Безплатна телевизия от Булсатком
Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
В събота сутринта (утре) след 7.00 часа по F+ ще се излъчва на живо полуфинала от тенис турнира в Бризбейн между Григор Димитров и Роджър Федерер. Едва ли ще стана толкова рано, но на телефона в леглото може и да видя нещо :)
Браво още един път на Булсатком за страхотната идея за това приложение(без аналог от никой друг) и успех на Григор Димитров (yes)
Браво още един път на Булсатком за страхотната идея за това приложение(без аналог от никой друг) и успех на Григор Димитров (yes)
Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
E, хайде сега, булсат пуснаха приложение за andoird и iOS и изведнъж всички искат и за windows - такова нещо не са обявявали (дано има де...) и по - важното - никой голям оператор няма такава услуга. Това за мобилните устройства пък не е първото (ти трябва да си запознат с мобилтелското). Старозагорци не са иноватори, няма да предложат нова услуга, но пък винаги са прицелени в потребителите търсещи най - евтините услуги.
Днес правих опити - като пусна нещо да се тегли без каквито и да е ограничения, тв-то на телефона спря. Интернета е 100Mbps gpon на булсат. Компютъра на който вървеше azureus-а е на различен порт (съответно и ip... не че има значение) и рутера към който беше закачен телефона съответно също е на друг порт на ont-то (и имаше друго ip) - но мисълта ми е, че компютъра и телефона не са цоцали от един 100mbps порт, а от два.
Днес правих опити - като пусна нещо да се тегли без каквито и да е ограничения, тв-то на телефона спря. Интернета е 100Mbps gpon на булсат. Компютъра на който вървеше azureus-а е на различен порт (съответно и ip... не че има значение) и рутера към който беше закачен телефона съответно също е на друг порт на ont-то (и имаше друго ip) - но мисълта ми е, че компютъра и телефона не са цоцали от един 100mbps порт, а от два.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
[Quote]Браво още един път на Булсатком за страхотната идея за това приложение(без аналог от никой друг)[/Quote]
Без аналог според мен е Мтел-ското (което продължава да е безплатно), за това, че не ти черпи от мобилния трафик, което е огромно предимство. Има и ТВ архив на някои от каналите, от който аз лично често се възползвам.
Без аналог според мен е Мтел-ското (което продължава да е безплатно), за това, че не ти черпи от мобилния трафик, което е огромно предимство. Има и ТВ архив на някои от каналите, от който аз лично често се възползвам.
Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Това мтелско приложение, за което за пръв път чувам, има ли ТВ+ и F+? Мога ли да гледам наживо утре полуфинала в Бризбейн с участието на Григор Димитров? Ако ги няма тези канали, за какво ми е?!?
Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
[Quote]за това, че не ти черпи от мобилния трафик[/Quote]
И ако ползваш теленор или бтк ли? (woo)
И ако ползваш теленор или бтк ли? (woo)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Е, остава да пуснат безплатен трафик и за абонати на конкурентна компания :D
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
[Quote]Ако ги няма тези канали, за какво ми е?!?[/Quote]
Не знам, всеки си преценява. Ако това е единственото, което гледаш по телевизията, значи не ти трябва. Тези два канала май наистина са без аналог. Това е иновативното на това приложение.
Не знам, всеки си преценява. Ако това е единственото, което гледаш по телевизията, значи не ти трябва. Тези два канала май наистина са без аналог. Това е иновативното на това приложение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Дори не говорим за тези 2 канала. Мтелската телевизия има 17 канала, булсаткомската има 10 научнопопулярни. Мтел нямат бтв екшън, ринг бг, филмови като аексен, тв1000 и т.н. Булсат предлагат с пъти повече канали. Какво като Мтелската е безплатна. Общо взето всички канали могат да се гледат и от други безплатни приложения.
Други негативни черти на Мтелската телевизия съм описал в началото на темата.
Други негативни черти на Мтелската телевизия съм описал в началото на темата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
[Quote]Е, остава да пуснат безплатен трафик и за абонати на конкурентна компания :D[/Quote]
E, написаното в предишното ти мнение е подвеждащо - не е безплатен, [i]освен [B]ако[/B] не използваш мобилен интернет на мобилтел[/i].
Не намирам приложението в маркета. В четвъртък излизаше, днес не.
E, написаното в предишното ти мнение е подвеждащо - не е безплатен, [i]освен [B]ако[/B] не използваш мобилен интернет на мобилтел[/i].
Не намирам приложението в маркета. В четвъртък излизаше, днес не.
-
- Регистриран: 10 яну 2015, 08:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Да и аз сега го потърсих в маркета но е свалено.
Явно ще го пуснат за изтегляне през потребителките профили в техния сайт или ще работи само с регистрация на съществуващи клиенти. Това са предположения, все пак знаем че безплатен обяд няма. Пуснаха го да тестват дали сървърите ще издържат или са се претоварили или е дошъл момента за комерсиализация.
Явно ще го пуснат за изтегляне през потребителките профили в техния сайт или ще работи само с регистрация на съществуващи клиенти. Това са предположения, все пак знаем че безплатен обяд няма. Пуснаха го да тестват дали сървърите ще издържат или са се претоварили или е дошъл момента за комерсиализация.