BlackBerry KEYone се провали в тестовете на JerryRigEverything
BlackBerry KEYone се провали в тестовете на JerryRigEverything
Чудя се дали ще се научат да правят телефони или ще се затрият преди това ?!?
Re: BlackBerry KEYone се провали в тестовете на JerryRigEverything
Пу...точно преди малко получих предложение за бартер моя G6 срещу Keyone и се бях навил, понеже съм много разочарован от G6. Аз като фен на ЛГ мисля че новия им модел отстъпва значително на стария откъм много неща. По лош звук към слушалките, високоговорителя е ужасен, направо катастрофа. Чак по едно време си помислих че в моя телефон има проблем там, заради водоустойчивоста са получили един ужасен звук, изкривен и заглушен..някой ще каже за какво ти е добър звук там, но за мен в важно. Батерията едва стига за ден...и то с ограничения. Зареждането трае около 2 пъти повече спрямо G5. Материалите са подобрени, но това го прави сравнително доста тежък, чак ми събува гащите :D
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: BlackBerry KEYone се провали в тестовете на JerryRigEverything
Прави бартера, блякберито е супер.
Кой ще тръгне така да си огъва телефона.
Кой ще тръгне така да си огъва телефона.
Re: BlackBerry KEYone се провали в тестовете на JerryRigEverything
Аз ги намирам малко безсмислени тия тестове за огъването. Само малко ме притесняват тия оплаквания за отделянето на дисплея при изпускане за които пише в статията. Както и да е...в 20 часа днес ще го сменя, голям мераклия съм му.:)
Да споделиш после ако ти се отдели дисплея.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Изобщо няма да съжаляваш.
Блякберито е невероятен телефон.
Бизнес-телефон.
Дизайна е на топ-ниво.
Физическата клавиатура служи и като тъч-пад : ако прокараш пръст по нея ти слайдва екрана.
Дано не фалират. Уникални неща създават.
Блякберито е невероятен телефон.
Бизнес-телефон.
Дизайна е на топ-ниво.
Физическата клавиатура служи и като тъч-пад : ако прокараш пръст по нея ти слайдва екрана.
Дано не фалират. Уникални неща създават.
От две седмици съм KEYone.
След 8 години само с BlackBerry сега се наложи смяна на ОС.
Това ми e първото Android устройство и надали мога да бъда обективен за да правя сравнение с други марки.
Имам малък опит с Nexus 5, Nexus 7 и Alcatel Idol 4 като устройства в семейството.
След 8 години само с BlackBerry сега се наложи смяна на ОС.
Това ми e първото Android устройство и надали мога да бъда обективен за да правя сравнение с други марки.
Имам малък опит с Nexus 5, Nexus 7 и Alcatel Idol 4 като устройства в семейството.
Pixel 8 Pro
Взимай BlackBerry-то, аз го имам почти от 20 дни и съм много доволен
Re: Re: Re: BlackBerry KEYone се провали в тестовете на JerryRigEverything
[Quote]Взимай BlackBerry-то, аз го имам почти от 20 дни и съм много доволен[/Quote]
На какви пари ти излезна, откъде го взе, как го ползваш и колко издържа батерията?
Благодаря. :)
На какви пари ти излезна, откъде го взе, как го ползваш и колко издържа батерията?
Благодаря. :)