Безплатна телевизия от Булсатком
Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Приложението е страхотно. Сравнявам го с това на Мтел.
Мтелското е платено, има много по-ограничен брой канали, зареждат много по-бавно, понякога не тръгват.
На приложението на булсат - много по-лесно се сменят каналите - няма нужда да спираш канала, за да се прехвърлиш на другия. Много удобно се скролва, много бързо зарежда... толкова много канали няма нито едно телевизионно приложение в българия (woo) На някои канали ми се стори, че е лошо качеството, но предполагам за сметка на това ще прави малко трафик. От мтелското приложение просто ми изсмуква трафика и процесора съответно.
Най-после малко конкуренция - добро и работещо онлайн приложение с много канали. Слага в малкия си джоб Мтелското :-) И то се води безплатно до края на годината, но ще видим другата година. Аз направо си го спирам, защото няма никакъв смисъл от него - редовно не ми отваря канали и прави огромен трафик.
Мтелското е платено, има много по-ограничен брой канали, зареждат много по-бавно, понякога не тръгват.
На приложението на булсат - много по-лесно се сменят каналите - няма нужда да спираш канала, за да се прехвърлиш на другия. Много удобно се скролва, много бързо зарежда... толкова много канали няма нито едно телевизионно приложение в българия (woo) На някои канали ми се стори, че е лошо качеството, но предполагам за сметка на това ще прави малко трафик. От мтелското приложение просто ми изсмуква трафика и процесора съответно.
Най-после малко конкуренция - добро и работещо онлайн приложение с много канали. Слага в малкия си джоб Мтелското :-) И то се води безплатно до края на годината, но ще видим другата година. Аз направо си го спирам, защото няма никакъв смисъл от него - редовно не ми отваря канали и прави огромен трафик.
Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Нещо не работи в момента:|
Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Да и аз това забелязах - дава някаква грешка. Доколкото видях на сайта го пускат официално в маркета на 5-ти януари. Доколкото гледах из форума им ще е почти същото приложение и за телевизора.
Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Услугата работи, явно нещо ъпдейтват но ще го оправят. Всяко ново нещо търпи развитие но ще тръгне няма връщане.
http://api.iptv.bulsat.com/
It's working
http://api.iptv.bulsat.com/
It's working
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
В момента нищо не работи :D
Тъкмо щях да пробвам трафика през мобилен интернет:S
Контрабандното гледане през интернет си остава най-добрия вариант (woo)
Тъкмо щях да пробвам трафика през мобилен интернет:S
Контрабандното гледане през интернет си остава най-добрия вариант (woo)
-
Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Пак го пуснаха. И са добавили още канали (yes)
Само дето не ми работи National Geographic Wild :S
Само дето не ми работи National Geographic Wild :S
-
Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Обаче трафика на данни е доста сериозен ако ползвате мобилен интернет :|
За 5 минути гледане на БТВ ми взе около 40 мб. Значи за гледане около час ще е 500 мб. Така, че внимавайте ако гигабайтите ви са малко.
За 5 минути гледане на БТВ ми взе около 40 мб. Значи за гледане около час ще е 500 мб. Така, че внимавайте ако гигабайтите ви са малко.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Не мога да разбера колко трафик има.
ПАК НЕ Работи
ПАК НЕ Работи
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Работи без насичане, каналите са малко засега, но защо са изплагиатствали иконката на RD Client не ми стана ясно.:|