Безплатна телевизия от Булсатком
-
- Регистриран: 09 сеп 2014, 21:27
Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
@камикадзе, пробвай със стандартните парола и потребител. Трябва да стане:
User : [email protected]
password : 1111
User : [email protected]
password : 1111
Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Свалих си приложението от Гугъл Плей, всичко работи учудващо добре (yes) Използвам собствените си име и парола, от над 2 години прехвърлих интернет абонаментите ми и телевизията от Мегалан (които Мтел скапаха) към Булсат и Нет 1.
Списъка от програми е над 25 (yes) Защо никой от другите оператори не пускат подобно предложение? Вече всеки разполага със смартфон и/или таблет!
След полунощ по тв 1000 можете да гледате филми за възрастни :) (yes)
Списъка от програми е над 25 (yes) Защо никой от другите оператори не пускат подобно предложение? Вече всеки разполага със смартфон и/или таблет!
След полунощ по тв 1000 можете да гледате филми за възрастни :) (yes)
Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Мен ме интересува да пуснат Филм+ в приложението и ще им бъда абонат до гроб ;) Или поне докато там дават Ф1 :)
Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Филм+ и Tv+ ако ги пуснат, цена няма да имат (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Ами не знам дали сте погледнали, но сега си свалих приложението и има TV+ и F+HD. Обаче не приема данните от досегашната ми регистрация в сайта - някой като мен да е регистриран като фирма, да ползва само нет на Булсат и username и password да му работят?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Кое приложение си свалил, от Гугъл Плей ли?
Аз имам тв и нет от тях и приема паролата от сайта.
Аз имам тв и нет от тях и приема паролата от сайта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Да, сега прочетох в коментарите в Google Play, че трябва да си плащаш и за телевизия, за да ти сработят данните от регистрацията в сайта им. Засега обаче става и безплатно с посочените по-горе user и pass.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Дааа! Пуснали са го! Вчера или онзи ден го нямаше...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Нямаше ги със сигурност (yes)
При мен също излиза F+ HD и TV+. Има и други нови канали като MTV Rock, VH1, 1 classic, Хоби HD, sportal.bg (yes)
Браво на Булсат (yes)
При мен също излиза F+ HD и TV+. Има и други нови канали като MTV Rock, VH1, 1 classic, Хоби HD, sportal.bg (yes)
Браво на Булсат (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
И от мене евалата. Това определено е бъдещето. Вадиш смартфона, пускаш си Chromecast и си гледаш на какъвто екран желаеш телевизията, без всякакви кабели, сателитни чинии или ограничение по място. Много добре са напипали нишата от Булсат-а. Единствено се чудя как са се споразумели (и дали) с чворовете от bTV, които ревностно пазят своята територия, сакън да не пропуснат някоя стотинка за Voyo.bg.