Безплатна телевизия от Булсатком
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
[Quote]Такива приложения и стриймове има стотици. И нито едно от тях не работи надеждно продължително време. Освен това са бъкани с реклами, банери и всякакви простотии. Да не говорим, че качеството на стриймовете е трагично и прекъсват, когато въобще са онлайн... Не сравнявай кон с кокошка..[/Quote]
Точно такива приложения не са много. Работят на принципа на торентите : колкото повече хора гледат толкова стрийма е по стабилен. Руснаците излъчват и доста наши канали. За спортни събития е незаменимо, който се интересува от тях. Последно гледах реванша за купата на краля между Реал и Атлетико, който в България не бе излъчен. Иначе приложението на Булсатком е идеално поне за сега.
Точно такива приложения не са много. Работят на принципа на торентите : колкото повече хора гледат толкова стрийма е по стабилен. Руснаците излъчват и доста наши канали. За спортни събития е незаменимо, който се интересува от тях. Последно гледах реванша за купата на краля между Реал и Атлетико, който в България не бе излъчен. Иначе приложението на Булсатком е идеално поне за сега.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 09:39
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Кои са тези много наши канали?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Ето Линк как върви на Нокия ХЛ ... знам , че линка ще бъде изтрит , но Нокия 808 по лесно качва видео във Фейса отколкото в Ю туб .. https://www.facebook.com/video.php?v=921795211178622&set=vb.100000444568597&type=2&theater
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Пуснаха Булсата и за айфони (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
вярно ли е [Quote]Работят на принципа на торентите : колкото повече хора гледат толкова стрийма е по стабилен.[/Quote]Едвали?
При торентите е аз като дръпна филмна си го дърпат и от мен а при стрийминга не ми се вярва предаването да съм си го свалил на диска(woo)
При торентите е аз като дръпна филмна си го дърпат и от мен а при стрийминга не ми се вярва предаването да съм си го свалил на диска(woo)
Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Приложението май вече е спряно, вече няма достъп и при вас ли е така?
Май със старта на Диема спорт, спряха това приложение или по-точно тестовия акаунт.
Някой да иска да сподели своя (blush)
Май със старта на Диема спорт, спряха това приложение или по-точно тестовия акаунт.
Някой да иска да сподели своя (blush)
Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Работи си с реален акаунт.
Едва ли някой ще си даде акаунта...
Едва ли някой ще си даде акаунта...
Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
И аз вчера търсих темата, за да попитам дали някой друг няма същия проблем :-)
След като спряха тестовия акаунт - знаете ли вече дали има увеличение на каналите?
Аз май ще си намеря от някъде акаунт, но знаете ли колко устройства могат да ползват един акаунт? В Мтел бяха май 3-4
След като спряха тестовия акаунт - знаете ли вече дали има увеличение на каналите?
Аз май ще си намеря от някъде акаунт, но знаете ли колко устройства могат да ползват един акаунт? В Мтел бяха май 3-4