Бивши и настоящи мениджъри в Apple критикуват трудовите практики на компанията
Re: Бивши и настоящи мениджъри в Apple критикуват трудовите практики н
Именно, но и не само. При тях е в най-голям мащаб, за колосалните печалби да не говорим. Както казват хората - правят най-търсените и продавани смартфон и таблет в света, а не могат да си позволят да имат iPhone и при 80 часа извънреден труд месечно.
Хубаво би било да критикуват и благотворителните инициативи на компанита. Не дават и пукнта долар за благотворителност, а уж са най-богатата компания в света. То всичко се връща. Заради това Стив Джобс си отиде от рак.
Е той Джобс мъртъв ли е, нали инсценираха смъртта, за да постигнат тези убийствено нечовешки печалби. Кой иначе щеше да си купи телефона 4S (for Steve). Сега 100 милиарда в джоба имат и ще смажат конкуренцията с нови продукти, един ден всички ще фалират и само Епъл ще остане, Самсунг ще им се молят да са им доставчик на части.
Всичко е схема на Великия ум, за затриване на Андроид. (yes)
:D :D :D
Всичко е схема на Великия ум, за затриване на Андроид. (yes)
:D :D :D
"То всичко се връща."
Нали. И илюминатите контролират света.
Информирай се относно благотворителната дейност на Apple. Тя е разумна, а не несъществуваща. Вместо да се хвърлят пари на вятъра за третия свят, се инвестира най-вече в образование.
Нали. И илюминатите контролират света.
Информирай се относно благотворителната дейност на Apple. Тя е разумна, а не несъществуваща. Вместо да се хвърлят пари на вятъра за третия свят, се инвестира най-вече в образование.
Те всички ги следят из късо.Самсунг са не по-малко известни,но при тях за такова безобразие и нечовешко отношение не съм чул.И все пак не това е причинатас,поради която никога не бих си купил телефон на Апъл.На американците може да им се харесва тази шарения,на мен никак даже.
[Quote] Вместо да се хвърлят пари на вятъра за третия свят, се инвестира най-вече в образование.[/Quote]
Тя тази практика на псевдо подпомагане не е практика само на ейпъл а на много мега компании,издирват талантливи младежи предимно в последната или пред последната година на обучение,сключват един договор за минимум пет години на една никаква заплата и ги издояват като дойна крава;).Пример с голямата ми щерка,охажваха е от една банка още от втората година,ама стиснах зъби и я издържах да последната година и нали разбираш,че ако преди три години бе сключила това споразумение щеше да взема 22000 паунда годишно сега взема в същата банка с пет годишен договор 38000 паунда( с опция да расте);) капиш:P
Тя тази практика на псевдо подпомагане не е практика само на ейпъл а на много мега компании,издирват талантливи младежи предимно в последната или пред последната година на обучение,сключват един договор за минимум пет години на една никаква заплата и ги издояват като дойна крава;).Пример с голямата ми щерка,охажваха е от една банка още от втората година,ама стиснах зъби и я издържах да последната година и нали разбираш,че ако преди три години бе сключила това споразумение щеше да взема 22000 паунда годишно сега взема в същата банка с пет годишен договор 38000 паунда( с опция да расте);) капиш:P
Като цяло Apple е една отвратителна компания и аз съм отвратителен човек, защото ползвам продуктите и услугите й. Може ли поне да бъда отвратителен на спокойствие? Мисля, че имам това право.
[Quote]Хубаво би било да критикуват и благотворителните инициативи на компанита. [B]Не дават и пукнта долар за благотворителност[/B], а уж са най-богатата компания в света. То всичко се връща. Заради това Стив Джобс си отиде от рак.[/Quote](woo)
Ако това което казваш е вярно е много жалко, богат и нагъл, да не се помага на социално слабите, болестта рак е Божие проклятие....
Ако това което казваш е вярно е много жалко, богат и нагъл, да не се помага на социално слабите, болестта рак е Божие проклятие....
[Quote]Като цяло Apple е една отвратителна компания и аз съм отвратителен човек[/Quote]:D:D
Що се вързваш:) то ейпъл си е една нормална компания с по агресивна реклама и страхотен екип.просто фенщината на каквото и да е не е добре за правилния поглед в/у нещата.Аз заради такава фенщина не ходя на родните мачове от много години:D
Пък за трудовите практики то тук в Бг може би са даже по зле;) поради естеството на работа съм имал виждане в/у доста частни фирми у нас където законите направо се газят(no) а профсъюзите просто все по вече заприличват на "синдиката" на Джими Хофа;)
Що се вързваш:) то ейпъл си е една нормална компания с по агресивна реклама и страхотен екип.просто фенщината на каквото и да е не е добре за правилния поглед в/у нещата.Аз заради такава фенщина не ходя на родните мачове от много години:D
Пък за трудовите практики то тук в Бг може би са даже по зле;) поради естеството на работа съм имал виждане в/у доста частни фирми у нас където законите направо се газят(no) а профсъюзите просто все по вече заприличват на "синдиката" на Джими Хофа;)