Безплатна телевизия от Булсатком
-
- Регистриран: 09 яну 2015, 12:45
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Предполагам, че пак ще го пуснат в маркета.
Доскоро го рекламираха по телевизията. Иначе си работи както преди.
Доскоро го рекламираха по телевизията. Иначе си работи както преди.
При мен тестовата версия си работи перфектно.
Гледах тениса.
Гледах тениса.
Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Моето мнение принципно е, че по-малките оператори като Булсат трябва да са иноватори, защото нищо друго не им остава, за да са конкурентни. Особено тъпо е, когато платиш на фирма да изпрограмира нещо, а не пуснеш допълнително нещо, което не изисква практически никаква инвестиция.
----
Иначе приложението на Мтел е пълен шит - има 15-тина канала и на всичкото отгоре от края на месеца удоволствието ще струва по 3 лв на месец, все едно си абониран за още един телевизор (ама с 15 канала).
Подобни гениални менажерски решения са в основата на това Мтел да е оператор със очеваден спад на приходи, клиенти, печалба и също така причина повечето кадърни кадри оттам да се разбягат. Така че въобще няма да ги коментирам тях. Не е добра идея по-малките оператори като Булсат или Макстелеком да се опитват да им подражават в нищо.
----
Иначе приложението на Мтел е пълен шит - има 15-тина канала и на всичкото отгоре от края на месеца удоволствието ще струва по 3 лв на месец, все едно си абониран за още един телевизор (ама с 15 канала).
Подобни гениални менажерски решения са в основата на това Мтел да е оператор със очеваден спад на приходи, клиенти, печалба и също така причина повечето кадърни кадри оттам да се разбягат. Така че въобще няма да ги коментирам тях. Не е добра идея по-малките оператори като Булсат или Макстелеком да се опитват да им подражават в нищо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
По - малки ли? Мобилтел може и да има повече абонати на телефонията и интернета, но в тв-услугите булсат е най - големия.
А мобилтел... в деня в който разбрах, че са купили spnet обявих в този форум, че ще го развалят, завършека беше когато закриха форума (който пък беше приятен и ми харесваше).
Приложението все още го няма в маркета. Предполагам, че тестовия период е свършил, натоварили са добре инфраструктурата и е време вече по - активното предлагане.
Виждам, че iptv-то им работи - в моб. приложение има sportal и tv+HD (не е hd...) които ги няма сателита, очевидно ще има (т.е. то май вече има, но не в моб. приложение) още канали.
А мобилтел... в деня в който разбрах, че са купили spnet обявих в този форум, че ще го развалят, завършека беше когато закриха форума (който пък беше приятен и ми харесваше).
Приложението все още го няма в маркета. Предполагам, че тестовия период е свършил, натоварили са добре инфраструктурата и е време вече по - активното предлагане.
Виждам, че iptv-то им работи - в моб. приложение има sportal и tv+HD (не е hd...) които ги няма сателита, очевидно ще има (т.е. то май вече има, но не в моб. приложение) още канали.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
[Quote]E, написаното в предишното ти мнение е подвеждащо - не е безплатен, освен ако не използваш мобилен интернет на мобилтел.
[/Quote]
Ако моето е подвеждащо, то твоето не отстъпва - няма как въобще да го ползваш, ако не си на "Мтел" :)
Нека тогава да се опитам да съм максимално ясен.
Приложението за момента е без месечна такса (засега до 31.01, но преди това беше до 31.12). Трафикът в мобилната мрежа на "Мтел" е безплатен. Приложението могат да използват само абонати на Цифрова телевизия от "Мтел" по IPTV технология.
Ако съм пропуснал нещо - който го интересува да влезе и да прочете всичко детайлно.
[/Quote]
Ако моето е подвеждащо, то твоето не отстъпва - няма как въобще да го ползваш, ако не си на "Мтел" :)
Нека тогава да се опитам да съм максимално ясен.
Приложението за момента е без месечна такса (засега до 31.01, но преди това беше до 31.12). Трафикът в мобилната мрежа на "Мтел" е безплатен. Приложението могат да използват само абонати на Цифрова телевизия от "Мтел" по IPTV технология.
Ако съм пропуснал нещо - който го интересува да влезе и да прочете всичко детайлно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
[Quote]Ако моето е подвеждащо, то твоето не отстъпва - няма как въобще да го ползваш, ако не си на "Мтел"[/Quote]
Аха, прав си. Безплатен трафик в мрежата на мобилтел, защото в други не работи.
[Quote]който го интересува да влезе и да прочете всичко детайлно.[/Quote]
Аз лично няма да го направя, тв услугите са скъпи и некачествени. Сателитната е с "космическа" :D:D:D цена, а iptv-то е с гадна платформа (сравнена с тази на бтк, която е къде-къде по - добра). А сега се разбра, че и мобилното приложение работи само в мобилтелската мрежа - е по - орязано няма на къде повече. (Жалко за tivia, харесваше ми)
[Quote]Приложението могат да използват само абонати на Цифрова телевизия от "Мтел" по IPTV технология.[/Quote]
Още едно орязване, тези които ползват сателитна, нямат достъп.
Явно мобилтел все още има доста клиенти, щом си позволява такива ограничения.
Аха, прав си. Безплатен трафик в мрежата на мобилтел, защото в други не работи.
[Quote]който го интересува да влезе и да прочете всичко детайлно.[/Quote]
Аз лично няма да го направя, тв услугите са скъпи и некачествени. Сателитната е с "космическа" :D:D:D цена, а iptv-то е с гадна платформа (сравнена с тази на бтк, която е къде-къде по - добра). А сега се разбра, че и мобилното приложение работи само в мобилтелската мрежа - е по - орязано няма на къде повече. (Жалко за tivia, харесваше ми)
[Quote]Приложението могат да използват само абонати на Цифрова телевизия от "Мтел" по IPTV технология.[/Quote]
Още едно орязване, тези които ползват сателитна, нямат достъп.
Явно мобилтел все още има доста клиенти, щом си позволява такива ограничения.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Работи и през WI-FI. Всъщност, като се замисля би трябвало да работи и през други мобилни мрежи (само така си мисля). При регистрация трябва да се въведе MAC адреса на STB устройството - условието, заради което трябва да си абонат на Цифрова телевизия по IPTV.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
При Нокия Хл бачка без проблем , нета е бавната скорост на Виваком , Отваря всички канали / (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
[Quote]Нета е бавната скорост на Виваком , отваря всички канали [/Quote]
Като ги отвори каналите, после има ли картина? Нещо не ми се вярва на 128 kpbs да вървят тези канали, като видях какъв трафик трупа приложението.
Като ги отвори каналите, после има ли картина? Нещо не ми се вярва на 128 kpbs да вървят тези канали, като видях какъв трафик трупа приложението.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Дали при Виваком още е в сила един "неофициален" трик... Да не ограничават въобще скоростта до 128 kbps, освен ако не генерираш извънредно потребление... Над година при план с ограничение от 512 MB/месечно (Viva Free) генерирах над 3-4 GB на месец, без скоростта да падне "и грам". Почудих се да не е грешка само при мен, но попитах приятел от Перник - и при него същото. Едва един месец, когато навъртях 10 GB (или 20 пъти над лимита) ми поставиха ограничението от 128 kbps след изчерпването на посочените 512 MB :) Това обаче беше още по времето, когато Пеевски и Василев бяха тандем и магазини никнеха на всеки ъгъл ;) Ала не си мислете.... това, че хората са най-доволни от нета на "Виваком", е случайно ;)