bigbob предлага много безплатни минути и SMS към всички
bigbob предлага много безплатни минути и SMS към всички
Дали се запазва условието "Без дългосрочен договор" :|
Re: bigbob предлага много безплатни минути и SMS към всички
[Quote]Дали се запазва условието "Без дългосрочен договор" :|[/Quote]
Това ли ти направи най-голямо впечатление бе, хейтър... :D
Това ли ти направи най-голямо впечатление бе, хейтър... :D
Вие служителчета няма ли да престанете да хейтвате по клиентите си? Кога най-после ще вземат да ви поорежат малко, че сте навсякъде. Прекалено много сте :D
Като си купи картинг екипировка и каска от мен, може и да ми стане клиент... Дотогава не ми давай насока в кой крачол да си го държа...
Това ми направи впечатление. Нали БОБ-а с това се фука, че е без дългосрочен договор.
В самата новина това не е упоменато. Гледах в сайта също нищо не намерих.
Но твоят отговор е много по-ценен от въпроса ми! Благодарим ти "хейтърче"
В самата новина това не е упоменато. Гледах в сайта също нищо не намерих.
Но твоят отговор е много по-ценен от въпроса ми! Благодарим ти "хейтърче"
Като цяло самия проект "БОБ" е замислен с целта оператора за пореден път да се подиграе с клиентите си. И продължава да го прави.
[Quote]Гледах в сайта също нищо не намерих.[/Quote]То на сайта на М-Тел още няма инфо за М-Tel ACTIVE SUPER MAX дето го обсъждаме от 4 дни, ти си тръгнал едър фасул да търсиш на bob.bg...
[B]TheTrue[/B]: Точно. Цвъкат се виртуални оператори и там се предлагат "на чисто" и "на далаверка" уж изгодни, но окастрени и изолирани от оператора-майка услуги.
[B]TheTrue[/B]: Точно. Цвъкат се виртуални оператори и там се предлагат "на чисто" и "на далаверка" уж изгодни, но окастрени и изолирани от оператора-майка услуги.
Без договор е. Пише го на няколко места. Даже и в другата тема. :)
http://www.mobilebulgaria.com/forum/387988/1/1/0/%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-bigbob-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D1%82%D0%B5%D0%BB
http://www.mobilebulgaria.com/forum/387988/1/1/0/%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-bigbob-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D1%82%D0%B5%D0%BB
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Като се размисли човек, с това таксуване на минута, тези 300 мин. не са 300 а и това делене на мобилни и фикс, е малко прецакващо:|, но какво да се прави всеки да си прави сметката и да решава кой план му е по-изгоден.
[Quote]Нали БОБ-а с това се фука, че е без дългосрочен договор.
В самата новина това не е упоменато. Гледах в сайта също нищо не намерих[/Quote]
Новия план е вкаран на сайта им. Няма срок на договора! Е това е вече баш като Кольо - плащаш, за да продължаваш да говориш (изгодно) :D Само е с 3,5 пъти повече минути, без да броим СМС-ите, които видях, че пише на сайта, са към всички оператори...
В самата новина това не е упоменато. Гледах в сайта също нищо не намерих[/Quote]
Новия план е вкаран на сайта им. Няма срок на договора! Е това е вече баш като Кольо - плащаш, за да продължаваш да говориш (изгодно) :D Само е с 3,5 пъти повече минути, без да броим СМС-ите, които видях, че пише на сайта, са към всички оператори...