/?downloadId=25&selectedDevice=samsung_d900
Но най-сигурния начин за samsung е през WAP.
Това е за D900: http://www.skype.com/download/skype/mobile/choose/downloading/?downloadId=25&selectedDevice=samsung_d900
Но най-сигурния начин за samsung е през WAP.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 08 юли 2007, 14:25
Бета на Skype Mobile
Бих казал, че си струва.